Medik8 Eyelift gel

Společně s čistící jílovou maskou od Medik8 mi v balíčku došel i Eyelift gel pro vyhlazení vrásek kolem očí.
Medik8 Eyelift gel
Eyelift gel na vrásky kolem očí je balený v 15ml plastovém obalu. Je to takový docela dobře skladný váleček.
Eyelift vyplňuje rýhy a vrásky kolem očí, redukuje výskyt tmavých kruhů pod očima. Eyelift neobsahuje parabeny a petrochemické látky, takže je vhodný i pro citlivou pokožku. Detailní informace k produktu zde
Medik8 Eyelift gel
Balení obsahuje pumpičku, kterou na jedno pumpnutí vyjde ven dostatečné množství produktu na použití kolem obou očí. Konzistence je gelová, mírně táhlá. Barva nažloutlá, gel je bez parfemace, nic necítím. Pozor, aby se vám gel nedostal do očí, štípe.
Medik8 Eyelift gel
Produkty na oční okolí se snažím poslední roky používat poctivě a pravidelně, to asi víte z mých článků. Z těch produktů, které jsem už vyzkoušela a vypotřebovala, mi sedly vesměs všechny. Stejně tak jsem spokojená s Eyeliftem. Rozhodně mám pocit, že pokožka kolem očí je pevná a jasnější. Taky mám pocit, že se mi netvoří další nové vrásky. Což je super.Cokoli co zpomalí výskyt nových vějířků kolem očí ve své kosmetické sbírce uvítám.
Bohužel nemám pocit, že by mi po Eyeliftu zmizely kruhy, ale je fakt, že já jsem extrém. Moje kruhy jsou nevyzmizíkovatelné, bohužel. Sem tam se mi ale některý den zdá, že kruhy nejsou tak fialové, tudíž tolik viditelné. Nevím zda je to tím, že jsem se lip vyspala nebo za to může Eyelift. Ale zase, pokud je to jeho práce, tak jen dobře. Důkaz toho, že na menší kruhy může zabírat.
Gel Eyelift koupíte na stránkách Medaprex zde
Medik8 Eyelift gel

Doporučili byste mi nějaké vámi vyzkoušené produkty Medik8?

7 komentářů:

  1. No tak přesně něco takového si potřebuji pořídit, takže jsem ráda, že jsem si u tebe početla, vypadá dobře! Já nedávno u kamarádky zkusila Cream Cleanse myslím, byl to takový krémový čistič a byl příjemný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip na Cream Cleanse, chtěla jsem zkusit od Mediku něco na čištění. Ty máš menší kruhy jak já, mohlo by ti tohle zabrat

      Vymazat
  2. O tomhle slyším poprvé, vyzkoušeno nic nemám. To, že to neobsahuje parabeny je mi sympatické. A jestli kruhy pod očima nejsou tolik viditelné, tak to může být celkem fajn věc :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tuhle značku taky do nedávna neznala. Taky jsem koukala, že fialové kruhy dokážou být světlejší :)

      Vymazat
  3. A nezkoušela jsi na kruhy pod očima obyčejný lipový odvar? Mě se dělají v podstatě jen po nedostatku spánku (což je pokaždé když jdu do práce, páč jsem blbá a nedokážu jít včas spát), sice to není extrém, ale po obkladech z lípy je to lepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zkoušela už asi vše, ale mně by zabrala max nějaká plastika na kruhy, pokud je. Já je mám opravdu hluboké a skoro celý život. Závidím, že je máš jen při nedostatku spánku, buď ráda :)

      Vymazat
  4. Tato značka mi nic neříká, neviděla jsem ji zatím nikde, ale už se dívám na stránky. Tento gel mě zaujal, marně válčím s otoky kolem očí :( Asi ho koupím a uvidíme. Díky za tipy.

    OdpovědětVymazat