Let´s go shopping 13 - Ardell a jiné

Rychlý článek o nákupech, které jsme uskutečnily s ILoveMakeUp, i když vlastně ne tak úplně, protože tenhle nákup jsem udělala přes net ještě doma a pak jsme ho jely do Zlína vyzvednout.
Nemívám tady moc líčení, za a) protože to nějak zvlášť úžasně neumím, za b) mám šílený kruhy pod očima a někdy nejdou ani vyretušovat. No ale párkrát jsem sem líčení očí dala a pořád jsem měla takový pocit, že fotkám něco chybí. Teda přesněji těm nalíčeným očím něco chybí, aby vypadaly na fotce líp. Chce to prostě delší, hustší řasy. A pokud něco člověk nemá od přírody, tak je-li to v jeho možnostech, tak si prostě pomůže umělotinou :D
Zkoukla pár videí, fotek a věděla jsem, že chci řasy značky Ardell a věděla jsem zhruba i jaké. Z Ameriky, po té co mi vypočítali clo na balíku, už neobjednávám, na ebay nenakupuji, nemám naštěstí paypal, takže poslední možnost byla hledat eshop u nás. Moc jsem tomu nedávala, ale kupodivu je u nás prodává dost eshopů, dokonce existuje i ardell.cz. Já jsem objednávala v eshopu normazlin. Vyzvedly jsme balíček osobně ve Zlíně, komunikace s eshopem bez problémů :)


Můj nákup byl suchý šampon Batiste, který všichni chválí. V životě jsem suchý šampon nepoužila, tak jsem si řekla, že na stará kolena to zkusím, no.... recenze bude. Ale nejdůležitější věc v balíčku byly samozřejmě řasy Ardell.
Vzhledem k tomu, že mám světlé, ne moc husté řasy, vybírala jsem z nabídky něco co nebude jak pěst na oko a řasy budou působit přirozeně.
Vybrala jsem řasy:
Ardell Natural Starter Kit - který obsahuje aplikátor na řasy, lepidlo LashGrip 2,5g (průhledné) a řasy Demi Wispies Black

Ardell Fashion Lashes 120 Demi Black


tvářenka Essence nebyla součást objednávky, tu jsem dostala od ILoveMakeUp
Bližší pohled na řasy
Ardell Demi Wispies Black


 Ardell 120 Demi Black

Řasy jsou hodně podobné, můj favorit prozatím jsou 120 Demi Black. Lepidlo je super, oči nijak nedráždí, řasy držely na oku celý den.

6 komentářů:

  1. Dobrý tip na eshop. Ani ja nemám paypal a tie mihalnice čo predávajú v drogériách sú úplná hrôza, tieto, čo ste si objednali vy vyzerajú dobre aj v krabičkách aj na očiach, čo som videla u Ilovemakeup na fotkách s líčením.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tyhle jsou totiž z lidských vlasů, tak jsou krásně jemné a lehoučké, určitě ještě nějaké vezmu :)

      Vymazat
    2. ja som tiež kupovala také kde bolo napísané, že ľudské vlasy, ale bolo to úplne klamstvo, lebo tie mihalnice boli 100% umeliny, tak ma to nahnevalo, že ako je to vôbec možné takto klamať zákazníka. Tieto ale hneď už aj z fotky lepšie vyzerajú.

      Vymazat
    3. hm, lháři teda. nejdřív mě to zarazilo, mít řasy z vlasů, ale když Jenifer Lopez má řasy z lišky tak proč ne :)

      Vymazat
  2. Nalepovací řasy jsem ještě nezkoušela :)

    Lucy Enne

    OdpovědětVymazat