Too Faced Tickled Peach - paletka očních stínů

Too Faced, Urban Decay a Nars. To jsou moje oblíbené značky očních stínů i paletek. Mám samozřejmě i jiné, ale po těchto asi sahám nejčastěji.
U Too Faced se před Vánocemi urodilo, všíchni čekali na Gingerbread Spice paletu, já taky:) Ale omrkla jsem i další přírůstky v sortimentu a zaujala mě malinká paletka z broskví rodinky, která se jmenuje Tickled Peach.




Tickled Peach paletka je plechová, uvnitř je velké zrcátko a 8stínů. Paletka opět krásně voní po broskvích. Skladba odstínů mi maximálně vyhovuje. Vzhledem k tomu, že dávám světlý stín přes celé víčko a pak tmavý na ztmavení vnějšího koutku víčka, s touto paletou vytvořím množství různých kombinací.




Paleta má 3 matné stíny a 5 se shimmerem. Stíny jsou krásně jemné, nepráší, skvěle se s nimi pracuje. Pigmentace je skvělá a dají se v pohodě vrstvit.


Nevím, jestli tohle byla předvánoční limitka nebo je paleta normálně v sortimentu. Ale pokud máte rádi tyhle odstíny, tak si ji pořiďte, je vážně super.


 1x přetřeno na ruce, bez báze. Myslím, že pigmentace nemá chybu.



No a tohle je moje prozatimní Too Faced Peach paletková rodinka, se kterou jsem vytvořila vánoční stromeček :D
Nahoře malinká je tvářenka, pod ní je paletka očních stínů z dnešního článku, pak je trio - tvářenka, rozjasňovače (psala jsem o nich ZDE) a na konec největší, je paleta očních stínů Sweet Peach a tu jsem ukazovala na blogu v TOMTO článku.


Too Faced ano nebo ne, jak to máte vy? :)

7 komentářů:

  1. Rozhodně ANO, je to super značka. A peach kolekce je absolutně dokonalá.)

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, ta paletka má nádherné odstíny. Kdybych jich tolik neměla, hned do ní jdu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím jestli je ještě k sehnání. A hlavně byla ve výprodejích, tak ji všichni vykoupili :D

      Vymazat
  3. Já jsem bohužel tuto paletu ve výprodejích nestihla, ale chtěla bych ji.

    OdpovědětVymazat