Nabla Diva Crime modern matte lipstick - Ombre Rose

Nevím jestli jste se nechali po mém minulém článku zlákat a omrkli jste sortiment značky Nabla Cosmetics. Mě tahle značka baví čím dál víc a čím dál tím víc produktů mám nejen na seznamu, ale už i doma.
Pokud by vás nezaujaly tvářenky a rozjasňovače,  dnes si můžete pročíst článek o rtěnce.  
Nabla Diva Crime v odstínu Ombre Rose.



Rtěnky Nabla jsou na první pohled strašně roztomilé, jsou totiž balené v malé krabičce a malém obalu. Obal je jednoduchý, kovový. Odstín gun metal chytá sice otisky prstů, ale o něco méně než ostatní lesklé obaly rtěnek.


Vrátím se k tomu, jak je rtěnka veliká/malá. Když se na rtěnku podíváte, v porovnání s ostatními rtěnkami je to fakt prcek. Já jsem si říkala, no jo malinká rtěnka. Pak mi to nedalo a vzala jsem pár rtěnek na srovnání obsahu a nestačila jsem se divit.

Nabla Ombre Rose - 4,2g
Urban Decay Vice - 3,4g
MAC - 3g
YSL - 3,8g
Nars Audacious - 4,2g
Dior - 3,5g

Diva Crime rtěnky jsou super pigmentované a na rtech vytvoří sametově matný finish. Díky krémovému složení rtěnka rty nevysušuje a hydratuje. Rtěnka je sice matná, tzn bez třpytek a shimmeru, ale úplně matný povrch na rtech neudělá. Pokud chcete super matt, sáhněte raději po nějakých tekutých rtěnkách.


Já jsem velmi spokojená s tím, jak rtěnka na rtech vypadá. Je opravdu velmi pigmentovaná. Pokud rty dokonale vykreslíte jedním tahem, bude vám stačit jedna vrstva a víc jich aplikovat nemusíte. Teoreticky by asi nebyla potřeba ani konturka, já jsem dala. Dávám vždy.
Ombre Rose je takový ten klasicky každodenně-využitelný-nositelný-nikohonepobuřující odstín. Je to směs hnědé, červené s kapkou růžové.
Výdrž rtěnky je klasika - pijete+jíte - jde dolů. Jinak drží, necestuje, nezalézá do vrásek.



Jak rtěnka vypadá na rtech vidíte na fotkách. Záleží na pigmentaci vašich rtů, pak se rtěnka může lišit. Ale počítám s tím, že tohle je univerzální odstín, který bude slušet každému.
Snažila jsem se fotku fotit na různých světlech. Myslím, že jsem ji zachytila docela věrně. Víc se odstín podobá tomu, na fotkách s nažloutlým světlem.








Tady, na studeném světle, se ze rtěnky stala jakási růžovka. Je tedy možné, že u bledulek může jít do růžové.

Nabla rtěnky mohu doporučit, ještě mám doma v zásobě jednu, teda spíš zatím mám v zásobě doma ještě jednu ☺

7 komentářů:

  1. A do řitě, tak to je ale nádherný odstín, tu chci taky!!:-D Aj ten obal se mi líbí, super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) tak až budu objednávat z Pink Pandy, můžeš se přidat. Já totiž objednávám jen super věci, ti poradím :D

      Vymazat
  2. Tak tohle je pecka! To čučím... :) Je opravdu nádherná! Jen jsem si nedávno na rtěnky dala už stopku, nemám na to v košíku už místo :D

    OdpovědětVymazat
  3. Kruci tady jsem taky měla za to, že jsem psala komentář... :( Asi mi ten den blbnul nějak net nebo něco... Je to fakt prcek, ale roztomilej. A ten odstín! :) Tohle je opravdu krásný kousek a jak mě zatím od značky Nabla nic extra nezaujalo, tahle rtěnka ano!

    OdpovědětVymazat
  4. Krása! Moc povedená rtěnka, jak odstím, tak obal :)

    OdpovědětVymazat