Astrid SUN - produkty na opalování

Moji milí, venku vedro jako v peci. Grilujete se u bazénu? Já posledních pár dnů ano a protože jsem běloba, musím se mazat a mazat. Pokud bych se jen tak rozplácla na deku, bez produktů na opalování, bych byla spálená a kdo by chtěl vypadat jako rajče?

Naštěstí Astrid se o mě hezky postaral a já mám možnost vyzkoušet inovovanou sluneční řadu Astrid SUN, kterou můžete omrknout na stránkách ASTRID.
Nabídka produktů je bohatá, najdete zde spreje, mléka, oleje, emulze po opalování a samozřejmě produkty na opalování pro dětí.
Co se týká sluneční péče, Astrid pro mě není žádnou novinkou. Používám Astrid na opalování každý rok. Hlavní dva důvody, proč kupuji Astrid jsou: a) super cena a b) kvalita výrobků.
Po zimě jsem vždy dost bílá, je absolutně nemožné jít jen tak si lehnout a opalovat se. Pokud bych to udělala, tak se spálím a budu pěkně řvát :)


Když se v létě začínám opalovat, obvykle se mažu produkty s dost vysokým faktorem. Právě se dívám na stránky Astridu a vidím, že pro dospělé mají produkty do OF 30 a pro děti OF 50. Moje bílá kůže snese v létě u moře ze začátku i tu padesátku. Jakmile trošku osmahnu, pak se mažu třicítkou a udržuji barvu.
Hydratační mléko na opalování OF 30 má příjemnou, jemnou vůni a velmi dobře roztíratelnou konzistenci. Mléko hned vsakuje a nenechává bílý povlak na kůži. Nemusíte ani nijak zvlášť dlouho rozmazávat, aby mléko vsáklo. Mléko nezanechává pokožku mastnou.
Mléko obsahuje Multivitaminový komplex - Beta-karoten / A/ E/ F. Obsah 200ml.

Hydratační pleťový krém na opalování OF 30 má také jemnou vůni, přijde mi, že je trošku jiná než u mléka. Krém je hutnější než mléko na tělo. Víc se musí rozetřít do pokožky, než zmizí bílý povlak. Ale není to žádná hrůza. Krém obsahuje Multivitaminový komplex A/E/F proti předčasnému stárnutí. Obsah 75ml.

Hydratační mléko po opalování - obsah 200 ml. Mléko má jemnou vůni, přijde mi, že trochu voní po okurkách (?). Protože je to sprej, aplikuje se rozprašovačem. Hydratuje pokožku, osvěžuje a zjemňuje, zklidňuje podráždění. Obsahuje D-panthenol, Allantoin, Bisabolol (netuším, co to je. Nikdy jsem neslyšela, jdu googlit :D)
Tento sprej je nemastný a snadno se vstřebává. Po aplikaci je moje pokožka jemná, hydratovaná. Péči po opalování mám ráda, vždycky mám doma něco v zásobě. Ať už produkty po opalování z drogérie nebo třeba z lékárny panthenol.

Jako poslední produkt jsem si nechala Olej na opalování. Tento olej ma OF 6. Pro mě málo, takže jej nechávám až budu opravdu hnědá, teda "hnědá" a už si svou barvu budu jen udržovat a nepolezu na sluníčko tak často a na tak dlouho.
Pokud jste si prohlédli obrázky, zjistili jste, že na každém produktu pod číslem je vždy napsané do jaké kategorie ochrany výrobek patří. Např. pod OF 30 je napsané vysoká ochrana. U oleje je OF 6 a je pod obrázkem napsané nízká ochrana. To mi přijde docela fajn informace pro zákazníka.
Používáte oleje? Já ano, pokožka se hezky leskne a oleje dost často voní kokosem a to je prostě jedna z vůní léta.

Přeji všem krásné léto a co nejméně spálenou pokožku ;)


8 komentářů:

  1. Krásné fotky! Musím teď nakoupit na dovolenou, takže díky za tip, Astrid značku mám ráda. I tobě krásné léto! Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) moc děkuji. Fotky se fotily krásně, jak by ne, když je tak super počasí.

      Vymazat
  2. Aaaaah ten bazén, ty plavky!!! Tak já mrknu na ten olejíček, mě ta nízké spf občas i stačí a poslední dobou je mám radši jak mléka:)

    OdpovědětVymazat
  3. wau z kade su plavky
    a astrid ten som este neskusala vacsinou pouzivam Biodermu ktora mi pomaha manazovat slnecnu alergiu :)
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plavky jsou staré už několik let, byl to nějaký specializovaný obchod na plavky. Slyšela jsem, že Bioderma je fajn :)

      Vymazat
  4. Produkty mam taky krome spreje a ja zase z mleka po opalovani citim kokos :D. Kazde leto mame slunecni peci prave od Astrid, jsme spokojeni

    OdpovědětVymazat
  5. Take jsem mela moznost produkty vyzkouset. Aa naprosto jsem si zamilovala krem nanoblicej. Je skvely a v lete bez nej na slunicko uz nevylezu.

    OdpovědětVymazat