Santini Cosmetic - Sia a Giome EdP

Co se týká vůní, tak ty testuji strašně ráda. Nedávno jsem dostala balíček od značky Santini Cosmetic. Eshop Santini Cosmetic má docela širokou nabídku - dámské i pánské vůně, vůně do bytu, vůně do auta.
Já mám zatím vyzkoušené jen vůně a jsem spokojená. V balíčku mi došly novinkové vůně Sia for woman a Giome for Men. 
Obě vůně jsou Eau de Parfum a mají obsah 50ml.


Santini Cosmetic Sia EdP - popis vůně
Hlava: magnolie, mandle
Srdce: kosatec, pačuli, bílé květiny
Základ: vanilka, fazole tonka, cukrová vata, pralinky

Sia jak ji cítím já: nevím jestli na první přičichnutí cítím pralinky nebo vanilku, ale všechny složky dohromady tvoří krásnou sladší vůni, která je hodně příjemná pro můj nos. Můžu říct, že jak jsem ji rozbalila a vyzkoušela, tak jsem ji nedala z ruky. Používám ji pořád, neomrzela mě a voní i mému okolí.
Výdrž vůně je cca pět hodin, pak už ji necítím a obvykle se opět navoním.Vůně je v 50ml balení, takže je jí docela dost :) Flakon je skleněný, vršek plastový. Pokud bych chtěla napsat nějaké mínus, tak možná ta černá stužka. Je taková pohřební, ale zase tím, že nápis na lahvičce je černý, tak k sobě ladí. Navíc stužka se dá odvázat, takže kdo by s ní měl velký problém, na flakonu ji mít nemusí.



Santini Cosmetic Giome EdP- popis vůně
Hlava: mandarinka, bergamot, koriandr, pomeranč, neroli
Srdce: tonka, bílé pižmo, ambra
Základ: cedr, vetiver, černý pepř

Jak Giome cítím já: vůně je dřevitá, ale ne úplně elegantní, tvrdá. Je mírně do sportovna. Řekla bych, že voní jako čerstvě umytý a oholený chlap :D Je fakt, že tento popis je asi na houby, protože každý chlap voní jinak :D Elegantně sportovní vůně by možná stačilo. Velice pěkně se rozloží, ve výsledku je příjemná, neobtěžující okolí.


Obě vůně najdete na eshopu Santini Cosmetic, 50ml stojí 1290Kč. Doporučuji využít právě probíhající akci, kde k 50ml balení vůně, dostanete druhý parfém zdarma. Podrobnější informace o akci, žádejte u Santini Cosmetic

7 komentářů:

  1. Recenze se mi líbí, ale tyhle typy parfémů mě vůbec nelákají. Evokuje mi to FM Group a podobné firmy, nemám k tomu důvěru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Já nevím co je FM Group, takže mi to nic nepřipomíná. Pro mě je důležité, že mi vůně voní:)

      Vymazat
    2. Katka Jílková, děkuji za komentáře a za návštěvu blogu :)

      Vymazat
  2. Dobrá recenze!
    http://blogbeautybyk.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já asi vím, co myslí více Sedmikráska, ale toto asi bude jiná liga, podle ceny. Stužky jsem si ani pořádně nevšimla, dokud jsi o ní nenapsala:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, cena je o hodně vyšší :-) Ale mě by už odradilo to, jak na webu píšou nepleťte si tuto vůni s La vie est belle. To mi prostě evokuje fejk nebo minimálně hooodně velkou inspiraci, nemůžu si pomoct.
      Ale fakt je, že každý to má jinak. Někdo je takto vysazený třeba na dekorativku a nekoupil by si nic, co vypadá jako např. od Too Faced. No a já jsem takhle vysazená na parfémy :o)

      Vymazat