Mini paletka Sephora

Už asi rok se chystám, že dám na blog mini paletku od Sephory, no vždy mi do toho vleze nějaká novinka, o kterou se chci podělit. Dneska jsem si řekla, že už fakt musím paletku na blog dát, protože je léto, prázdniny, určitě hodně cestujete na dovolené, na výlety a pokud jste jak já, tak si toho k moři moc balit nechcete, protože krémy na opalování zaberou už tak dost místa, takže je potřeba nebrat tolik dekorativky. 
Paletka mi došla jako dárek k narozeninám. Paleta byla v malé krabičce, která měla nahoře dírky a jimi byla protáhlá červená tkanička. Docela fajn detail.



 Na zadní straně krabičky je vyobrazený obsah, tedy to, co najdete uvnitř palety.

 Paletka je černá, plastová, obal je pevný.


Uvnitř palety je na vrchní části velké, použitelné zrcátko, dole jsou čtyři stíny na oči, dva lesky a velká tvářenka.

Paleta je velká 6x6cm, takže prťavoučká, tak přesně do ruky, záleží teda jak velkou máte ruku. Stíny jsou velikosti desetníku.

Stíny mají docela dobrou barevnou kombinaci, teda mně se hodí. Pigmentace u černého, hnědého a šedého stínu je velmi dobrá, ten tělový stín je skoro neviditelný. Teda doufám, že je to stín, možná je to pudr :DD Lesky jsou barevně skvělé, tmavý červeno-růžový je relativně bez třpytek. Světlý lesk je se třpytkami, ale ty k létu patří, takže taky super. Nepraktické je, že k leskům potřebujete štěteček na rty nebo nějaký aplikátor, abyste lesky nemusely aplikovat na rty prstama.
Tvářenka je matná, taková broskvová barva, jemná. Pigmentace nic moc, barvu na tvářích dodá, ale asi jen bledulkám. Sice jsem to nezkoušela, ale myslím si, že na tmavých typech vidět nepůjde.
1,2,3,4 jsou stíny.
5 je tvářenka
6,7 jsou lesky

Shrnutí: Na cestování super, pokud jedu někam na den, dva a nemusím se zrovna předvádět líčením, tak mi bohatě na zvýraznění očí stačí. Jinak bych si paletku asi nekoupila. Na domácí použití a na každodenní líčení má malý výběr stínů. Nevím jestli se paleta dá koupit nebo ji Sephora má jen jako dárek.

11 komentářů:

  1. Moc se mi líbí,na cestování je fakt skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak musím říct, že mě paletka fakt zaujala :) hlavně ty stíny, to jsou barvy, které bych rozhodně využila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Je dobrá jak na denní, tak i na večerní líčení, když teda člověk není až tak náročný :)

      Vymazat
  4. Jako cestovní varianta je to vážně povedené.

    OdpovědětVymazat
  5. Taky ji mám z loňských narozenin. Letos dávají set lesků, ty jsem věnovala kamarádce. Viděla jsem tento týden ve stojanu s pidiprodukty obalem a rozměrem stejnou, netuším ale, co je uvnitř. Sephora má teď -30% na svoje produkty, co se vejdou do malý černý taštičky, kdyby někdo chtěl toho mrňouse:-)

    OdpovědětVymazat