Dermacol - produkty péče o nehty a laky

Doufám, že jste ještě nestihly, po posledním článku, zaběhnout do drogerie :) Protože až budete u stojanu Dermacol, nezapomeňte se podívat na jejich nové produkty na nehty.
V nabídce najdete nově Fast Dry podlak a Ultra Gloss nadlak.

Začněme Fast Dry podlakem. Já jsem si mylně myslela, že je to lak na rychlé schnutí laku. Pak jsem ale na lahvičce uviděla slovo basecoat a bylo mi vše jasné. Tento průhledný lak dáváte pod lak samotný. Já jsem zatím s podlakem spokojená. Vzhledem k tomu, že nosím dost tmavé odstíny laků, je podlak docela potřeba. Tento podlak schne opravdu velice rychle. Zvyšuje odolnost laku - no jak kterého. Záleží taky na kvalitě laku, který na něj dáte. Ve výsledku jsem s produktem spokojená, má dokonce zploštělý, širší štěteček, to mi vyhovuje. Obsah 11ml.

Ultra Gloss nadlak - je asi fajn produkt, ale pro mě trochu zbytečný. Přivítala bych topcoat, který pomáhá laku rychleji zaschnout. Tenhle topcoat je spíš na oživení lesku v průběhu nošení, pokud vám lak vydrží déle jak dva, tři dny. Což mně ne, takže na oživování moc není čas, obvykle odlakuji a dávám barevný lak znova. Ochranu proti oděru jsem nezaznamenala. Ale tím neříkám, že nefunguje. Já mám relativně měkké nehty, takže mi lak nedrží tak, jako na nehtech tvrdších.


5 Day Stay Longlasting Nailpolish - dlouhotrvající lak na nehty. Z předchozích řádků, jste jistě pochopili, že nemůžu potvrdit, že tento lak vydrží na nehtech 5 dní. Mně ne, bohužel. Vydrží tak tři dny, ale je fakt, že mu dávám zabrat, např. vytírání podlahy bez rukavic apod. Ale i když jsem doma nechala uklízet jiné :D, pět dnů jsem lak na nehtech neměla.



Mně byly zaslané na testování tři odstíny:
  • 13 Country Club  - lesklá, světlejší rose gold  barva
  • 15 Bikini Time - krásná růžová barva na léto
  • 21 Monroe Red - jak název napovídá, je to červená Marylin barva
Bohužel ani jeden z těchto tří odstínů není moje barva, takže jsem zašla do drogerie a koupila si odstín 24 Royal Plum  - což je krásná, fialová barva s fialovo-modro-růžovými odlesky. Podobné barvy doma mám a mohu jich klidně mít i víc, miluji na nehtech fialovou a vínovou.


 Laky mají obsah 11ml. Dle eshopu Dermacol je v nabídce 25 odstínů.


I tyto laky mají širší, plochý štěteček. Já je mám raději než kulaté. Mám docela široké nehty, takže mi tento tvar štětinek maximálně vyhovuje.


Dermacol 24 Royal Plum na mých nehtech. Na fotkách mám Fast Dry podlak a dvě vrstvy Royal Plum. Lak schne středně rychle a odlakování je bez problémů. Žádné hrubé třpytky v sobě nemá, na nehtech ani prstech nic nezůstává.


Tady je lak na zářivkovém světle.


A abych si nesyslila vše pro sebe, dávám vám do soutěže letní růžový odstín Bikini Time a sexy červený lak Marylin Red. Laky jsou nové, nepoužité.
Na fotce bohužel nevynikly ostré barvy, takže soutěží o laky pouze ti, kdo se nebojí nosit výrazné nehty :)


Pravidla:
1. Napsat jakýkoli kosmetický komentář pod článek.
2. Do komentáře uvést svou emailovou adresu, na kterou vás, v případě výhry, kontaktuji.
3. Pouze pro soutěžící s doručovací adresou v ČR.
4. Soutěž ukončím během středy 3.5.2017
Hodně štěstí ♪♫♪

8 komentářů:

  1. Ja mam nejradeji top a base coaty od Essence. Kupodivu mi lak s nima vydrzi neskutecne dlouho, at uz je to jakykoli. Pokud jsi je nezkousela, tak doporucuju :) Dermacol laky mam tedy akorat barevne a ty jsou super :) andrea.valna at gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mam nejradeji top a base coaty od Essence. Kupodivu mi lak s nima vydrzi neskutecne dlouho, at uz je to jakykoli. Pokud jsi je nezkousela, tak doporucuju :) Dermacol laky mam tedy akorat barevne a ty jsou super :) andrea.valna at gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky, na tvůj blog jsem narazila právě díky lakům na nehty. Děkuji za inspiraci, já laky na nehty miluji a vždy si z drogerie nějaký odnesu. Moje sbírka čítá okolo 80 laků, ale od dermacolu žádný nemám. Bylo by fajn to napravit.
    zuzana.adamkova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Minulý týden jsem si těchto laků několik koupila v DMku, jeden vyšel v akci na 40 Kč, tak jsem na ně zvědavá :-)
    janca.holikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Též často používám tmavší laky, basecoat je pro mě nezbytností. Krásný odstín Royal Plum. Mám ráda na nehtech fialové odstíny :)
    zu.oulehlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Nadlak i podlak používám již několik let Astor a jsem s nimi hodně spokojená, ale přemýšlím o změně a padly mi do oka právě tyhle od Dermacolu, tak by se mi hodil i nějaký barevný lak Dermacol:o)) c.ram@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Soutěž ukončena. Laky vyhrává Andrea, komentář číslo 1 :) Gratuluji.

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji, mám opravdu radost :)

    OdpovědětVymazat