Max Factor Eye Luminizer Brightener v odstínu FAIR/LIGHT

Jak víte nebo nevíte v minulém roce se mi poštěstilo vyhrát půlroční testování novinek se značkou Max Factor.
Ještě ke konci roku mi dorazil Max Factor Eye Luminizer Brightener. Na tuto novinku jsem se moc těšila.
Max Factor Eye Luminizer Brightener FAIR/LIGHT
Eye Luminizer Brightener je rozjasňovač vytvořený speciálně pro citlivou pokožku kolem očí. Jeho žluté pigmenty neutralizují modrofialové tóny, které vytvářejí nežádoucí dojem tmavých kruhů pod očima.
Max Factor Eye Luminizer je k dostání od ledna 2015 a můžete si vybrat ze dvou odstínů:
  • Fair - pro růžový tón pleti
  • Fair/Light - pro žlutý/béžový tón pleti
Já jsem po konzultaci vybrala odstín Fair/Light, asi mi ty žluté podtóny sedí k mým pihám lépe :)
Max Factor Eye Luminizer Brightener FAIR/LIGHT
Eye Luminizer, stejně jako Skin Luminizer minimalizuje viditelnost drobných vrásek, pečuje o pleť a oživuje unavené partie pleti. Pleť je pak světlejší a jasnější.
Max Factor Eye Luminizer Brightener FAIR/LIGHT + MF Skin Luminizer Foundation 55 Beige
Eye Luminizer vypadá jako menší bráška Skin Luminizeru. Oba jsou ve stejném plastovém balení s pumpičkou a pohyblivým dnem, které se při pumpnutí posunuje nahoru. Také u Eye Luminizeru můžete vidět "nugátové" žíhání. Obsah Eye Luminizeru je 15ml.
Podrobnější informace k MF Eye Luminizer zde
Max Factor Eye Luminizer Brightener FAIR/LIGHT
Na rozdíl od Skin Luminizeru, Eye Luminizer jemně voní. Konzistence Eye Luminizeru mi přijde taková jako by našlehaná. Prostě pěnová, lehká. Trošku jako by s bublinkami, asi je to blbost, ale nevím jak lépe vám to popsat.
Samotný produkt je jemný, bez problémů roztíratelný, ihned splyne s pokožkou, nezalézá do vrásek kolem očí. Během dne se, nevytrácí se, nedělá šupinky, nedělá fleky. Pleť kolem očí je zářivá a vyživená.
Tady na fotce vidíte odstín Fair/Light, snažila jsem se vyfotit jak vypadá po rozetření. Nelekejte se té žluté barvy, na fotce jsem musela produkt rozetřít trochu míň a nechat ho ve vrstvě, jinak už byl nevyfotitelný.
Eye Luminizer logicky obsahuje taky lesklé mini třpytečky, ale mnohem méně než Skin Luminizer. Sem tam nějaká, nejdou ani vyfotit.
Max Factor Eye Luminizer Brightener FAIR/LIGHT
Nejsem sice odborník, ale už jsem pochopila rozdíl mezi slovem korektor a rozjasňovač ;) Takže pokud se mě ptáte jestli Eye Luminizer zakryje kruhy pod očima, tak je to půl na půl.
Ano, zakryje kruhy pod očima vám, které máte mini kruhy, které nejsou prohlubně a nejsou fialovomodré.
Vy a já, které máme permanentní fialovomodré prohlubně pod očima, tak nám to kruhy úplně nezakryje. Bohužel. ALE! Od toho jsou korektory a přesněji řečeno od toho je CC korektor od Max Factor, který vám kruhy zakryje a následně pak aplikujete pod oči Max Factor Eye Luminizer, který vám kruhy ještě mírně vyzmizíkuje, rozjasní oční okolí a je po problému. Tahle dvojka opravdu umí divy.
Max Factor Eye Luminizer Brightener FAIR/LIGHT + MF CC Under eye circles corrector
Teď v zimním období hodně používám Skin Luminizer, hlavně proto, že mě rozjasní a dodá mi barvu. V zimě, kdy jsem bledule mi vyhovuje odstín 55 Beige a k němu používám Eye Lunimizer v odstínu Fair/Light. Oba produkty mi vyhovují tím, jak jsou lehké a nezatěžující pokožku, nedělají masku.
Jednu výtku k Eye Luminizeru mám. Pozor při používání, na jedno pumpnutí vyjde opravdu moc produktu, takže je potřeba pumpnout jen tak na půl, opatrně. Jinak vám vyjede množství rozjasňovače použitelné na celý obličej. To se mi stalo při prvním použití a bylo mi líto zbytek produktu utřít do kapesníčku a jen tak vyhodit.
Max Factor Eye Luminizer Brightener FAIR/LIGHT + MF Skin Luminizer Foundation 55 Beige
Novinku od Max Factor Eye Luminizer najdete v drogériích od ledna a právě od 5.1.2015 má na něj drogerie Rossmann akci. Koupíte za 219Kč.
zdroj-leták rossmann.cz
Na závěr bych chtěla poděkovat značce Max Factor za možnost otestovat všechny tyhle skvělé výrobky a moc se těším na další spolupráci ☺♪♪♫



15 komentářů:

  1. Je pravda, že velké kruhy nezakryje, ale vzhledem k tomu, že na ně ani netrpím mi ten krásně rozjasňující efekt bohatě stačí :))

    OdpovědětVymazat
  2. Haha, tak to je sranda, v hodně věcech se shodujeme, dokonce i v bráškovi:))) Super recenze!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D jj, jsou jak bráchové. díky, taky máš povedenou recenzi ;)

      Vymazat
  3. Skvěle napsané, na ty moje kruhy asi ne, jedině na rozjasnění :) ale recenze skvělá...

    OdpovědětVymazat
  4. Já už pod oči svého drogérkového oblíbence našla, jenže má jenže. U nás nedostupný - Maybelline Age Rewind Corector, ale co už, až nebude, vyzkouším tento. Mě právě ty rozjasňující korektory vyhovují víc než krycí. Skin Luminazer makeup jsem zkoušela zatím jen v drog. Textura a způsob zapracování se mi líbila hodně, jen jsem měla trochu obavu, že se po něm budu hodně lesknout. Mrknu ještě na tvoji recenzi ohledně toho makeupu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo Maybelline, ten bych chtěla vyzkoušet už léta. Snad než budu babka se k nám dostane. Jako já mám smíšenou pleť, mastný nos a čelo a nelesknu se s tím makeupem, on je tak lehoučký, že není šance na lesk. Dneska ho mám na sobě a super, prostě mě úplně rozzáří, no krasavice :D

      Vymazat
    2. ty jo, a ten mi teda skoro kruhy nezakryje! potřebuju krýt fakt dost a pod oči se mi ani moc nelíbí konzistencí, přijde mi takový pudrový nebo jak bych to popsala. za 10 éček jsem teda čekala víc :-/

      Vymazat
  5. No u nas som ho este nevidela. Bodli by mi nieco podobne co mi rozziari ocne okolie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vydrž nebo mrkni na fann.sk, už ho tam mají za 11 euro :)

      Vymazat
  6. Ja pod oci pouzivam Lumi Magique a na rozjasneni staci. Mozna bych toto taky nekdy zkusila, treba casem zlevni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lumi mám taky, č.2, Max Factor mi přijde taková jemnější konzistence.

      Vymazat
  7. Super článek, já jsem v drogerii pokukovala po tom make-upu.
    Na kruhy pod očima používám od Rimmelu Match Perfection a stačí mi :)
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Kolem toho Rimmelu stále chodím a zatím jsem ho nekoupila, ale časem vyzkouším.

      Vymazat