Nars Virtual Domination Cheek Palette

Před pár dny, když začaly holky na instagramu spamovat :D s fotkami nové paletky tvářenek od Nars, jsem si uvědomila, že jsem nějak pozapomněla dát na blog tu svou paletku, kterou jsem pořídila na konci loňského roku. Však jakou jsem z ní měla radost.
Nars Virtual Domination Cheek Palette u nás byla v listopadu+prosinci minulého roku. Myslím, že byla dost rychle vyprodaná. Já jsem na ni narazila úplnou náhodou při jedné návštěvě Sephory. A samozřejmě jsem paletce nemohla odolat. Zvlášť, když obsahuje samé super odstíny.
Nars Virtual Domination Cheek Palette
Nars Virtual Domination Cheek Palette
Na zadní straně papírového obalu, najdete názvy a gramáž jednotlivých tvářenek v paletě a fotku, co vás čeká uvnitř :)
Nars Virtual Domination Cheek Palette
Tvářenky jsou v plastovém obalu, který má na horní straně vypadat jako rozbité sklo. Myslím, že se jim tento efekt docela povedl.
Nars Virtual Domination Cheek Palette
Paletka obsahuje rozjasňovač, tři tvářenky a bronzer. Miss Liberty, Deep Throat, Sex Fantasy, Final Cut a Laguna Bronzer.
Nars Virtual Domination Cheek Palette
Paletka má rozměry cca 7,5 cm x 13cm. Přes celé horní víko je zrcátko. Paletka neobsahuje štětec, ale to je dobře, zbytečně by zabíral místo tvářenkám nebo by udělali paletu na patro a už by byla hůře skladná.
Nevím zda má cenu rozepisovat se dlouze o tom, že tvářenky od značky Nars jsou perfektní, je fakt, že já mám zatím jen dvě, plus teď tuhle paletu. Ale i tak je mám hodně ráda a stojím si za tím, že za tu cenu stojí. Tuším, že jsou nějak kolem 900Kč. Pokud Sephora nepodražila. Ale jak víte, v Sephoře jsou dost často slevy nebo se dá ušetřit 20% na kuponky.
Nars Virtual Domination Cheek Palette
 No není to nádhera? ♥
Nars Virtual Domination Cheek Palette
 Zde fotka s použitím blesku, pro představu jak moc jsou odstíny třpytkaté.
Nars Virtual Domination Cheek Palette
Paleta obsahuje tedy celkem pět různých odstínů produktů na tvář.
Rozjasňovač Miss Liberty - je krásný světlý, nazlátlý rozjasňovač. Pozor není vhodný pro ty, kdo nemají rádi třpytky. Miss Liberty třpytky obsahuje a docela hodně. Tuším, že Albatros od Narsu je lepší, ten má jen shimmer. Na druhou stranu nemám se třpytkami problém, na léto bude Miss Liberty perfektní. Obsah rozjasňovače je 4,5g

Vedle Miss Liberty se v paletě nachází tvářenka Deep Throat - dokonalá barva, na každý den. Mám tento odstín už doma v klasickém tvářenkovém balení a vlastně Deep Throat byla moje první tvářenka od Narsu. Deep Throat je růžový odstín s trochou oranžové, není to klasická studená růžovka. Udělá vám na tvářích přirozenou barvu. Samozřejmě záleží na vaší pleti. Tvářenka obsahuje lehký shimmer. Obsah 4,5g.

Druhá v pořadí je tvářenka Sex Fantasy - s tímto odstínem budu mít trošku problém, mému odstínu pleti tyhle studené růžové moc nesedí. Po nanesení je Sex Fantasy docela světloučká, pro bledule bude dostačující, na mě není vidět a pokud ji navrstvím, což jde v pohodě a dostanete pěkný sytý odstín, ale ten už není pro mě. Každopádně jinak je to krásný matný odstín. Samozřejmě, že neleží jen tak ladem, občas ji mixnu s jiným odstínem. Obsah 4,5g.

A poslední tvářenka, která se v paletě skrývá je Final Cut - nádherný korálový odstín. Opět jak dělaný pro mě :D odstíny do oranžova mám hodně ráda. Na zimu je na mě Final Cut dost ostrý, ale v létě na opálených tvářích s ním nebudu mít problém. I tento odstín je matný, obsah 4,5g.

Poslední pán na holení je Laguna bronzer - absolutně nepřehlédnutelný v paletě, jak vidíte je obrovský. Nevím přesně zda je Laguna matný bronzer, trošku v něm vidím třpytečky, ale je možné že jsou jen napadané z okolních tvářenek, tedy spíš z rozjasňovače. Tohle mě trochu na paletkách rozčiluje, pokud v ní máte matné i třpytkaté produkty, pak ty matné zůstanou matné z části, na povrchu jsou vždy nějaké třpytky:/ Laguna bronzer je taková legenda na netu a youtube, takže jste o něm určitě slyšeli. Já bronzer nepoužívám každý den, ale pokud mám čas na líčení, Lagunu používám. Vypadá z fotek tmavě, ale není, nemusíte se bát, Je vhodný jak pro bledule, tak i pro tmavší typy, prostě jej navrstvíte nebo nanesete jen lehce.
Nars Virtual Domination Cheek Palette
Zde jsou odstíny na ruce, fotka je trošku do studena.
Nars Virtual Domination Cheek Palette
Nars Virtual Domination Cheek Palette
Jsem ráda, že se tato paleta k nám dostala. Za dobrou cenu, řekla bych za velmi dobrou cenu, dostanete velké množství kvalitních produktů.
Tvářenka v Sephoře stála 1590Kč, já měla slevu 20%, takže jsem za ni dala 1272Kč, což je za hubičku, když vezmeme v potaz, že jedna tvářenka Nars stojí kolem 900Kč obsahuje 4,8g produktu a tady má každá tvářenka 4,5g, což je téměr jako plný produkt. No a Laguna bronzer má v paletě 10g což je množství plného produktu tohoto bronzeru, když se prodává samostatně.
Výdrž tvářenek je perfektní, pigmentace pecka. Prostě samé nej, nemám tvářenkám od Nars co vytknout.

18 komentářů:

  1. Tak tuhle paletku jsem si moc přála k Vánocům, ale přítel mi ji nestihl sehnat (nechává všechno na poslední chvíli). Je nádherná! Paletek od NARS mám několik, takže by se mi ve sbírce vyjímala. Já jsem si pořídila teď tu nejnovější LE od NARS (viz článek na blogu) a jsem opět nadšená. A taky mám pocit, že Laguna není matná, což mě trochu zaskočilo, ale najdu pro ni využití :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm, tak s tou lagunou jsi mě potěšila nebo nepotěšila? Jako těch třpytek je tam maličko, tak si myslím, že to snad neva. Stejně na všechno cpu rozjasňovače :D

      Vymazat
    2. Hihi, s těma rozjasňovačema to máme podobně. Ale i přesto asi na konturování budu používat něco jinýho...ale uvidím :-D

      Vymazat
  2. Nádhera, moc jsem ji chtěla, ale už jsem ji nesehnala... :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, ale byl po ní fakt shon, takže chápu, že stačilo zaváhat den a už nebyly k dostání.

      Vymazat
  3. Jj, zaváala jsem a teď velice moc lituji, jsem blbec. Nádherná paletka, super článek!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tá je nádherná!!!! Ja mám len jednu lícenku od nars a som veľmi spokojná. U nás sa nars nedá kúpiť vôbec, čo je dosť škoda :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaký máš odstín? To je fakt strašné s těmi značkami a dostupností :(

      Vymazat
  5. Krásna! Naozaj všetky farby by som využila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, já taky právě. Ta co je teď nová, tak z té bych moc nevyužila, proto jsem ji ani nekupovala nakonec.

      Vymazat
  6. Krásná Škoda ze už není v prodeji a kolik stala? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, je to v článku, ale klíďo to napíši znova, stála 1590Kč, ale měla jsem na ni 20% slevu :) Perfektní cena

      Vymazat
  7. Vyzerá úplne úžasne, najviac ma zaujal Deep Throat, vážne farba na každý deň :-)

    OdpovědětVymazat
  8. tak ta nemá chybu, taky jsem zaváhala a teď se tu rozčiluju :D

    OdpovědětVymazat
  9. Táto paletka je naozaj prekrásna a ja som ju mala na svojom wishliste, až dokým som si neuvedomila, že na mňa sú tie odtiene dosť svetlé. No teraz, keď vidím swatche, si začínam myslieť niečo iné. Ale aj tak ju nemám kde kúpiť... :D

    OdpovědětVymazat