Hakuro H70 a H64 - štětce na oči

Moji zásobu štětců jste už mohli na blogu sem tam vidět. Nejvíce štětců mám od Sigmy. Je to tím, že to byly moje první štětce, kupovala jsem velkou sadu nějakou dobu před tím, než jsem začala psát blog a v době, kdy jsem začala sledovat TiffanyD (já vím, psala jsem to už 150x). V březnu tohoto roku jsem zjistila, že potřebuji mít některé štětce 2x. Rozhodně se mi nechtělo objednávat z Ameriky Sigmu, beztak by mě vyhmátli a platila bych clo. A na českých eshopech Sigmu nekupuji, je zbytečně předražená.
Takže jsem chtěla kvalitní štětce, dostupné u nás a hlavně za dobrou cenu. Samozřejmě, že moje volba padla na Hakuro. Tyhle štětce se mi jevily z fotek, recenzí a videí, jako docela fajn.
Objednávala jsem na www.hakuro.cz štětce jsem měla za pár dnů doma, objednání bez problémů.

Hakuro H70 a H64
Hakuro H70 a H64
Objednávala jsem dva štětce na oči. Nutně jsem potřebovala stejný štětec jako je Sigma E55 a z fotek mu odpovídal Hakuro H70 a jako další jsem chtěla vyzkoušet Hakuro H64.
Hakuro H70 a H64
Hakuro H70 a H64
Hakuro H70 a H64
Hakuro H70 je štětec na aplikaci stínů na horní víčko. Tedy tak ho používám já. Moje líčení očí se obvykle skládá z kombinace dvou, tří stínů, jeden je světlý, další tmavší. Je jasné, že ráno nestíhám čistit štětce a tak je dobré mít v záloze štětců víc, jeden použiji na světlé odstíny, druhý na tmavé. Štětec má jemné husté štětinky. Stíny se s ním aplikují bez problémů. Další info ke štětci najdete zde .
Hakuro H70 
Hakuro H64 podobný štětec jsem v sadě od Sigmy neměla. Ale věděla jsem, že ho musím mít, aby to moje líčení vypadalo trochu k světu :D Na rozstínování stínů a ostrých hran stínů na oku, je to perfektní volba. Štětec je hustý, jemný. Já tento štětec používám jen na stíny, ale v popisu na stránkách mají i použití na korektor kolem očí zde
Hakuro H64
Se štětci Hakuro jsem velmi spokojená. Mám jich už celkově asi šest nebo sedm. Většina ze štětců jsou na oči, ale mám i tvářenkový. Štětce jsou jemné, pevné, kvalitní chlup, který nepelichá, štětinky jsou pevně vsazeny do kovové tyčinky.
Štětce jsem samozřejmě už několikrát prala, nic se s nimi nestalo, jsou stále jako nové a mně moc vyhovují.
Pokud začínáte s líčením, tyhle štětce byste ve výbavě měli mít :)

11 komentářů:

  1. Vypadají úžasně, taky musím Hakuro vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle značka mě jednu dobu strašně moc lákala, ale pak jsem narazila na několik negativních ohlasů, že štětce začaly plesnivět nebo co. A to mě odradilo od koupě :-( Ale kdo ví že? Třeba se pro ně někdy v budoucnu ještě rozhodnu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plesnivět? Tak to teda nechápu kde je děvčata skladovala a co se štětci dělaly.. Mně teda žádný štětec neplesniví, od žádné značky :-O to hledím teda

      Vymazat
    2. No vím, že to říkala Hany Brokolice a PetraLovelyHair a pak se k ním přidaly ještě další slečny :-(

      Vymazat
    3. Hm, tak to mají holky blbé. Mně se nic takového nedělo. Předpokládám, že štětce jiné značky jim neplesnivěly :D Pokud skladují štětce v koupelně nebo ve vlhkém prostředí, tak je to možné. Já je mám na toaletce v teple a suchu a nic mi nedělají.

      Vymazat
  3. Hakuro mám na pudr a je to můj miláček!! <3 Momentálně mám sice sadu na oči od Zoevy, ale chtěla bych ještě H70 v budoucnu ;-)

    OdpovědětVymazat