Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer v odstínu Blooming Berry

Na konci posledního článku jsem slíbila překvápko. Dnes vám ho odhalím. Bohužel to teda není soutěž, ale snad to neva. Budou krásné fotky, to by mohlo stačit.

Pokud jste se na mém blogu zastavili v posední době, asi jste nepřehlédli novinky od značky Max Factor. Detailně jsem se rozepsala o nových lacích na rty Honey Rose a Honey Nude. Parfumerie FAnn nabízí pět odstínů, já tady mám dnes třetí z nich.
Představuji vám mého favorita, kterého na rtech absolutně miluji a tím je MF Colour Elixir Honey Lacquer v odstínu Blooming Berry.



Já jsem z tohoto odstínu strašně nadšená, je to krásná podzimní berry barva. Vlastnosti produktu jsou skvělé, pigmentace nemá chybu. Překryje i hodně pigmentované rty.


Výdrž je taková, jak bych od podobného produktu očekávala. Otisk na sklenici je hned, jakmile na ni přiložíte rty. Při jídle jde rtěnka dolů, ale pěkně stejnoměrně.



Opět jsem se samozřejmě snažila zachytit odstín co nejvěrněji, trošku mi ale foťák zabil tu malinovou barvu. Pokud se vám rtěnka líbí a nosíte výrazné odstíny, doporučuji zajít do drogérky a vyzkoušet na ruku. Stejně tam jít musíte, pokud máte v plánu rtěnku koupit :D I když dá se i přes net.



Zde jsem se snažila o rádoby jinou fotku. Jednou jsem podobnou fotila se rtěnkou Dior tuším, ale ta byla kratší a šlo to líp. Balení laku na rty od MF se mi do pusy nevlezlo a vypadá to jaksi podivně. Na druhou stranu se mi zdá, že je odstín docela dobře zachycený.


Ani k odstínu Blooming Berry jsem nepoužila konturku, rtěnka bezvadně drží, nerozpíjí se do stran. Přiznávám ale, že u tohoto odstínu jsem o konturce uvažovala. Je to sytější odstín a možná bych snesla ohraničené okraje rtů, pak by se mi asi lépe vykreslovaly. Zapomněla jsem napsat, že rtěnka rty nevysouší, hydratuje je a dodává jim krásný lesk.
Díky pigmentaci, nemusíte rtěnku moc vrstvit. Barva je sytá v první vrstvě a pokud dáte velký nános, má rtěnka tendenci hromadit se v koutcích, ze kterých se samozřejmě rozpíjí ven.

Tak co, líbí se vám Blooming Berry? 

4 komentáře:

  1. Odstín je to nádherný, jen pro mě moc výrazný. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, někdo nenosí takové řvavé :) Já je miluji, navíc jsem docela světlá, takže mě zvýrazní.

      Vymazat
  2. Tak to je boží odstín, tobě ty berry odstíny i sluší, co jsem viděla na insta :) Mně se ta fotka poslední líbí, jak z reklamy. Má i pěkný obal, lak na rty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se v nich i dobře cítím, děkuji za pochvalu :) A taky díky, že sleduješ insta :)

      Vymazat