Artistry Signature Color Light Up Lip Gloss v odstínu Raspberry Kiss

Ani nevíte jak jsem se těšila, až zveřejním tenhle článek nebo spíš dnešní fotky. Kosmetika mě baví a když je dobrá a ještě má fajn, koukatelné, zábavné obaly, tak mě baví tím víc.

O lesku už jste slyšeli v minulém článku značky Artistry ZDE. Pokud jste článek nečetli a jste tu poprvé, tak mám lesk a on svíííítíííí :) Ne jako na rtech, ale má světýlka a po odšroubování vršku, svítí. Mrkejte na fotky, vše vám ukážu.


Artistry Signature Color Light Up Lip Gloss má 6g. Obal je plastový, pevný. Na černém vršku je zlaté písmeno A. Část, ve které je lesk, je průhledná, takže vidíte odstín.


Když párkrát otočíte vrškem, tak se světýlka rozsvítí. Nevím jak to funguje a nevím jak dlouho to bude svítit, ale je to prostě skvělá vychytávka a mně se moc líbí. Netuším, jestli nějaké další, u nás dostupné lesky, tohle mají. Já mám doma jen tenhle a jeden další svítící lesk, TENTO.


Krom těch malých, docela dost zářících světýlek, má lesk na sobě zrcátko. Je sice menší, ale na nalíčení rtů bohatě stačí. Jakmile si líčíte rty, tak vám světýlka osvětlují místo, kde lesk nanášíte, v zrcátku přesně vidíte, kde je aplikátor a rty bezvadně nalíčíte i ve tmě.


Odstín Raspberry Kiss jsem si vybrala, protože je to krásná malinová barva, která se skvěle hodí teď na podzim. Lesk obsahuje zlaté třpytečky. Ty jsou samozřejmě viditelné i na rtech, ale cítit na rtech nejdou.

Aplikátor je klasický, pěnový, na jedné straně seřízlý. Lesk příjemně voní, je to taková sladší vůně, nevtíravá a na rtech ji necítím. Konzistence lesku je fajn, není to taková ta lepkavá, tahací hmota, která vám opatlá celé hrdlo a tahá se s každým odšroubováním víčka.
Na rtech lesk krásně drží, necestuje, nerozpíjí se. Lesk můžete rozetřít do jemné vrstvy, která vám zabarví rty a nebo jej můžete trošku navrstvit, i potom rty vypadají pěkně. Jak jsem říkala lesk se nerozpíjí, takže vydrží i vrstvu, pokud ji umíte nosit, hurá do toho. Pigmentace lesku je výborná.





Tady jsem fotku upravila-zaostřila, aby vylezly ty zlaté třpytky. Vidíte, že jsou všude na rtech, ale ve skutečnosti nejsou takhle vidět. Určitě vám neudělají kropenaté rty a to ani na umělém světle.
Rty díky lesku a třpytkám, vypadají větší. Zejména střed spodního rtu, kam dopadá světlo a leskne se, je takový tahač nebo spíš přitahovač očí. A o to nám ženským občas jde, že? :)





Snad se vám odstín líbí, já už ho mám v kabelce. Připadá mi, že v poslední době dávám do kabelky každou novou rtěnku nebo lesk. No budu muset probrat boční kapsičky, ať nenosím dvě kila jen ve rtěnkách :D

11 komentářů:

  1. To je pro mě novinka, že jsou lesky, které svítí. Moc se mi to líbí, asi bych si vyhrála jako ty :D Odstín jsi vybrala skvěle, sedí ti a jak píšeš, na podzim jak dělaný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) že jo? Já myslím, že je to super vychytávka, prostě světýlko je pecka.

      Vymazat
  2. Nádhera! Tvé rty i barva lesku. Musím se na tuto značku konečně podívat. Krásný moc! Táňa

    OdpovědětVymazat
  3. Krásna farba aj tvoje fotky! Ja mám doma svietiaci lesk od GOSH v podobnom odtieni :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, no super Gosh má taky svítící? To jsem nevěděla.

      Vymazat
  4. Nádherný odstín a to světýlko je super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) jsem ráda, že se světýlko líbí, že nejsem sama. Bych si připadala divně :D

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Do toho obalu jsem se zamilovala!! Odstín taky super, takhle na podzim. Akorát bych ho brala na rtech o něco tmavší, ale je to lesk, tak to chápu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On asi i tmavší trochu je, ale na fotkách to není až tak vidět. Je to prostě malinovka. Ale jako rty nezakryje, jak píšeš, je to lesk.

      Vymazat