Novinky z řady Dermacol Sun

Abyste měli z čeho vybírat, jsem tady s dalšími produkty, které se o vás v létě postarají. Nebo spíš se postarají o blaho vaší pokožky při slunění a také po něm.

Tentokrát mám pár vyzkoušených produktů od značky Dermacol z řady Sun - novinkou je Invisible protection sun spray, After Sun - péče po opalování a produkt na úpravu vlasů Beach Style.


Invisible protection sun spray je transparentní sprej na opalování. UVA/UVB filtr zabraňuje poškození pokožky vlivem UV záření. Chrání pokožku před předčasným stárnutím. Vyznačuje se dokonalou transparentní a nemastnou texturou. Nezanechává bílé stopy a nemastí jako běžný krém. Zvláčňuje. Je voděodolný a rychle se vstřebává. Dermatologicky testováno, 150ml.
V nabídce jsou dvě varianty SPF20 za 249kč a SPF30 za 279Kč.


Tyhle produkty mají příjemný obal, tvar padne pěkně do ruky. Produkt aplikujete na tělo rozprašovačem. Vychytávka - na rozprašovači je malý průhledný vršek a na celém obalu je pak ten velký hnědý vršek. Dvojí jištění zaručuje, že se nemusíte bát, by sprej vytekl ven. Má totiž konzistenci jako olej, je průhledný a mastný, ale ne na pokožce. Bez problémů vsákne a nemastí. Vůně je silnější, sladká, příjemná. Já mám voňavou kosmetiku ráda.


Produkty After Sun jsem testovala na dovolené. Jako první šel na řadu Sprchový gel po opalování s vůní čokolády a pomeranče. Řeknu vám, já na léto tuhle kombinaci moc ráda nemám. Mám ráda spíš svěží vůně, no tenhle sprcháč je návykový. Vůně je dokonalá, je víc pomerančová než čokoláda, to se mi líbí. Voní přesně jako ty piškoty, co mají na sobě pomerančové želé a jsou zalité čokoládou. Fakt že jo. Problém budou mít lidé, kteří mají moc rádi sladké. Jako přítel, prostě odmítl se s tímhle sprchovým gelem sprchovat, prý má po něm hlad. 250 ml za 69Kč. Mega balení.

After Sun hydratační chladivý gel po opalování. Vyzkoušen na spálená záda, někoho, kdo musel dvě hodiny plavat v jezeře. Já to nebyla :D Chválil si ho. Já sem gel používala jako výživu pokožky po opalování, hydratuje, voní a nelepí.


Beach Style Hair spray s UV ochranou - stylingový ochranný sprej na vlasy. UVA/UVB filtr chrání vlasové vlákno před slunečním zářením. Sprej obsahuje mořskou sůl, která dodá vlasům ležérní efekt plážových vln. 150ml, cena 149Kč.

4 komentáře:

  1. Nalákala jsi mě na ten sprcháč a sprej na vlasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že ti sednou. Ten sprcháč bacha, je návykový :)

      Vymazat
  2. Já teda na ty spreje se solí štěstí nemám. Po tak třetím použití si vždycky všímám, že se mi vlasy lámou. Ale ten gel zní dobře. Většina aftersun gelů vždycky hrozně lepí, takže si je delší dobu už nekupuju. Po tomhle kouknu :) díky za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :/ a jeden jsi myslím vyhrála u mě, ne? :D no právě, po opalovací péče vždy lepí a tohle ne, takže používám vždy. Doufám, že to pokožce nějakou výživu dá.

      Vymazat