Too Faced Chocolate Gold paleta

Dnešní článek se bude psát jedna radost. Mám tady novinkovou krasavici od Too Faced, paletku očních stínů Chocolate Gold.


Paleta je dokonalá a když jsem ji viděla na fotkách, věděla jsem, že si ji koupím. Too Faced umí jak stíny, tak i obaly. Paleta je krásná i z venku. Takže jsem fotila a fotila a fotky vyšly skvělé.


Paletu koupíte v papírové krabici, zezadu máte vyobrazené stíny a jejich názvy. Paleta má 14,8g a cena je 1420 Kč. Kupovala jsem v Sephoře, ale měla jsem slevu. Vždy je dobré počkat si na nějakou akci. 20% se hodí.




V paletce Chocolate Gold najdete opravdu využitelné odstíny stínů na denní i večerní líčení. Pro někoho možná budou stíny moc lesklé, ale nebojte se jich.



V paletě je celkem 16 stínů. 12 lesklých, 4 matné. Lesklé odstíny jsou krémové, ty matné jsou sušší, trochu prašné, ale žádný problém. Tyto stíny jsou skvělé na začištění okrajů stínů nad pohyblivým víčkem.
Paleta krásně voní čokoládou. Což teda na očích necítíte, ale při líčení ano.



Nebudu popisovat každý stín zvlášť, myslím, že takových recenzí je na netu tuna. Já za sebe mohu říct, že jsem moc ráda, že jsem paletu koupila. Líčím se s ní celou dobu, co ji mám a ať už jsem použila kterýkoli stín, vždy jsem byla spokojená.



Pigmentace stínů je velmi dobrá. Méně pigmentované jsou ty matné, zejména Rollin in Dough je skoro neviditelný, ale na rozstínování je super.


Slabší pigmentaci má také fialkový New Money, vidíte i na ruce, že je takový nic moc. Na oku při líčení, zas tak špatný nebyl.


Zde je červenou tečkou označený světlounký stíny Rollin in Dough.


V balení dostanete s paletkou taky brožurku, ve které je pár návodů, jak nalíčit oči s paletkou Chocolate Gold. Jsou v ní tři tutoriály, jeden docela divočina. Teda pro mě. Je zde právě použit odstín New Money. Tak jsem si říkala, nebuď srágora a zkus ho.


Tak jsem zkusila. Samozřejmě jejich oko a moje oko je rozdíl, ale myslím, že to vyšlo hezky. Kombinaci barev bych nikdy nepoužila, ale cítila jsem se v ní velice dobře. Akorát jsem nedávala stíny pod spodní řasy, to já moc nemusím. Pod stíny jsem použila bázi od Urban Decay. Tu mám ráda a stíny mi s ní vydrží celý den. Tyhle konkrétně v pohodě 12 hodin bez slévání. Barva stále na očích sytá i ve večerních hodinách. Během nošení, stíny neopadávají.


Vím, že neumím fotit líčení očí, tak vám se ještě dám video z instagramu. Myslím, že na něm jde líčení vidět líp.
Kliknutím na video, ho pustíte.
Je docela možné, že se vám tenhle look nelíbí. No to už tak občas bývá :) Vždy je to buď a nebo. S paletou dokážete vytvořit tucty krásných líčení.


Pokud tedy o paletě přemýšlíte, můžu ji jen doporučit. Mám jedinou výtku, která se ale dá přežít. Při líčení stíny opadávají, takže máte pod očima nebo na nose třpytky, pigment. To se ale lehce uklidí čistým štětcem. Nedoporučuji otírat stíny rukou, uděláte si na obličeji šmouhy. Lehce oprašte obličej chlupatým štětcem.

Tak co, odolaly jste nebo jste jak já a už máte paletku doma? A jste spokojené?

12 komentářů:

  1. Paletka je nádherná a ty odstíny přesně pro mě :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím odolávám, ale nevím, jak dlouho to vydržím. Odstíny se mi moc líbí a unosila bych všechny. Dívala jsem se na ni v Sephoře, asi si taky počkám na slevu :). Paletek mám hodně, ne že ne :-D. A jsem moc ráda, že ještě existuje někdo, kdo píše klasický blog, už si nepřipadám jako takový dinosaurus :-D. Máš ve mně novou pravidelnou čtenářku.

    bourjoisgirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna je akce 15% na exkluzivky :)) Děkuji, že můj blog čteš, přijde mi, že všichni zmizeli na youtube.

      Vymazat
  3. vždycky jsem chtěla tuhle čokoládovou paletku na oči,chjo :D třeba někdy

    OdpovědětVymazat
  4. Já si ji budu muset taky pořídit. Je naprosto skvostná. Taky pokukuju po Huda paletě a furt se nemůžu rozhoupat. Časem budou ale stejně moje 😃 ... alespoň jedna z nich.

    OdpovědětVymazat
  5. Tahle paletka vypadá fakt dost božsky! :) já mám doma od the balm, ale nějak asi na to nejsem, nebo to neumím líčit si oči :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. The Balm není špatná, ale taky jsem ji poslala dá. Zkus jinou paletku.

      Vymazat
  6. Tak tahle recenze mi nějak unikla, škoda. To je velká nádhera, určitě si ji pořídím. A to barevnější líčení bys měla nosit časteji, vypadáš v tom mladší, jak v obyč hnědém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla s tím piplačka. Rozhodně to netrvalo 5 minut, jak ty moje hnědé stíny. Víc ráno nemůžu líčení věnovat :D A taky mi přijde, že za brýlema se to barevné ztratí.

      Vymazat