ISANA - odlakovací ubrousky na nehty

O ubrouscích na nehty jsem kdysi kdesi slyšela, mám pocit, že v parfumerii Douglas, ale nikdy jsem po nich nějak nepátrala, vždyť mám přece doma zásoby odlakovače na nehty.
Jenže znáte to, láknete nový lak, u kterého nevíte výdrž a pak jdete do práce a trapas ukazováček vám oprýská a teď co, chodit jako cuchtička celý den v práci s odlouplým lakem na ukazováku pravé ruky, což je ruka, kterou píšete, takže ukazovák vidí za den 150 lidí, pokud v práci píšete před lidma :D No tak co už, tak se přiznám, taky jsem byla párkrát cuchtička odlouplým lakem. A tak jsem si pro jistotu koupila odlakovací ubrousky na nehty, kterým jsem před tím nevěřila, říkala jsem si blbost, beztak je to vyschlý a k ničemu. Nekupovala jsem v Douglasu, myslím, že jsou zbytečně drahé. Koupila jsem u Rossmanna značka ISANA.
ISANA - odlakovací ubrousky na nehty
V krabičce je 10 sáčků, uvnitř sáčku je takový proužek/pásek cca 10x2cm, relativně tlustý a na krabičce píší, že ubrousek odstraní i ten nejtmavší lak. Tak to mají pravdu, odlakovávala jsem jak světloučký lak a  ubrousek odlakoval všech deset nehtů a ještě zbylo místo, asi by to stačilo i na nehty na nohou a pak jsem odlakovávala Essence se Zoyou a úplně v pohodě, nehty byly čisté, ubrousek zvládl vše. Odlakovací ubrousky jsou fakt super, hlavně na dovču, nemusíte tahat lahvičky s odlakovačem a bát se, jestli se v tašce či kufru nevylije. Sáček má velikost 6x9cm, takže se v pohodě vejde do kosmetické taštičky a máte jej kdykoli při sobě v případě potřeby :)
ISANA - odlakovací ubrousky na nehty
Cena za krabičku 30Kč. 

5 komentářů:

  1. Už jsem je viděla u Plum na blogu..:) Děkuju za super tip..musím určitě zkusit..

    OdpovědětVymazat
  2. Isana je super zančka. Je to něco jak v DM Balea. Tyhle ubrousky jsem ještě nezkoušela, ale měla jsem jednou od jiné značky jablkové a byly fajn. Takhle když člověk nechce tahat odlakovač, supeer! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadají dobře, ale já mám hodně velkou spotřebu odlakovače, takže asi zůstanu u tekutého:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle je moje MUST HAVE na cesty - žádná dovolená se bez nich neobejde.

    OdpovědětVymazat