Uriage - vánoční překvapení

Mám vždy radost, když mi dojde nabídka vyzkoušet kosmetiku, kterou mám ráda a kterou používám. Vždy mají značky v portfoliu další produkty, ke kterým jsem se zatím nedostala nebo o nich třeba ani nevím.
Letošní Vánoce byly super a během svátků mi došel balíček s přípravky značky Uriage

Tahle značka pro mě není neznámá. Pleťovou kosmetiku obvykle kupuji v lékárnách, takže i s Uriage jsem se už setkala. Mám pár svých oblíbenců, které používám. Představím vám je v druhé polovině článku. Teď mrkneme na obsah krabičky.

Krom jednoho, dvou výrobků, byly v krabičce produkty, které jsem zatím v plném balení neměla. Takže jsem nadšená a poctivě postupně testuji. Jaké produkty jsou, vám zatím psát nebudu, nemám je dost dlouho a nestihla jsem vše dostatečně vyzkoušet. Nechám si poznatky do dalších článků. Produkty vám představím pár větami, je možné, že zrovna nějaký podobný hledáte, takž se vám info bude hodit.

Uriage Créme Lavante - mycí krémový gel bez obsahu mýdla - 200ml, vhodný na nejcitlivější pokožku. Čistí, hydratuje a vyživuje. Vhodný i na mytí vlasů.
Uriage Xémose huile Nettoyante Apaisante - mycí olej na velmi suchou až atopickou pokožku, 400ml.

 Uriage Xémose Lait Emollient - zklidňující emolienční tělové mléko. Vhodné pro velmi suchou, tvrdou kůži. 400ml.

Uriage termální voda ve spreji - nemá asi ani cenu psát, že tenhle produkt je super. Já teda teď dostala malého prcka 25ml, je vhodný do kabelky. Ale v létě nemám problém do kabelky nacpat klasické velké balení. Termální voda pokožku v létě osvěží, všem doporučuji.

Uriage odličovací micelární termální voda - Uriage má variant víc, tahle zelená varianta je na smíšenou a mastnou pleť.

Uriage Créme Mains - krém na ruce, 50ml. Vyživuje, hydratuje, chrání vysušené ruce. Obsahuje termální vodu Uriage a bambucké máslo Karité. Snadno se vstřebává a zanechá jemné ruce.


Tak a teď jdeme mrknout na produkty, které používám a mám vyzkoušené.
Aktuálně se mi na toaletce "válí" produkty z řady Aquaprécis. V této řadě, najdete hydratační přípravky pro každodenní péči.
Mí oblíbenci jsou:
Uriage AquaPrécis Créme Confort - výživný hydratační krém. Tento krém je určený na suchou pokožku. Já mám pleť normální/smíšenou, ale v zimě mi tento krém sedí.
Krém je příjemně parfemován, vyhovuje mi jeho konzistence, hned se vstřebá. Nenechává mastný pocit, ani lesklý vzhled a co já oceňuji nejvíc, že neucpává póry na nose. Krém je jemný. Jsem s ním moc spokojená. Doufám, že mi bude sedět co nejdéle. Na léto plánuji pořídit variantu určenou na normální až suchou pleť. Měla by mít jemnější texturu.


Druhý produkt, který jsem si oblíbila je:
Uriage AquaPrécis osvěžující gel na oční partie. Gel má redukovat kruhy a váčky pod očima. No to u mých kol asi nehrozí, ale používám gel ráno o víkendu, kdy se nemaluji a přes týden večer, když jdu spát a je fakt, že pokožku gel jaksi osvěží, rozzáří a ráno je pokožka pěkně hydratovaná. Někdy používám gel na noc, jindy dám i noční krém na zbytek pleti. Záleží jak mám náladu a jak pleť vypadá. Zkoušela jsem gel dávat i ráno během týdne, když se maluji. Korektor na kruhy pod očima na něm držel docela dobře, protože gel hned vsákne. Ale tahle kombinace je spíš výjimka, obvykle mi stačí natřít pleť ráno krémem a to i kruhy, namaluji se a frčím.
Jak vidíte na fotce, konzistence krému je hutnější a je bílá, gel je prostě gel :)


Dalším mým oblíbencem v péči o pleť od Uriage je Isofill krém Focus Rides - je to krém proti vráskám, tahle moje verze je vhodná na normální až smíšenou pleť. Krém strašně příjemně voní, má perfektní jemnou konzistenci. Neucpává póry, nezanechává pleť mastnou nebo lesklou. Fakt super, akorát jsem ho teď v zimě trošku odstavila, mám pocit, že v mrazech mojí pleti nestačil, takže jsem ho vyměnila za AquaPrécis. Možná jsem mohla zkusit tu druhou variantu, která je na suchou a citlivou pokožku. Teď je to vcelku jedno, mám krém, který mi vyhovuje a k tomuto se vrátím hned na jaře.


Poslední produkty, které mám vyzkoušené a vlastně už v několikátém balení, jsou micelární vody Uriage.
Já používám červenou a zelenou verzi.
Červená odličovací micelární termální voda je vhodná pro pleť se sklonem k zčervenání. Mně vyhovuje na mou smíšenou pleť, takže ji používám. Sklony k zčervenání nemám. Pleť mi tahle voda vyčistí pěkně do čista :) Nestahuje, nevysušuje. Neodličuji s ní oči, pouze pleť.



Druhý oblíbenec je Micelární voda se zeleným vrškem, která je určená na smíšenou až mastnou pleť. Tedy na mě. Já ale tuhle vodu používám jen na mastnější místa na obličeji, což je T-zóna, hlavně nos. Voda dobře čistí, odstraní mastnotu. Na stažení pórů na nose, je ale perfektní zelená pleťová voda z řady Hyséac. To mi připomíná jednu koupit, protože mi došla. Někdy použiji tuhle zelenou verzi na celý obličej, zvlášť, když mám pocit, že se pleť nějak víc mastí, což je zejména v létě. Voda pleť nevysušuje, nestahuje. Obě vody jsou v 250ml balení.



Produkty Uriage kupuji v lékárně Dr. Max. Přijde mi, že bývají docela často akce, takže je využívám.

V krabici bylo plno vzorečků, tak jsem si řekla, že se s vámi podělím. Pokud máte zájem, můžete se zapojit do soutěže o vše, co vidíte na fotce.


Pravidla:
1. Napište do komentářů, jaké jsou vaše nej produkty péče o pleť+ zanechte na sebe kontakt.
2. Mít doručovací adresu v ČR.

Soutěž potrvá do 19. 1. 2017. Pak vylosuji z komentářů výherce.
Hodně štěstí ♪♫♪

SOUTĚŽ  PRODLOUŽENA  DO  27. 1. 2017

25 komentářů:

  1. Zatím nej je pro mne hydratacni gel od Yves Rocher. Je krásně lehký.
    Katka
    Buzovska.k@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ja te peci o plet moc nedam :( mam rada micelarku od Biodermy H2O Sensibio, kremy od Dermacolu.
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Mě ještě zatím nezklamala Nivea a nedám dopustit na olejíček od L´Orealu. Na čištění používám lotosovou pěnu od Baley a různé micelárky, vyhovují mi prakticky všechny :-)
    lenosek0506@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. momentalne je muj favorit bidoerma :)

    Krizova.mona@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,

    Já mám zatím oblibený kremík od Yves Rocher Zpevňující denní péče na obličej a krk.

    spryslik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Každou zimu se pokorně vracím k Cetaphilu. Nic lepšího jsem pro sebe na zimní období neobjevila. Email evdusk@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. U mě vede bioderma :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ja zase túto značku vobec nepoznám. Asi aj preto, že kozmetiku v lekárni nekupujem.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, mám oblíbený krém na pleť od uriage... a jinak je mým favoritem arganový a kokosový olej. sunshine29@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Uriage už jsem viděla, ale prozatím, jsem se k němu nedostala, momentálně top u mě v pleťovce je značka Cetaphil, a to jak krém, odličovák tak i tělové mléko, kosmetika je to také lékárenská a velice dobrá, pak jsem si ještě teď v zimních měsících oblíbila Arganový olej, ten používám místo krému na noc. Pleť mám citlivou a tak mi lékárenská kosmetika dost vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  11. Mam rada od garnier myci gel s hroznem-dobre i odlici namokro;) uriage jsem.zkousela jen modrou micku a zdala.se mi dobra,ostatni zatim nee.
    Co se tyce kremu na oblicej nasla jsem.od avonu s chia seminky hydrogel a ten je pro me nejlepsi. Jinak stale hledam:/
    bekatka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám hodně oblíbeců :) Hlavně se zádobuji značkou Bione. Na oční okolí zkouším všemožné krémy od Ziaji a v zimě mé pleti kraluje Mixa a její krém s pupalkovým olejem. Za co ale můžu dát ruku do ohně je mycí krém od Kiehls. Nevysušuje, opravdu čistí, mám už měsíce, takže i za tu cenu se vyplatí. Ale ne každý je na mokré čištění... :) Od Uriage jsem zkoušela jen tu vodu, od někoho jsem ji dostala. Bude asi tím, že Dr. Maxe nemám nějak po ruce.

    OdpovědětVymazat
  13. Clinique-moisture surge.
    Petra.jane@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Na tvé doporučení jsem si už pár produktů koupila a byla jsem spokojena, proto bych ráda vyzkoušela Uriage a tolik vzorečků by byla ideální cesta. Teď používám krém od Avonu a ráda bych přešla na kvalitnější péči.
    Leonafrkalova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem spokojená s přírodní kosmetikou Nobilis Tilia.Neveřila jsem tomu, ale po žádné masce jsem ještě neměla tak dobrou pleť jako poté od nich.
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Já svůj nejprodukt na pleť čekám a nemůžu ho najít, ale nejlepší krém pod make-up je pro mě Nivea. Takže bych třebas konečně našla nej produkt na pleť :)

    katerina.kalabova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Nejradeji mam micelarku od Biodermy,co se tyce pece asi nejvic mi vyhovuji kremy a sera od Biodermy hydratacni rada 🙂 Ale stale zkousim nove veci jestli nebudou i lepsi 🙂
    jazzyka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Jelikoz mam atopickou pokozku zkousim vse co by mi mohlo pomoci od drahych kremu od Benefitu neo clinique po vlastnorucne delane z materi kasicky od strejdy s olivovym olejem po ty levnejsi jako je treba ziaja nebo barekol. Bohuzel jsem na oblicej nenasla zatim svou stalici, ktery bych mohla pouzivat denno denne bez toho aniz bych mela jeden den suchy oblicej a druhy zase premasteny :/ Rada vyzkousim vse co je mozne jen abych nasla toho sveho staleho :)pomocnika.
    VeronikaHosnedlova@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Mně třeba ten hydratační krém moc nevyhovoval, přišel mi hrozně lehoučký a málo hydratační i na léto.. ale zato termální vodu miluju! Ani jsem nevěděla, že dělají i tohle mini pidi balení, to vidím poprvé.. :) Já krémy střídám a hledám ten nej.. měla jsem teď zelenou řadu od Biodermy a teď používám zase Cien protivráskové.. :)Oční krém mám ráda petrželkový od Ziaji.. ;) Teď potřebuju najít nějaký dobrý denní krém alespoň s SPF 20 na jaro a léto.. ;) k.trnovska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  20. No tak můj nej produkt v péči o pleť je momentálně noční krém proti vráskám od Cien, předtím jsem používala převážně krémy od vichy a zdaleka mi ani jeden nedělal takovou službu jako tento, přitom rozdíl v ceně je neskutečný :) Po uriage už taky koukám delší dobu, ale zatím jsem se ke koupi nějak nedostala no :D
    novakova169@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Teď v zimě jsou moje topky bambucké máslo a měsíčková mast.V odličování moje stálice dvousložkovej Garnier.
    langmaierova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Určitě Bioderma, ale ani o hodně levnějši Balea není k zahození a vyhovuje mi.
    Petrovskaeva@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Soutěž ukončena, random vylosoval slečnu/paní Leona Frkalová. GRATULUJI. Ostatním děkuji za účast ☺☺☺

    OdpovědětVymazat