Tangle Teezer hřebeny - Compact Styler a Blow Styling Round Tool

Tak i já už mám doma svůj Tangle Teezer kartáč. Do teď jsem odolávala a nechápala jsem to šílenství kolem něj.
Nedávno jsem dostala nabídku otestovat hřebeny Tangle Teezer a samozřejmě jsem ji s radostí přijala, že už teda konečně zjistím, co na tom všichni mají :D

V balíčku jsem obdržela slavný Tangle Teezer v cestovním balení a také novinkový kartáč na foukanou Tangle Teezer Blow Styling Round Tool.



Tangle Teezer Blow Styling Round Tool je kulatý kartáč pro dokonalé vysoušení vlasů. Tento kartáč pomáhá vysušit mokré vlasy mnohem rychleji a vlasy získají nádherný, zdravý vzhled. Štětiny lahvičkovitého tvaru jsou navrženy tak, aby vytvářely pnutí v kartáči a ne ve vlasech, a proto za vlasy netahá jako běžné kartáče.

Kartáč je dostupný ve dvou velikostech - small nebo large. Já mám small, je vhodný na krátké až středně dlouhé vlasy. Já bych řekla, že až tak malý není, prostě klasická velikost kartáče. Štětinky jsou plastové. Kartáč je plastový a je lehký.



A co na něj říkám já? Nejdříve pár informací k mým vlasům. Mám jemné vlasy, nejsou kdo ví jak husté a jsou většinou spíš splihlé. Vlasy si umývám ob den, obvykle ráno, než jdu do práce.
Na to, abych se vzbudila, nasnídala, nalíčila atd mám denně 50minut. V tomto čase musím teda každý druhý den stihnout umýt a vyfoukat vlasy. Obvykle to stíhám. Přiznávám, že pokud jsou mrazy, myju vlasy raději večer, protože není dobré jít s umytými vlasy na mráz.

Na foukání vlasů potřebuji něco kolem 5-8minut. Foukám tak, že předkloním hlavu, vše se snažím vyfoukat do sucha a vlasy pročesávám prsty.
Teď už ale nemusím. Než jsem kartáč zkusila, byla jsem mírně skeptická, protože kulaté kartáče už jsem několikrát při sušení vlasů zkoušela. Vždy to dopadlo tak, že kartáč letěl do kouta, protože se mi do něj při foukání zamotaly vlasy a já další tři minuty naštvaně rozmotávala vlasy z kartáče. Nejsem prostě kadeřník.

Kulatý kartáč Tangle Teezer je fakt nějaký kouzelný. Foukáte vlasy a kartáč krásně jemně, bez jakéhokoli tahání vlasy pročeše od kořínků ke konečkům. Jak jsem psala, vlasy foukám v předklonu, takže je jako by tahám dolů. Za tu dobu, co kartáč mám, se mi ani jednou nestalo, že by se do něj vlasy zapletly nebo že by kartáč vlasy tahal.
Vysušení vlasů s kartáčem Blow Styling Round tool zvládnu cca za 3 minuty. Což je pecka o to se můžu dýl malovat nebo snídat :D
Kartáč koupíte ZDE. Pokud hledáte kulatý kartáč na foukanou, tak tenhle doporučuji, už má v mojí koupelně své místečko.


Tangle Teezer Compact styler jsem dostala limitku s potiskem StarWars. Tuším, že nějaký film s názvem Star Wars existuje, ale víc toho nevím.  Naštěstí nejsem malé děcko a o obrázek mi zas až tak nejde. Důležitý pro mě byl ten hřeben.


Já jsem hřeben prubla jako první na mokré vlasy po umytí a koukala jsem docela překvapeně. Hřeben vlasy netahal, rozčesal je bez problémů. Určitě bylo po pročesání v hřebenu méně vlasů, jak v mém starém hřebenu. Už chápu, co ti lidé na tom Tangle Teezreru měli.
Jak jsem četla na netu, hřeben by měl zabraňovat lámání a třepení vlasů, což pokud bude fungovat, je taky fajn. Konečky mívám roztřepené hlavně po zimě, pokud tomu kartáč, při rozčesávání, trochu zamezí, budu jen ráda.
Pokud máte doma Star Wars maniaka, kartáč koupíte ZDE , ale mají na výběr i jiné barvy nebo potisky Disney postaviček.




Tak ještě pár fotek vlasů a kartáče v akci. Na první fotce jsou vlasy po umytí a vysušení s použitím kartáče. Vlasy jsou hladké, nejsou rozlítané, neelektrizují. Pokud jste zručné a umíte jednou rukou foukat, druhou natáčet vlasy, uděláte na vlasech objem. Já to zatím neumím. Ale konečky vlasů i v předklonu podtočím.

Oba kartáče jsou vhodné na přírodní i prodlužované vlasy. Já je oba vyzkoušela na umělý příčesek, který už jste tu taky mohli vidět. Kartáče příčes pročísly bez problémů, bez tahání nebo trhání vlasů.


Já a můj  oblíbený kartáč :D

A natočila jsem i nějaká videa, už jste jich pár mohli vidět na IG, dávám je i sem na blog, snad se načtou a spustí.  





13 komentářů:

  1. Ten kulatý kartáč mě hrozně láká, ačkoliv cena na tebou uvedeném odkazu je šílená! Nicméně jsem koukala, že se dá sehnat skoro o půlku levněji a to už stojí za úvahu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud je to originál, směle do něj. Napodobeninu bych nebrala :)

      Vymazat
  2. Já mám doma ten klasický, hodně dobře se mi s ním pracuje, hlavně po umytí vlasů, super hřeben. To sušení s kulatým kartáčem je pecka, za 3 minuty to nemám ani omylem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono taky záleží kolik máš vlasů, ale jako je to rychlovka, prostě během chvíle, suché vlasy. Jsem moc spokojená.

      Vymazat
  3. Kulatý kartáč mě už delsí dobu láká. Pokud tento i urychlí vysoušení, to bych brala. Hezká recenze i fotky:-) Janča

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám doma compact styler a je to opravdu skvělý kartáč na vlasy. Nosím ho všude sebou v kabelce. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsem Original i Salon elite a mám i ten kompaktní. Nejvíce mi vyhovoval ten Original, ale je pravda, že do kabelky se házel blbě, u kompatku je super, že má ty štětinky chráněné... :) Ten kulatý mě láká. Už jsem četla jednu recenzi na jiný vysoušecí plochý a ta nebyla tak pozitivní. Ale asi bych šla po Large verzi... protože moje klasická doba vysoušení vlasů je okolo 20 minut.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, tak to jsem ráda, že mám ten Copmact, když je menší. No asi máš víc vlasů, za 20 minut bych byla vysušená jak švestka :D :D

      Vymazat
    2. A taky je mám dlouhé skoro až k zadnici :D Ale ostříhat se nejdu, tak dobře mi tak :D

      Vymazat
  6. Zdravím vás, jaký je prosím průměr toho foukacího kartáče? Nikde jsem tuto informaci nenašla.. Jde s ním udělat objem? Díky moc za info

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, objem s ním udělat jde, pokud umíte jednou rukou foukat a druhou točit vlasy. Já to bohužel neumím a přiznala jsem se k tomu v článku :D

      Dotaz na průměr, zde : https://obchod.salononline.cz/tangle-teezer/tangle-teezer-blow-styling-round-tool/

      Vymazat