Kosmetika Freeman

Kosmetiku Freeman registruji už docela dlouho. Mám pocit,že už v pubertě jsem ji někde zahlídla v časopise pro dívky :D Bylo to tehdy na objednávku a byla pěkně drahá. Vzpomínám si na reklamu na šampony a kondicionéry. Pak jsem na tuhle kosmetiku nějak zapomněla a před pár lety jsem ji uviděla v Tescu a pak v  Rossmannu. Co mě zaujalo byly peelingy a masky na obličej. Mám doma pár věcí, výrobky jsou vcelku fajn.
L to R: Freeman zpevňující tělové mléko - kokos, guava - zpevňuje a tonizuje pleť, zlepšuje její elasticitu, píší na etiketě. Asi ano, při pravidelném používání věřím, že účinek může mít. Vyzkoušené to nemám, neaplikuji pravidelně, koupila jsem ho hlavně proto, že voní kokosem.

Krém na ruce - bambucké máslo a extrakt ze semínek grepu - intenzivní regenerace a hydratace, stojí na etiketě. Je jemně parfemovaný, cítím tam hrozny, ono taky na obalu stojí grape seed extract, ale česká etiketa má překlad grep, tak já nevím, já si myslím, že grape jsou hrozny, no kdo ví :) Krém je klasický bílý, není testován na zvířatech, po rozetření je takový "mokrý", hned se vsákne.
Další bezva věc, kterou mám doma je Balzám na chodidla - pepermint, švestka - regeneruje a změkčuje suchou, hrubou pokožku. Je v něm i bambucké máslo a další přísady. Balzám je bílé barvy, něco mezi krémem a mlékem, ani hustý ani tekutý. Voní peprmintem a je hodně fajn, do rána máte nohy jak miminko. Navíc ten peprmint jakoby uvolní unavené nohy.
Další na řadě je Kaolinová pleťová maska - avokádo+oves - čistí póry do hloubky, zmenšuje je , zpěvňuje a vyhlazuje pleť.  Maska je světlounce zelená, jemně voní. Používám ji, je fajn, jestli umí zázraky nevím:) Prostě klasická jílová maska, řekla bych, že docela vysušuje, je na mastnou pleť. Aplikujete, necháte zaschnout, pak umyjete.

Moje nejmilejší věc od Freemanu co mám je Krémový pleťový peeling - meruňka - hloubkově čistí a stahuje rozšířené póry, zjemňuje pleť. Je super, obsahuje drobné částečky skořápek vlašských ořechů, má jich v sobě hodně. Nemám ráda peelingy, kde je jedno zrníčko na obličej :( Někdo říkal, že na něho jsou ty částečky moc drsné, nemyslím si. Jakmile se vydrhnete, máte pocit lehké pokožky na obličeji. Tento peeling nevysušuje,  obličej po něm zůstává mastný, to oceňuji.
ty zrníčka jsou skořápky z vlašských ořechů, které vás dokonale vypeelingují :D
Pokud chcete některý výrobek zkusit, tak směle do toho. Je to jako se vším, buď vám to sedne nebo prostě ne. Nevím jestli se u nás prodávají šampony a ty kondicionery, já jsem je neviděla. Mám pár fotek z Tesca (Brno), je to celá nabídka, kterou tam měli. Fotky jsou focené mobilem ,takže nic moc.
L to R: obličejová maska, hruškový gel na čištění pleti, kaolinová maska, meruňkový peeling

ananasová maska a slupovací okurková maska

tělový peeling granátové jablko, asi ho zkusím

peeling na chodidla, mléko na chodidla a balzám na chodidla

6 komentářů:

  1. Šampony a kondicionery mají v MY tescu na Národní v Praze :) také mě lákají, ale nějak jsem se ještě nedostala k tomu nějaký si pořídit. Co se týče Freeman tak já miluju mátovo/citronovou masku na obličej! ;)

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a jo já zapomněla napsat, že je to Tesco v Brně:) tak mátu,citron jsem neviděla :(

      Vymazat
  2. s touto značkou nemám žádné zkušenosti, ale třeba taková pleťová maska by mě asi lákala..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já plánuji koupit tu slupovací masku okurkovou, měla jsem vzorek a je dobrá, zatím mám ještě nějakou od oriflame...

      Vymazat
  3. tak ty skořápky mě dostaly a já furt co s těma ořechama tady:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to zajímavě! :)

    OdpovědětVymazat