Balzámy na rty

Nejsem závislá na balzámech na rty, ale můžu říct, že v každé kabelce mám aspoň jeden, společně s leskem na rty:) Přes den balzám používám sem tam, pokud dodržuji pitný režim, přijde mi, že balzám na rty nepotřebuji. Občas a hlavně v zimě, to nezachrání ani pitný režim. Zima už sice skončila, doufejme, přesto jsem si pár balzámů nakoupila. Balea Young Watermelon není žádná novinka, tenhle kousek, co je na fotkách jsem vytáhla ze zásob, ostatní jsou koupené min. týden a jeden dnes. Zásoba se tedy skládá z: Balea Young Splashy Watermelon, Balea Young Lovely Raspberry, Balea Young Never Ending Story a Essence Fruity Very Cherry. Balea koupená v DM, Essence v Rossmannovi.
Jak vidíte Balea Watermelon a Raspberry jsou v malé plechovce, ostatní dvě pomády jsou v tyčince. Nemám problém s tím, že musím nanášet balzám prsty, protože meloun používám večer, když jdu spát, takže ruce mám umyté:D Do kabelky bych si ho nedala. S melounovým balzámem jsem velmi spokojená, rty jsou ráno heboučké, balzám hezky voní. Malinu zatím vyzkoušenou nemám, protože jsem ji koupila dnes, doufám, že bude tak dobrá jako meloun, složení má vcelku stejné, krom tří složek, které jsou v ní navíc. Malina voní hezky, ale ne úplně malinově jak bych si představovala, ve srovnání s melounem. Barvu má světlejší než meloun. Co se mi líbí u Baley, je to, že všechny balzámy jsou zabalené, takže je jistota, že je nikdo nezkoušel, neotvíral. Essence není ani zalepený, ani zabalený, což mě fakt štve, ale uvnitř byl úplně hlaďoučký, tak doufám...
zelený kelímek-meloun, růžový kelímek-malina
Balea Young Never Ending Story je prý limitka, stejně tak balzám Essence je z limitky Fruity. Na výběr byl ještě oranžový, nebrala jsem, protože se mi nehodila barva a nevoněl. Never Ending story jsem koupila proto, že měl vonět po kokosu, houby, cítím nějaký citrus. Nic víc zatím k němu nemám, mám ho jen krátce. Very Cherry od Essence voní nejkrásněji z těchto čtyř balzámů, je to taková jemná třešňová vůně (kdo by to byl řekl, že?) :D Balzám Essence jako jediný barví, no teda spíš na ruce než na mých rtech, ale mám docela červené rty. Balení je kovové, nikoli z plastu jako u Never Ending.
Cena Balea Watermelon a Raspbery je 30Kč, Balea Never Ending Story - nevím, Essence Fruity 55Kč. Ceny jsou zaokrouhlené.


6 komentářů:

  1. já bez balzámu ani ránu! teda v létě ne, ale jinak se jimi mažu pořád :) hodně mě láká ten od Essence, tak uvidím jestli ho nakonec ukořištím:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. uvidíš, snad jo. u těch limitek mě fascinuje, že tam mají tři kousky, které jsou hned pryč. já ten balzám taky brala už poslední.

      Vymazat
  2. Taky se chystám na recenzi balzámů, můžu prozradit že zrovna Melounek od Balei schytá pozitivní recenzi :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Nice, I love Balea and Essence products!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. thanks, I think that their products are quite good and cheap which is a plus:)

      Vymazat