Revlon Ultra HD Gel Lipcolor

Aktuální novinkou značky Revlon jsou rtěnky s výraznými barvami s gelovou konzistencí - Ultra HD Gel Lipcolor.
Jsou k dostání v parfumeriích Rossmann a v parfumerii Fann. Vypadají jak cigárka :D Jsou tenké a dlouhé. Přes průhledný vršek vidíte skutečnou barvu rtěnky, i tak ale doporučuji vyzkoušet tester. Obaly jsou metalické, pevné.


Rtěnky jsou zatavené v průhledné fólii. Nehrozí tedy, že byste si domů dovezli zkoušenou rtěnku.

 Rtěnky mají několik benefitů
  • výrazné barevné pigmenty v průhledné gelové bázi rty perfektně vyplní barvou
  • velká dávka hydratace díky kyselině hyaluronové
  • příjemná a rovnoměrná aplikace
  • speciální úzký tvar pro precizní vykreslení rtů
Kromě výše zmíněného, rtěnky nádherně voní, jako kokinko :) Mám ráda voňavé rtěnky a ty od Revlonu mají vůni dokonalou.



V nabídce je u nás celkem 8 odstínů.
Já jsem dostala na vyzkoušení odstín 705 Dawn a 735 Garden.


Odstín Dawn je taková přirozená každodenní barva. Na mých rtech je spíš taková nenápadná. Když ji teď studuji na ruce je nude, ale nejde do hněda, spíš do "červena" . Neudělá tedy mrtvolné rty. Rtěnka obsahuje malé zlaté třpytečky, na rtech je nevidím, na ruce ano. Gelová konzistence rtěnky dává rtům lesk, rtěnka nevysušuje.
Garden je fialkovo-růžová. Na rtech trošku neonka. Rozhodně je to výrazný odstín. Mně nesluší, tipuji, že bude ok pro snědší typy a mladé holky.

Na fotce jsou vzorky rtěnek na ruce pouze v jedné vrstvě. Z toho jde krásně vidět, že jsou rtěnky velmi dobře pigmentované. Samozřejmě světlejší odstíny jsou vidět méně, než tmavé/výrazné.


Rtěnky jsem na rty aplikovala bez konturky, ale pokud bych nosila odstín Garden, určitě bych konturku použila.

Zde odstín Dawn pouze na spodním rtu, řekla bych, že dělá mé rty hezčí, moc barvy jim nedodá, každopádně rty jsou lesklé a vypadají plnější.


Konzistence rtěnek je příjemná, rtěnka lehce klouže na rtech. Díky dobré pigmentaci není potřeba rtěnku vrstvit.



Vrstvení, či přejíždění rtěnkou přes rty vícekrát u odstínu Garden, je spíše nežádoucí. Odstín Garden je odstín, který na mých rtech vyžaduje konturku, měla jsem pocit, že se mírně rozpíjel a to i v jedné vrstvě. Pokud jsem dala vrstev více, šla barva mimo rty. Opravdu radím nevrstvit, není potřeba, stejně z odstínu víc nevymáčknete, jedna vrstva stačí. Rtěnka je dost sytá.



Snažila jsem se rtěnky nafotit na více světlech, u Garden mi trošku foťák sežral tu neonkovou svítivost.

Výdrž rtěnek je klasická, začnete jíst a rtěnky jdou dolů. Světlejší mizí skoro hned, odstín Garden je na rtech mírně viditelný i po jídle. Je to tím, že je pigmentovanější a rty vám zabarví barvou, která na rtech v malé míře zůstane i po jídle. Rtěnka mizí stejnoměrně.

Cena rtěnek je 274kč, myslím, že je to docela dost. Gramáž uvedená na obalu je 1,7g. No pokud bude akce v Rossmannu, mrknu ještě na odstín Vineyard, protože ten se mi fakt líbí. A co vy?

8 komentářů:

  1. vyzerajú pekne :) ja som si teraz obľúbila ich matné lesky, tak som zvedavá na tieto rúže :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Gelové rtěnky mám ráda. Trochu mi celý tento koncept připomíná Colourpop Lippie stix ve finishi cream. Mám odstín Bound a je vyloženě gelová, jen teda navíc fakt brutálně pigmentovaná v jedné vrstvě a nerozpíjí se. Vypadají sice krásně, ale tohle asi nejspíš obejdu... :) Za tu cenu raději na dekorativce obohatím CP.
    Jinak recenze nádherná, dozvěděla jsem se z ní vše. Kdyby rtěnka stála jen o stovku míň, asi po ní skočím... Škoda té ceny no.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty gelové CP neznám, mrknu na ně. Díky za pochvalu :)

      Vymazat
    2. Ten finish cream co mám doma je prostě vyloženě gelový :)

      Vymazat
  3. Taky mám velmi ráda voňavé rtěnky. Oba odstíny jsou moc pěkné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Taky bych řekla, že je to za takovouhle rtěnku celkem dost :) Pro mě rozhodně nebudou, já radši matné rtěnky a pořádné držáky.

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat