Maybelline Eyestudio - Pink passion - líčení

Jak já jsem ráda za víkendy, člověk se pěkně vyspí, pak vypadá k světu a když se nalíčí, tak taky vypadá k světu, dokonce i když se vyfotí, tak se na to dá dívat. A to se mi stalo právě dnes - článek je přednastavený, píši ho v neděli :)  - prostě pohodička, ráno jsem si šla zacvičit, pak jsem se dobře najedla :D no a pak jsem si říkala, že když jsem vám v minulém článku ukázala nové stíny Maybelline Eyestudio Pink Passion, tak by bylo opět vhodné vám stíny ukázat v akci, protože ony jsou vážně super.
Na obličej jsem použila vzorek makeupu Vichy, je to pořád ten stejný jako minule, no když už jsem ho načala, tak ho musím vypatlat. Trochu jsem doufala, že za tu dobu v sáčku třeba vyschnul, ale ne, prostě je ok.
Nejdřív můžete omrknout fotku s produkty, které jsem použila. Asi jste si všimli, že použité produkty nerozepisuji, je to tím, že si nemyslím, že by moje líčení bylo až tak super a někdo ho chtěl zkoušet. Ale pokud byste měli zájem o rozpis produktů, stačí napsat do komentářů ;) Je to taková moje klasika, vesměs používám pořád dokola to samé. Jo, zapomněla jsem na fotku dát bázi od UD a gel na obočí od Alverde, vždycky něco zapomenu.


Tak snad něco na fotkách uvidíte a neleknete se. A ještě řasy jsem zapomněla dát na fotku. Tentokrát jsem použila Ardell 120 Demi Black, a jak jsem již psala, jsou moje nej. I když teda dneska jsem je 5x! lepila a sundávala, jsem nebyla schopná se trefit blízko mých řas. Popáté jsem to taky netrefila úplně přesně, ale už jsem neměla nervy je sundávat a zas na ně piplat to lepidlo :D





11 komentářů: