Letní produkty Dermacol a malá soutěž :)

Říkám si, že letošní léto mohou být klidně tropy a sluníčko může pálit o sto šest.Já jsem v pohodě, kdykoli budu u vody, mohu se mazat a mazat a budu bezpečně chráněná před nezdravými slunečními paprsky. Následně pak svou krásnou hnědou pleť (haha, ředitel vápenky) ošetřím mléky po opalovaní. Došlo mi totiž několik produktů sluneční kosmetiky od značky Dermacol.


Nějak si nevzpomínám zda jsem už někdy přípravky na opalování od Dermacolu měla. Rozhodně ale mám ráda jejich péči PO opalování. Co byla absolutní pecka, byl sprchový gel s beta-karotenem, ten byl určený na pokožku přímo po opalování, nádherně voněl a pokožka byla po použití hebká a vyživená. Sprcháč jsem v balíčku neměla, ale měla jsem v něm produkty, které rozhodně stojí za to.

Už v minulém článku, kde jsem psala o sluneční kosmetice, kterou používám, jsem psala, že obvykle na začátku léta, popř. prvních pár dnů u moře musím používat opravdu vysoký faktor tělových mlék na opalování. Padesátka je základ. Dermacol má voděodolné zvláčňující mléko na opalování s SPF 50, je sice určené pro děti, ale to samozřejmě neřeším, hlavně, že ho mám a že mi pomáhá. Krém má 200ml, krásně svěže voní. Pěkně se roztírá, vsakuje do pokožky téměř hned. Velké plus je taky to, že je voděodolné.

Tělové mléko po opalování do sprchy - popravdě, když jsem viděla nápis mléko do sprchy, tak jsem si řekla, no to bude opruz, jak tenkrát, když tahle mléka začala.  No nic, po prvním opalování jsem si řekla, jdu testovat. Hmmm, vyzráli na mě, chytli mě. Mě to mléko strašně baví, je skvělé, nádherně voní. Pokožku vyživí. Nemusím se mazat, běhat po bytě v kalhotkách a čekat, až mi nějaký krém vsákne do kůže a ne do oblečení. Parfemaci zvolili skvěle, je taková čokoládová, strašně mi voní a to byl asi hlavní důvod, proč je tohle mléko už na vaně, a používám ho, i když se neopaluji. Obsah 250ml.

Regenerační a hydratační balzám po opalování - jako dobrý, balzám je fajn, vůně podobná tomu dětskému krému. Ale prostě používám ho zatím nejmíň, nemůžu za to, že mám raději to předchozí tělové mléko do sprchy.
Balzám je na pokožce příjemný, pokožka i na druhý den ráno vyživená, hebká. Jak jsem psala, teď ho teda moc nepoužívám, ale myslím, že ho jako tělové mléko mohu používat i v zimě, kdy mi připomene vůni léta. Obsah 400ml.


Výrobky sluneční kosmetiky od Dermacol mají příjemné balení, líbí se mi barva a i ten "zdrsněný" povrch obalů. Jsou tvarované na bocích, sednou pěkně do ruky, nekloužou.


Další produkty, které mi Dermacol zaslal, jsou z oblasti dekorativní kosmetiky. Balíček je vyloženě letní. Obsahoval neonové laky na nehty, barevné pudry na vlasy, balzámy na rty, barevnou řasenku na řasy a fix na oči.


Fix je dostupný v pěti barvách. Já jsem dostala odstín Intense Grey, tedy šedá.


Asi víte, že já moc linky neumím. Strašně se mi líbí, ale já jsem levá. Vím, je to o cviku, ale jak mi to furt nejde, tak to vzdám a netrénuji. Co už mám vypozorované, jde mi rozhodně lépe linka fixem, než štětečkem, to je úplně beznadějné. Fixů mám doma několik, obvykle kupuji černé, ale přijdou mi v létě dost tvrdé, takže jsem byla ráda za šedou variantu.
Linka se touhle fixou maluje pěkně, hrot je fajn. Špička je tenká, ale samozřejmě, když přitlačíte, kreslíte silnější čáru. Intenzita barvy je velice dobrá, problém mám trošku s tou voděodolností, mně se prostě ve vodě linka smyje nebo teda spíš rozteče.

Ostatní produkty v balíčku, byly bohužel! ne pro moji věkovou skupinu. Takže jsem se rozhodla dát je do soutěže a podarovat jimi někoho, kdo si je užije :)
Můžete tedy soutěžit o produkty Dermacol, které vidíte na fotce (o stojánek se nehraje).

Pravidla:
1. Veřejně sledovat CosmeticsAndThings buď na FB, Instagramu, nebo zde na blogu. Napište mi jméno/přezdívku, pod kterou sledujete a kde.
2. Napište mi pod tento článek tip na nějaký fajn kosmetický produkt, bez kterého se v létě neobejdete.
3. Do komentáře napište email, na který vás v případě výhry kontaktuji.
4. Pouze pro čtenáře s doručovací adresou v ČR.

Soutěž ukončím v pátek 29.7.2016. Výherce oznámím zde na blogu i na FB.
Hodně štěstí☺

15 komentářů:

  1. Od Dermacolu jsem jeste zadnou slunecni peci nezkousela. Ale mam doma telovy makeup, ktery sice doda telu krasnou barvu, ale nevyhody jsem mu nasla. Ja bych se v lete neobesla bez kokosoveho oleje na vlasy, protoze mam po nem vlasy mnohem hezci a lesklejsi. Navic na leto je to i idealni vsestranny pomocnik, pokud cestuju, nahradim jim spoustu vyrobku :). Sleduju pres GFC i na FB jako Veru Parizkova. VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. GFC i FB Vendula Janků
    Já se v létě neobejdu bez voděodolné řasenky je to výborná věc takže doporučuji :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Gfc ervulenka
    Ervulenka@seznam.cz
    Bez rasenky dermacol

    OdpovědětVymazat
  4. Ja teda opalovaci mleka od Dermacolu pouzivam uz nejaky patek a jsem spokojena moc.
    V lete se neobejdu bez bronzeru-pouziju ho jako stiny,tvarenku...a hlavne,i kdyz uz jsem 30 plus a nemela bych moc strasit lidi,tak v
    lete no makeup:-*

    Noogeta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. A sleduji jako Noogeta na GFC uz dlouho,na instagramu nove...Fb nemam;-)

    OdpovědětVymazat
  6. já se prostě neobejdu bez řašenky, v létě používám voděodolnou.
    sleduji tě před gfc jako Lenka Špryslová
    a pak také přes fb jako Lenka Špryslová a na istagramu také jako Lenka Špryslová. e-mail:spryslik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkná recenze :) ani jsem netušila, že Dermacol nějaké výrobky na a po opalování vyrábí :)
    Sleduji přes GFC jako Nikola Kotrbová
    nikola.kot@seznam.cz
    V létě se rozhodně neobejdu bez opalovacího krému a taky jakéhokoliv pudru

    OdpovědětVymazat
  8. přes GFC jakoSimona Stupenova
    simushka.ss@gmail.com
    V létě se neobejdu hlavně bez termální vody :)

    OdpovědětVymazat
  9. GFC slovakovairca95
    V létě se neobejdou bez voděodolné řasenky.
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Sleduji FB: Áďa Voráčová
    IG: ada.voracova
    GFC: Adéla Voráčová
    E-mail: ada.voracova@gmail.com
    Já se v létě určitě neobejdu bez deodorantu Borotalco, který vážně chrání v letních dnech :)

    OdpovědětVymazat
  11. gfc elizabeth greenova i bloglovin tomanova.katerina@centrum.cz a jde o nuxe olej

    OdpovědětVymazat
  12. V létě se nebejdu bez laku na nehty na nohou a termální vody :-)
    IG Elwenderion
    FB Tereza Hlínová
    05051988@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. V létě se neobejdu bez růžové vody,deodorantu a barevného laku na nehty.
    marcela.lisecko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ahojda, já se v létě neobejde bez balzámu na rty a slunečních brýlí :) Miluju na léto neonové laky a tento rok jsem začala hojně používat i termální vody.
    Sleduji, jak tvůj blog tak i instagram:miasstolarikova
    michalka43@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ahojky Sleduji te na IG "hanka hafkova".V lete se neobejdu bez 3 věci..1)Antiperspirant abych nesmrdela :-D 2)Termalni voda od Uriage pro osvěžení 3)Sprej do nosa kvuli Álergii :-* Muj mail je hankahafkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat