Ardell 120 Demi Black - řasy v akci

Dnes vám ukáži řasy Ardell v akci. Jak jsem psala minule víc mi sedly 120 Demi Black, ani nevím proč. Fotky, které dneska dám jsou z první aplikace. Řeknu vám, že to byla docela sranda, hlavně když si půl minuty foukáte na lepidlo a až je ready tak si řasy nalepíte buď daleko od vnějšího koutku oka nebo daleko od řas, takže je máte hodně nad svými. Opravdu zážitek.
K řasám Demi Wispies byl aplikátor, s tím mi to nešlo už vůbec, s pinzetou taky ne, takže jsem řasy držela v prstech a trefovala se podle toho jak mne navigovala ILoveMakeUp, která si řasy Ardell pořizovala také a pokud jste její řasy zatím neviděli, tak článek je zde.
Na fotkách řasy Ardell 120 Demi Black + stín od L´Orealu Naughty Strawberry

Ardell 120 Demi Black
Aplikace L´Oreal Color Infaillible Eye Shadow v odstínu 036 Naughty Strawberry. Jak vidíte umělé řasy už mám a tím, že jsou řasy na průhledné základně, nebylo ani potřeba kreslit černou linku, což je super, protože ji neumím udělat rovně.

Ardell 120 Demi Black, L´Oreal Naughty Strawberry
Tady je trošku poznat, že jsem neměla řasy úplně zároveň se svýma řasama ve vnějším koutku, jenže kdybych je posunula, tak bych zas ve vnitřním měla velkou mezeru. Takže babo raď.

Ardell 120 Demi Black
Když jsem měla oči otevřené, tak si myslím, že řasy působily přirozeně a navíc je to teda na fotkách 100:1, rozhodně lepší s umělýma řasama. I v reálu je to oko takové zajímavější, otevřené...

Ardell 120 Demi Black
Ardell 120 Demi Black
Tady jedna vyretušovaná, abyste se mohli soustředit na oko a ne na mé pihy :D

Ardell 120 Demi Black
Na řasy jsem použila lepidlo LashGrip průhledné, v eshopu mají i černé. Tedy na začátku je lepidlo bílé, pak zprůhlední. Řasy držely bez problémů celý den. Po aplikaci jsem řasy chvíli "viděla" ,ale po čase si zvyknete a je to v pohodě. Já jsem z řas Ardell nadšená a možná zkusím i nějaké trochu odvážnější☺

20 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. :) děkuji, nejsou nijak závratně dlouhé, ale myslím, že na oku jsou fakt super

      Vymazat
    2. no jasné, oko zvýraznia, ale zároveň to nie je umelé...ale proste pekné:)

      Vymazat
    3. Přesně tak, jak píše Ela, sice ti to neudělalo mega řasy, jsou tak nějak stejné, jako tvoje, ale právě ti to nádherně to oko zvýraznilo a to je na běžné nošení si myslím mnohem lepší:)

      Vymazat
  2. Opravdu to vypadá moc přirozeně! Já mám taky někde řasy, ale nějak se mi do nich nechce, v létě mám pocit že je na ně teplo a v zimě zas není příležitost :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  3. Mod hezke !! A jak zmírnily již holky, velice přirozené :)
    Přijde se mrknout i ke me budu rada:)

    www.olivains.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ta poslední fotka je dokonalá, jak jsi to upravila, aby vyniklo jen to oko to se mi fakt líbí!!
    Jinak myslím, že jsi to měla nalepené dobře, se zavřenýma očima stejně nechodíš, tak si myslím, že je důležité hlavně, aby řasy vypadaly přirozeně, když máš oči otevřené..

    OdpovědětVymazat
  5. umele riasy som nikdy neskušala a tie ružove ti veľmi pristanu:)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne, fakt vypadajú veľmi prirodzene, aj tiene sú veľmi pekné, podarilo sa ti to. Tiež som si nakúpila umelé riasy ale ešte som nenabrala odvahu si ich dať ale láka ma to :)

    OdpovědětVymazat
  7. Very beautiful makeup ;) Amazing colours ;)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thanks for your comment and being my follower, I hope like my posts. I will definitely check your blog :)

      Vymazat
  8. Tak to je velmi krásné :)

    PS: Ráda bych tebe i tvé čtenářky pozvala na svůj blog, kde právě probíhá GIVEAWAY o MSM (přípravek, který urychluje růst vlasů).
    http://www.brunetky.blogspot.cz/2013/07/giveaway-02.html

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Violets, tie tvoje pehy sú nádherné! Viem, kto ich nemá - chcel by (a naopak:), ale tá predposledná fotka je taká krásna, že na ňu musím stále pozerať:). O farbe očí a lístkovej náušničke nehovoriac. Skrátka celé pekné!:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Řasy vypadají báječně a asi bych nepoznala, že jsou nalepený. Já jsem si jednou koupila nějaký od Essence a to byla hrůza, jak kdybych měla chlupatý oči, fakt fuj. :))
    Ráda bych ti sdělila, že jsem tě před chvilkou nominovala na Liebster Award a víc info najdeš u mě na blogu http://malykoutekkrasy.blogspot.cz/2013/09/liebster-award.html, snad nevadí, že jsem si tě vybrala. :)

    OdpovědětVymazat