Řasenka Max Factor 2000 Calorie Curl Addict

Březen - za kamna vlezem. Ale houby, začneme pokukovat po nových jarních kosmetických novinkách. Jednou z nich je březnová novinka od Max Factor, řasenka 2000 Calorie Curl Addict.



Řasenka řasy natočí a pomocí hustě rozmístěných štětinek kartáčku, řasy zvýrazní. Zahnutý kartáček řasy zachytí od kořínků a krásně je až ke konečkům natočí. Složení jim dodá objem a intenzivní černou barvu bez toho, aby je zbytečně zatěžovalo.

Kartáček - kartáček je kratší, než u většiny řasenek, díky tomu, lze aplikaci lépe kontrolovat. Je přesnější a hustě rozmístěné štětinky nanesou dostatek barvy na každou řasu.

Složení - díky vyššímu podílu pevných částic (složení obsahuje méně vody) lze nanést více vrstev řasenky a zvětšit tak objem řas, přitom však náplň rychle zasychá, aby udržela řasy natočené.

Ingredience - tmavé pigmenty pomáhají vytvořit výraznější look, zatímco obsažené polymery zajišťují, že lze náplň snadno odlíčit.


A co říkám na řasenku já?
Ještě chvíli si to nechám pro sebe. Řasenku jsem s radostí uvítala, protože 2000 Calorie, jsou pro mě stará známá slovíčka. Moje první drahá řasenka, cca před 20lety, byla právě MF 2000 Calorie. Na řasenku jsem tenkrát vždy šetřila ze svého studentského kapesného a když jsem si ji koupila, bylo to jako kdybych si domů donesla poklad :) Teď už to zní docela úsměvně, je fakt, že tohle mi zůstalo, když si domů donesu novou kosmetiku, je to prostě super. ♥


Samozřejmě jako správná kosmetická maniačka, mám doma vždy v zásobě nějaké nové kousky svých oblíbených řasenek. Takže jsem porovnala kartáčky nové a starší verze. U té nové jsem se právě trošku lekla, já moc macaté kartáčky v řasenkách nemusím. 
Ale každý ví, že koukáním člověk nic nezjistí, tak jsem šla testovat.


První aplikace byla masakr. Kartáček je na délku kratší než jsem zvyklá, což mi trochu vadilo, na druhou stranu jsem si říkala, že to bude výhoda pro menší oči. 
Že by kartáček s mými řasami udělal něco objevného, taky nic moc. Každopádně jsem cítila, že barva v řasence je super. Chtělo to jen vychytat manipulaci s kartáčkem. No ráno nebyl moc čas, tak jsem domalovala řasy jinou řasenkou a šla jsem makat. 
Druhý den si říkám, to není možné. Musím z té řasenky dostat co nejvíc. Vzhledem k tomu, že byla sobota, měla jsem dost času ji potýrat :D

Nanesla jsem na řasy jednu vrstvu řasenky a jak jsem psala, nic moc. Nechala jsem barvu zaschnout a jela jsem druhou vrstvu. Bingo, dvě vrstvy byly super, třetí nebyla potřeba. 
Barva je super, ostatně jako vždy u řasenek MF. Krásně černo-černá barva, jemná, nelepí řasy, nechá je jako by dýchat a "hýbat". Po zaschnutí nejsou řasy tvrdé jako bodliny. Některé řasenky tohle dělají, člověk se pak bojí, že se mu řasy zlomí a upadnou mu.

Samozřejmě jsem se snažila poctivě nafotit dokumentaci. Oči fotit neumím a řasy jak víte, taky nemám zrovna výstavní, ale s výsledkem jsem spokojená. Na první fotce jsou oči bez řasenky, na dalších dvou je na řasách řasenka ve dvou vrstvách. 
Řasy vydrží natočené celý den a řasenka se nedrolí. Odlíčit jde v pohodě klasickou odličovací vodou na oči. 



Řasenku koupíte kdekoli, kde je stojan Max Factor. Cena je 319Kč a pokud budete kupovat ve FAnnu, tak je k řasence teď jako dárek noční krém Olay.


7 komentářů:

  1. Mě se teda řasenka moc nelíbí nevyhovoval by mi asi kartáček :D.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm, asi si jí nechám ujít, efekt neni extra bomba, a asi najdu lepší levnější :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě najdeš, každá máme jiné řasy a po čase člověk zjistí, co mu sedí :)

      Vymazat
  3. Řasy po ní vypadají hezky, já mám nejraději řasenky od Maybelline. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Nějakou Maybelline mám taky, nebyla špatná. Ale já ráda střídám a zkouším nové. Na druhou stranu, k některým se vracím.

      Vymazat
  4. No po pravdě mám problém i se všemi hlásanou 2000 Calories... Stačí slza jemná, jak ráno třeba při cestě vítr mi fouká do očí a už jsem měla černou čáru přes celej obličej. Nebo první kapky deště a to samé a na to jsem neměla nervy, ikdyž efekt mi dělala hezkej... Takže mě neláká ani tato. A ten šílenej kartáček? Proč furt ty firmy vymýšlení nějaké vymoženosti, když podle mě nejlépe fungují kartáčky jednoduché (ať obyč nebo plastové).

    OdpovědětVymazat