Korejská kosmetika Missha

Korejská kosmetika Missha - věděla jsem o ní, ale vždy šla tak trošku mimo mě. Teda vlastně věděla jsem, že je u nás e-shop, který prodává BB. Na blozích se v určitých intervalech posty objevovaly, ale neumím kupovat makeup naživo, natož přes net. Pak se ale objevila zpráva, že bude v Brně prodejna a to jsem zbystřila. Prodejna totiž měla být s další dekorativní kosmetikou Missha a když jsem okoukla obaly, tak mě měli :D
Prodejna je otevřená cca týden, dnes se koná slavnostní oficiální otevření prodejny za účasti Miss Earth Terezy Fajksové, Moniky Bagárové a dalších osobností (píší na fb Missha)
Já jsem do prodejny zavítala kolem poledne. Můžu říct, že prodejna je super, obaly zboží ještě víc:) Personál vstřícný, komunikativní. Dnešní den je sleva 20% na všechny zakoupené výrobky . Jak jsem psala na FB, šla jsem do prodejny s docela dlouhým seznamem, pak jsem si ale řekla, že nebudu zbrklá, co když mi kosmetika nesedne, tak nemá cenu křečkovat a pak se tak akorát dívat na hezké obaly. No přiznám se, tvářenky jsem chtěla tři a asi je postupně i koupím, pokud ta, co mám bude držák. Protože zatím jsem z ní nadšená, na obličeji vypadá nádherně, prostě je to ta nejkrásnější barva, kterou jsem na své držtičce měla :D Fotky dodám příště, chápete, že dneska se fotit teda moc nedá, max v ateliéru a k tomu jsem zatím nedospěla;)
PS. fotky z prodejny nemám, budou nějaké profi na FB Missha, tak se pokocháme tam.

4 komentáře:

  1. Já se do prodejny chystám, až budou peníze. :) Když už tam jednou je, tak počká, až si k ní dojedu a dojdu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to máš dobře naplánované, peněz tam budeš potřebovat hodně :)

      Vymazat
  2. Tiež sa to tam chystám omrknúť :) zatiaľ som mala len BBčka a masky a tie ma moc nenadchli, ale ďalšie veci vyzerajú už na pohľad zaujímavo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fakt? dneska jsem právě chtěla nějakou masku vzít, ale nakonec jsem nevzala, ptž jsem nevěděla jakou, tak chci pročíst na netu a uvidím

      Vymazat