I Heart Makeup Peachy Pink Kisses blush

Srdcové tvářenky zná asi každý, kdo sleduje blogy a má rád kosmetiku. Samozřejmě jste mohli vidět tvářenky od značky Too Faced nebo od značky I♥Makeup. Vzhledem k tomu, že tyhle tvářenky vždy vyvolají diskuzi na téma inspirace v kosmetice. Byla bych ráda, kdyby tady na blogu to tentokrát mohlo zůstat bez ní.
Pokud mě čtete déle a navštěvujete tento blog, asi víte, že neřeším kdo se kde inspiruje. Řeším jestli je produkt dobrý a jestli mi sedí. Nic víc mě nezajímá. Kosmetika není drama, je to zábava.
Produktů na tvář vám představím v blízké době víc, tak jsem vám je rovnou vyfotila, ať víte nač se těšit :)
Srdíčkové tvářenky od I♥Makeup seženete na stránkách Makeup Revolution.


Já jsem si vybrala odstín Peachy Pink Kisses, protože co je peachy, tak musím mít nebo spíš mám ráda na tvářích. V těchto odstínech tvářenek se cítím dobře.

I♥Makeup Peachy Pink Kisses blush
I♥Makeup Peachy Pink Kisses blush
Tvářenka Blushing Hearts je zapečená. Její povrch je mírně drsný. U těchto tvářenek mi přijde, že vrchní vrstva je taková drsná, trošku porézní, ale když ji "opotřebujete", tak je tvářenka hladká a pak se s ní i lépe pracuje štětcem, lépe se nabírá. Tvářenky jsou lesklé, ne vyloženě třpytkaté, ale lesklé dost. Dají se používat i jako rozjasňovače. I když rozjasňovače má tato značka v sortimentu taky. A též jsou ve tvaru srdce.
I♥Makeup Peachy Pink Kisses blush
Tvářenka se skládá ze tří odstínů. Proužky jsou obvykle od světloučkého, po tmavý. Můžete tedy úzkým štětcem nabírat barvy jednotlivě nebo prostě pokroužíte po povrchu a máte mixku.

I♥Makeup Peachy Pink Kisses blush
I♥Makeup Peachy Pink Kisses blush
I♥Makeup Peachy Pink Kisses blush
Výsledný odstín všech barevných pruhů v tvářence je zlatá meruňková.

I♥Makeup Peachy Pink Kisses blush
Nemůžu říct, že by mě tvářenka zklamala, to ne. Ale čekala jsem trošku víc. Bohužel na tvářích mi nejde skoro vidět, takže ji mám spíš jako rozjasňovač.  Na fotce též moc vidět není, ale snažila jsem se označit šipkou tam, kde je vidět lesk.
Tento odstín je vhodný víc na opravdu porcelánově bílou pleť, kde půjde barvička vidět lépe. Myslím si, že fajn bude na opálené pleti v létě, dodá hezký zlatý šmrnc.
I♥Makeup Peachy Pink Kisses blush
Moje aktuální I♥Makeup Blushing Hearts tvářenková sbírka.
I♥Makeup Peachy Blushing Hearts blushers
Všechny používám. Candy Queen of Hearts je z těchto tří kousků nejvíc pigmentovaná. Je moc pěkná, když ji namixuji, dodá mým tvářím takový zdravý vzhled. Je mírně do růžova,ale ne moc. Spíš pěkná broskvová.
Iced Hearts používám víc jako rozjasňovač.
Tyto tvářenky se samozřejmě dají vrstvit, pokud je potřeba. No počítejte s tím, že s barvou dodáte tvářím i lesk a někdy to může být spíš na škodu.
I♥Makeup Peachy Blushing Hearts blushers

16 komentářů:

  1. Sú krásne a teraz rozmýšľam, prečo ešte žiadnu nemám :) Dúfam, že spravíš recenziu aj na ten freedom rozjasňovač, akurát som ho pozerala, či ho kúpiť alebo nie...

    OdpovědětVymazat
  2. Haha, úvod mě pobavil, ano ano, šminky jsou zábava, ne drama, moje řeč!
    Super článek, já ji mám také a je fakt, že je to opravdu spíše jen rozjasňovač, ale pěkný, mám ji ráda. Aj ty ostatní odstíny jsou super. Pěkné fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musela jsem to zas napsat, protože už mám plné zuby vyřvávání jak někdo něco kopíruje a že je to šílený a největší problém tohoto světa :P

      Vymazat
  3. Taky mám Candy Qeen a jsem s ní max. spokojená! ;) Nejvíc z ní ale používám ten prostřední pruh, který už je tedy řádně, vyhlouben. ;) :D Peachy Pink už by na mě byla moc do oranžova.. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak to máš prohluběň :D Já to vždy namixuji dohromady, líbí se mi výsledný odstín.

      Vymazat
  4. Dlouho jsem po nich koukala, ale mezi odstíny, co nabízí, mě ani jeden neuchvátil. Dřív jsem koukala po královně, ale pak jsem zjistila, že je docela dost do broskvova a to mi moc nesluší :) Ale je fakt, že v tom srdíčku vypadají neodolatelně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Z obrázků se mi líbí Candy Queen of Hearts. To by asi mohla být moje barva. Mají tyto tvářenky v Rossmannovi?

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná tvářenka, tobě sluší!

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný odstín, mě se více líbí jako rozjasŇovač :-)

    OdpovědětVymazat