Představení novinek značky Astrid - péče od hlavy až k patě

Vypadá to, že tento týden bude na blogu ve znamení novinek. Dnes tedy představení produktů značky Astrid.

Astrid letos slaví již 170. výročí svého vzniku, věděli jste to? Já přiznávám, že takový věk bych netipovala.
Značka stále pracuje na inovaci svých produktů. Tentokrát mohu otestovat produkty PEO, které se postarají, aby moje pařátky vypadaly v létě co nejlépe :D
V balíčku jsem dostala též laky na vlasy, krém na nohy a produkty na holení. Teda jako chloupků, ne na vousy :D Ve výsledku je asi jedno, co napíši, teď vypadám jak chlupatá s pařátkama.  Dneska jsem zase vtipná... ☺

Některé produkty jsem už stačila vyzkoušet, zatím jsem spokojená.


PEO Deodorační sprej do bot - 150ml, 59,90Kč - sprej do bot používám v létě i v zimě. I když se mi nohy moc nepotí, je příjemné mít boty voňavé. Sprej má svěží, příjemnou vůni. Na obalu je napsané rychleschnoucí, což mi až tak nepřišlo. Čekala jsem, že budou boty hned suché, no chvilku se počkat musí. Jinak sprej funguje, co dodat, cena taky super.

PEO Antiperspirant deo sprej na nohy - 150ml, 59,90Kč - prostě sprej na chodidla. Tento sprej voní po mentolu, vůně příjemná.


PEO Sos regenerační krém na nohy - 75ml, 49,90Kč - používám na suché paty, je perfektní. Začněte taky používat, ať nemáte chodidla jak ten kámen na fotce :D Já říkala, že jsem dnes zas strašně ftííípná.

Astrid Femina pěna a gel na holení - jsou v létě taktéž nepostradatelní pomocníci. Pěna 250ml, cena 69,90Kč. Gel 200ml 89,90Kč.


Astrid lak na vlasy - 250ml, 64,90Kč. Zatím jsem vyzkoušela ten fialový, je to lak se silným účinkem a ultra leskem. Lak je příjemný, vlasy neslepuje, helmu nedělá.


Jak jste na tom vy se značkou Astrid? Za mě je to bezva kosmetika, za skvělé ceny. Proč kupovat 2x, někdy i 3x dražší výrobky, když kvalitou jsou srovnatelné. Beru Astrid. A sluneční péče od této značky taky pecka.


6 komentářů:

  1. Já zatím vyzkoušela jen 3 výrobky z této řady testování a se všemi jsem spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už testla všechno, krom toho silnýho laku a jsem taky spokojená a tak to má být :)

      Vymazat
  2. ahoj pařátková chlupatico :D vtipnej článek dneska, pobavila jsem se :D ty spreje na boty asi budu potřebovat, do teď jsem to nepoužívala

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý článek a vtipný :) Nevěděla jsem, že Astrid má i produkty do bot a na chodidla, takže pro ně hned běžím.

    OdpovědětVymazat
  4. Je to moc krásný balíček. A perfektně se rozrostli. Astrid poznám hlavně díky jejich opalovacích krémů. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Tak jsem si zasla pro ty spreje na nohy a lak na vlasy. Zdaji se supr:)

    OdpovědětVymazat