Benefit Coralista

V minulém článku jsem psala, že můžete čekat pokračování Benefit story. Nechtěla jsem dlouho čekat, takže už dnes jdeme na to.

Minule jsem nezmiňovala nic o tom, jaké jsou tvářenky Benefit. Já mám doma tvářenky jen dvě, tedy když nepočítám teď tu paletu. Můžu říct, že jsem s tvářenkami Benefit moc spokojená, jsou jemně namleté, nepráší, mají super pigmentaci a dobře drží.
Tvářenky v paletce jsou na tom relativně podobně a kdybych doma neměla už jednu stejnou tvářenku, se kterou jsem mohla porovnat, tak asi nic neřeším.
Jenže.... Když jsem si postupně tvářenky v paletě "osahala", přišlo mi, že Coralista v paletě je nějaká jiná než jsem zvyklá. Tak jsem ji pošmrdlala prstem ještě jednou a ono fakt. Ta tvářenka v paletě má jako by semišový povrch. Prostě povrch je úplně jiný než v krabičkové verzi Coralisty. Taky mi přijde takový křídový, nepráší nějak zvlášť, ale sem tam se vytvoří takový kousek...
Benefit Coralista blush
Benefit Coralista Blush from Cheeky Sweet Spot palette

Barevně se obě Coralisty taky liší. Coralista v paletě je odstín víc do oranžova. Kdežto původní Coralista je víc do růžové. Mně osobně víc vyhovuje původní odstín, ale v paletě se dá růžový odstín dodat z jiného odstínu.


Nemohu porovnat ostatní tvářenky, ale dle netu nevypadají až tak odlišně. Jen mám pocit, že Rockateur má v originálu víc lesklý/třpytivý povrch než v paletě. Ale nemohu to říct na 100% originál Rockateur nemám.

Ne, že by tahle neshoda v odstínu byla pro mne zklamáním z paletky, vcelku ani není, protože mám původní Coralistu a takhle mám vlastně o odstín navíc :) Ale chtěla jsem napsat tenhle článek pro ty, které originál Coralistu nemají, aby věděli, že v paletě je Coralista prostě trochu jiná.

19 komentářů:

  1. Benefití tvářenky miluju mám coralistu a bella bambu, a nad tou paletkou tvářenek jsem taky slintala, a když jsem ji včera viděla v Sephoře, navíc ve slevě.. kamarádky mě odtamtud musely odtáhnout :D ale pak jsem byla ráda, že jsem si jí nekoupila, když už vlastně nějaké odstíny z palety mám, hoola je na mě tmavý a nemám ráda tvářenky v paletách :D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Sephoře v ČR? To by bylo dobré, kdyby se tu nakonec objevila. Já nevím, asi jsi ji měla vzít :D Mohla bys je depotovat a měla bys je samostatně

      Vymazat
    2. Ahojky,muzu se zeptat bella bambu jsem taky mela,je jeste k prodeji?Katka

      Vymazat
  2. To je zvláštní, že se odstín liší. A trochu škoda, původní samostatný odstín se mi líbí víc. :) Paletou bych nejspíš nepohrdla, ale nesmím, mám spoustu tvářenek. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ta paletka je nádherná, ale že se odstíny liší mě překvapilo. Někdy bych chtěla vyzkoušet benefit tvářenku, rockateur se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rockateur vypadá skvěle. Mně teda asi na každý den víc sedne právě Coralista

      Vymazat
  4. Ty jo, tak to docela koukám. Ani by mě nenapadlo, že se to může lišit! Mně by určitě barevně víc sedla Coralista z paletky, protože je evidentně už na fotkách v krabičkách víc do oranžova..Díky za info, po paletce beztak prahnu....:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to trochu překvapilo, já myslela, že tvářenka se dělá furt stejně. Možná je to jen moje paleta, ale tipuji, že asi ne :) Já tu oranžádu moc nemusím, ale je zima, jsem běloba, v létě to možná bude vypadat jinak.

      Vymazat
  5. To je fakt divné. Já žádnou tvářenku Benefit zvlášť nemám, takže to neposoudím....ale konkrétně Coralista mi přijde uplně extrééééémně třpytivá - zlatá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třpytivá Coralista? :/ Třpytivá není ani v krabici, ajaj. Takže máme asi každá jinou odrůdu :D

      Vymazat
  6. No mě to taky napadlo...protože po Rockateuru moc toužím, vyhledávala jsem si snad tisíce fotek, včetně Rockateuru v této paletce a taky jsem měla pocit, že je trochu jiný - méně lesklý - přikládala jsem to spíš fotkám, no ale asi na tom něco bude....něco divného, protože si myslím, že by se měly barvy shodovat, zvlášť u takové značky. Přesto ale toužím dál :-D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nejsem sama, když jsem psala, že mám pocit, že origo je víc třpytkatý. Já bych chtěla třpytkatý Rockateur :D

      Vymazat
    2. Tak si ho pořiď a udělej srovnávací recenzi...bylo by to hodně zajímavé!

      Vymazat
    3. Kupovat ho teď určitě nebudu, může mě někdo zasponzorovat :D Recenzi pak klíďo udělám ;)

      Vymazat
  7. Jejda, tak to je nemile..... Mozna i proto radeji pujdu do plne verze tvarenky, ne do paletky. Mne strasne laka Rockateur, takze pri pristich nakupech z USA je to jasna volba!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, rozhodně pokud toužíš po Rockateur, tak ji kup v krabičce. No asi se připojím k nákupu :D

      Vymazat
  8. Celkem koukám, že se odstíny tolik liší...ale víc se mi líbí asi ten samostatný stín :) ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat