ASTOR Eyeartist ColorWaves oční stíny

Jsem zde opět s novinkami od Astoru. Pokud jsem se vám netrefila do vkusu produkty na rty, tak dnes zde mám produkty na oči.
Oční stíny Astor Eyeartist Colorwaves.
ASTOR Eyeartist ColorWaves
Bohužel, jak jsem psala, nedostala jsem žádné informace k těmto stínům, takže budu čerpat z toho mála, co je na stránkách ASTORcosmetics.com
Tyto stíny jsou jak v lesklých, tak i v matných variantách. Na netu je celkem 23 odstínů, kolik je u nás nevím.


Mně došlo osm odstínů, v docela dobré barevné škále. Odstíny jsou od jemných, nenápadných, až po tmavé, syté, se kterými vytvoříte i kouřové líčení očí. Sedm odstínů je se shimmerem/lesklých, jeden odstín je matný.
Tyto stíny jsou vysoce pigmentované a mají jemnou texturu. Stíny můžete aplikovat na sucho nebo i na mokro, pro dosažení maximální sytosti odstínu na očích. Stíny nepráší, jsou jemně namleté, nejsou v nich třpytky, nic vám během dne pod oči neopadá.
Odstíny jsem na fotkách řadila podle čísla, které na sobě mají. Od nejmenšího čísla po největší.
  • 120 Precious Bronze
  • 150 Universal Nude
  • 220 Classy Blue
  • 310 Wild Green
  • 600 Delicate Pink
  • 620 Sweet Pink
  • 800 Sunny Gold
  • 830 Warm Taupe
ASTOR Eyeartist ColorWaves
Názvy odstínů nejsou nijak matoucí, obsahují slova, pod kterými si lehce dokážete představit, co vás asi čeká v krabičce. Samozřejmě, že stíny mají průhledná víčka, takže barvu přímo vidíte. Stíny jsou v plastových, docela bytelných krabičkách. Samozřejmě pokud vám spadnou stíny na zem, předpokládám, že panty na krabičce nevydrží a ze stínu budete mít prášek. Ale nezkoušela jsem odolnost a ani nebudu :) Gramáž na krabičce uvedena není, ale jsou docela velké.

120 Precious Bronze - lesklý bronzový odstín, velmi dobře pigmentovaný.
150 Universal Nude - ajajajajaj :( tenhle odstín se nepovedl. Je to matný odstín, pigmentace skoro žádná. Uvidíte sami na fotkách níže na ruce.
220 Classy Blue - lesklý sytý modrý odstín, perfektní.
ASTOR Eyeartist ColorWaves
310 Wild Green - je dost podobný jako Classy Blue akorát zelený :) Lesklý, perfektně pigmentovaný.
600 Delicate pink - lesklý, jemný rozjasňující odstín. Pigmentace taková normální, jako u světlých stínů. Myslím, že by se dal využít v nouzi i jako rozjasňovač na tvář.
ASTOR Eyeartist ColorWaves
620 Sweet Pink - fialková barva s modrým odleskem. Tady na obrázku vypadá dost růžově, i dle názvu by měl tento odstín být růžový, no mně se zdá fialkový. Každopádně je lesklý, pigmentace dobrá, ale spíš slabší. Doporučuji vrstvit, nebo ho dát jako efektový na jiný stín.
800 Sunny Gold - lesklý, dobře pigmentovaný stín zlaté barvy.
830 Warm Taupe - v balení není vyloženě matný, no po nanesení na oko mi matný přijde. Je zvláštní, moc hezký, pigmentace ne až tak výrazná.
ASTOR Eyeartist ColorWaves
Na téhle fotce jsou stíny aplikované na ruku, na sucho a bez báze. Přejela jsem jednou po stínu samotném a v jedné vrstvě aplikovala na ruku, nijak jsem nepřejížděla. Myslím, že u některých stínů je jasné, že pigmentace je úplně luxusní (120,220,310,800), u jiných je pigmentace slabší, ale stále jdou vidět (600,620,830). U stínu 150 to vypadá, jako bych na něj zapomněla. Nezapomněla jsem na něj, aplikovala jsem ho na ruku, stejně jako ostatních 7, ale bohužel tento odstín prostě nebarví.
ASTOR Eyeartist ColorWaves - dry application
Tady jsou stíny opět v jedné vrstvě, ale na mokro. 150 Universal Nude, se neobjevil ani s použitím vody. Jen trošku jde dole vidět, že stín na ruce je, ale je to teda tragédie. Škoda, byl by to pěkný světlý matný stín.
Nejlepší pigmentací mají tedy 120, 220, 310 a 800. Tyto stíny jsou krásné jak na sucho, tak i na mokro. Jsou jasné a zářivé. Jdou vidět bez problémů. Ostatní mírně pokulhávají, ale nejsou špatné, jsou slabší, ale je potřeba je navrstvit, popř. mně se hodně líbí 620 na černém nebo fialovém podkladu. Dělá nádherný efekt, ty modré odlesky jsou super.
ASTOR Eyeartist ColorWaves - wet application
Mezi těmito osmi stíny jsou stíny, které mi vyhovují a je zde pár stínů, které mi nevyhovují - mluvím o pigmentaci. Výdrž stínů je dobrá, dávám je na bázi UD, vydrží mi celý den, neslévají se, nemizí. Aplikace je snadná, ale štětci se mi moc nedaří, takže je aplikuji prsty a pak na oku s nimi pracuji štětcem. U drogérkových stínů to tak většinou mám, občas na ně použiji i ty pěnové aplikátory, prostě se jimi lépe nabírají.
Doporučuji stíny omrknout, každý máme svůj názor a úsudek. Co je světlé a neviditelné na mně, vám může bez problémů vyhovovat ☺

23 komentářů:

  1. Zlatý 800 se povedl:-) 120 , 220 , 310 taky , ale krom 120 to nejsou moje barvy.

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny jsou super, ale ten Wild Green ...wow.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je krásný a skvělá pigmentace. Takže komu sluší na očích zelená,má další stín do sbírky.

      Vymazat
  3. No tak já jsem spokojená, šla bych jen do modrého a zeleného a ty vypadají super, takže parádička:) Určitě do nich půjdu.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si bohužel koupila právě 150 Universal Nude, a pravda vůbec nebarvil. Pak ještě 830 Warm Taupe, ten byl o trochu lepší. Prostě jsem zrovna sáhla po odstínech, které moc nepigmentují, tak putovaly k méně náročné kamarádce:((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A sakryš a to neměli testery? Jako ten Nude je podle mě zbytečný odstín, nevím jak ho testovali :/

      Vymazat
  5. Krasa. Ten zlaty se mi libi nejvice.

    OdpovědětVymazat
  6. Hi!
    I love your blog!
    Follow to follow?
    http://defishencia.blogspot.ru/

    OdpovědětVymazat
  7. 220 a 310 sú teda krásne, hlavne namokro. V krabičke sa mi páčia všetky, ale na ruke sú už trocha nudnejšie.

    OdpovědětVymazat
  8. 220 a 310 vypadají nádherně. :) Já mám ale s mono stíny z drogerie ten problém, že se mi nechce do jednoho, leč krásně vypadajícího stínu, investovat ani stovku, když za kvalitní paletku 12 stínů např. od Sleeku nedám ani 300...

    OdpovědětVymazat
  9. Stíny vypadají nádherně :) Moc se mi líbí 830 ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Na tyto stíny jsem koukala v drogerii, ale pořád nějak nevím... Nejsem si jistá,jestli za to stojí a ani Tvoje recenze není úplně pochvalná :-) Osvědčená klasika bude asi lepší ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. 620 Sweet Pink je moc pěknej stín :) A konečně žádné třpytky! :D Lbí semi, že se neslévají a se nepráší.

    OdpovědětVymazat
  12. Líbí se mi universal nude, ten bych asi využila nejvíce. To mě mrzí, že je tak slaboučký:(
    Jarmila Trli

    OdpovědětVymazat
  13. 830 Warm Taupe vyzerá naozaj super, ten by som používala pravdepodobne často :)

    OdpovědětVymazat
  14. Stíny jsou vážně nádherný, ale nejlepší je opravdu ta zlatá :))

    OdpovědětVymazat
  15. Stíny vypadají dobře, musím se na ně podivat v drogerii.

    OdpovědětVymazat
  16. Stíny vypadají celkem dobře , ale ta pigmentace na těch fotkách se nezdá nějak dobrá.... :)

    OdpovědětVymazat
  17. Děkuji za recenzi :-)
    310 je úchvatná....jestli ji u nás v drogerce objevím, jdu do ní :-)
    Přesně ten jediný odstín zelené, který na svém oku snesu a miluju.
    Pěkné nedělní odpoledne přeji:-)

    OdpovědětVymazat