Too Faced Sweet Peach paletka

Doháním resty a tenhle je teda s velkým zpožděním. Opět jsem uklízela na ploše v pc, průběžně mažu složky s fotkami kosmetiky, kterou jsem už dala na blog. Najednou narazím na složku Too Faced Peach. Říkám si, co je to za nesmysl, tahle paletka je už od jara na blogu. Tak mrknu na blog a hele, ona tam není!!! A sakryš, tak to jsem zas zaspala, naštěstí jsem složku nevyhodila do koše, takže v dnešním článku mohu použít fotky s novou, nepoužitou paletkou.

Too Faced Sweet Peach Palette
Too Faced Sweet Peach paletka - Smells like peaches! - voní po broskvích :) Voní sladce, jestli to je vůně broskví nevím, mám pocit, že broskve nějak zvlášť nevoní. Ve výsledku je to fuk, protože tahle paletka je senzační, krásná a voňavá.
Too Faced Sweet Peach Palette
Paleta obsahuje 18 stínů, ty jsou matné, i třpytkaté a samozřejmě jsou zde i odstíny s jemným shimmerem. Ty vypadají a jsou na dotek jak sametové.

Too Faced Sweet Peach Palette
Pokud vám paletka něco připomíná, tak ano je z rodinky Too Faced plecháčků, do kterých patří např. Chocolate Bar paletka, kterou jsem na blogu už ukazovala.
Obal paletky je tedy plechový s plastickými broskvičkami a nápisy. Myslím, že je docela vyvedený, takový letní v pěkných holčičích barvách.

Too Faced Sweet Peach Palette

Too Faced Sweet Peach Palette
V krabičce najdete tutorialy na vytvoření líčení s touto paletou. Zatím jsem žádný nezkoušela, ale minule v Chocolate Bar jsem se nechala inspirovat a dopadlo to docela fajn.


Paletka obsahuje zrcátko. Je docela velké, ale zasahuje do něj nápis Sweet Peach, takže se v něm nevidíte celá, no na nalíčení očí stačí. V paletě jsou stíny ve třech řadách po šesti a jsem moc ráda, že v paletě nezabírá místo nějaký zbytečný štětec. Tím pádem tvůrci mohli zaplnit obal palety pouze stíny na oči. Stíny jsou všechny stejné velikosti 0,95g. Celá paleta pak váží 17,1g.
Too Faced Sweet Peach Palette
Na rozdíl od Chocolate Bar jsou naštěstí názvy stínů natištěné na paletce u každého stínu. Hurááá, nemusím si nechávat tu slídu s názvy, která v paletě jen zavazí.
Too Faced Sweet Peach Palette
Skladba odstínů je pro moje oči docela využitelná. Je fakt, že je potřeba různé stíny zkoušet kombinovat a nebát se. Já jsem nejdřív nevěděla jestli využiji olivový Bless her heart, ale ve výsledku ho používám docela dost. Když už nevím co a jak, rozdělím stíny jako by do čtveřice jak jsou vedle sebe a zkouším je takhle nakombinovat na oko. Obvykle to vypadá dobře.
Too Faced Sweet Peach Palette
Jak jsem psala výš, stíny jsou matné, se shimmerem a dva,tři třpytkaté. Nejméně pigmentované jsou ty světlé - White peach, Peaches ´n cream a Georgia, ale tyhle stíny se dají dobře využít na rozmazávání v záhybu oka, takové to "uklízení".
Pojďme mrknout na stíny v paletě. Rozdělila jsem fotky na dvě části po 9. Snažila jsem se, aby odstíny odpovídaly na 100%, ale nedařilo se až tak úplně. Just Peachy je trošku víc růžový než na fotce, Nectar o něco žlutější (ale fakt kapičku), Georgia trošku tmavší nude.
Too Faced Sweet Peach Palette
Zde bych řekla, že Delectable není až tak fialový stín v reálu. A Talk derby to me je spíš do fialova, na fotce mi připadá do modra. Ale asi záleží i na monitoru.
Too Faced Sweet Peach Palette
Too Faced Sweet Peach Palette - swatches
Too Faced Sweet Peach Palette - swatches
Too Faced Sweet Peach Palette - swatches
 Candied Peach má v sobě fialkové jemné třpytky, na oku nejsou vidět.

 Nectar je takový sametový stín, na oku hezky pigmentovaný, lesklý i když světloučký.

Just Peachy a Bellini mají v sobě zlatý shimmer, na oku jsou fakt nádherné.


Talk derby to me - jsem z něj rozpačitá. Je to tmavý stín, nevím zda je černý nebo fialový. Má v sobě fialkové třpytečky, tak možná proto se mi zdá fialový. Na oku není zas tak tmavý a třpytky taky nevidím.

Paleta Sweet Peach mě nezklamala, je to super paletka. Stíny mi na bázi od Urban Decay drží celý den. Koupeno v Sephoře. Myslím, že to byla limitka, ale tipla bych si, že ji Too Faced zařadí nebo zařadili do stálého sortimentu, byli by jen sami proti sobě, kdyby ne. Cenu nevím přesně, ale asi něco kolem 1300Kč. Je dobré si v Sephoře počkat na nějakou akci, paleta vás pak vyjde méně.
Too Faced Sweet Peach Palette and Too Faced Chocolate Bar palette

10 komentářů:

  1. tiež sa mi viac páči ako sú názvy napísané na obale a nie na tej zavadzajucej fólii :) paletka má aj pekné farby aj balenie, takže super :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. krásna! Perfektne využiteľné odtiene v dobrej kombinácii a ešte voňajú? No wau! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. No, mne je tie fotky niekedy až ľúto presunúť do koša, keď sa s nimi človek natrápi:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povídej, já právě nečistila pc a všechny fotky si nechávala, ale to je neúnosné. Když třeba na jeden produkt nafotím 150 fotek. Takže jsem to začala mazat. Sem tam si nechám ty nejhezčí fotky nebo abych měla fotku nepoužitého produktu, ale asi i to budu muset mazat.

      Vymazat