NYX Ombre Lip Duo

Od té doby, co je v Brně, ve zrekonstruované prodejně Douglas, velký a plný stojan NYX, je to krása tam nakupovat.
I když, mám NC Olympii trochu z ruky, sem tam tam zajedu. Nedávno jsem koupila produkty NYX Ombre Lip Duo.
NYX Ombre Lip Duo
Pokud jste ještě na tyhle rtěnky nenarazili, tak jde vlastně o rtěnku, která v sobě ukrývá na jednom konci tužku a druhý konec obsahuje rtěnku. Odstíny rtěnky a tužky by k sobě měly sedět, jsou sladěné. Myslím, že kombinace jsou vážně krásné. Vzhledem k tomu, že ve výsledku máte na rtech vytvořit ombré efekt, znamená to, že tužka je vždy o dost tmavší. Rtěnka na rtech vytvoří sametový efekt.
U nás se prodává 12 odstínů.
www.nyxcosmetics.cz


Já jsem si koupila dva odstíny:
  • Freckles and Speckles
  • Cinnamon and Spice

NYX Ombre Lip Duo
Odstíny se z první fotky, v úvodu článku, mohou zdát skoro stejné. Jasně, že si jedu svou barevnou vlnu, takže rtěnky jsou možná podobné, ale když mrknete tady na fotku dole, vidíte na vršcích krabiček, že až tak stejné nejsou. Jeden je tmavší :)

NYX Ombre Lip Duo
Rtěnka tedy funguje tak, že tmavší konturkou orámujete rty a pak vykreslíte světlejším odstínem rtěnky. Vznikne vám tak nový odstín, který je na okrajích rtů tmavý a do středu rtů se zesvětluje. 
Já jsem neměla čas rtěnky vyzkoušet, až dneska (neděle) a musím říct, že jsou dokonalé. Zítra jedu do Douglasu a mám v merku ještě dva odstíny. Po pravdě, já je měla na seznamu už poprvé, ale nevěděla jsem jaké rtěnky budou, tak jsem vzala teda jen tyhle dva.

NYX Ombre Lip Duo
Takto nějak by měly vaše rty ve výsledku vypadat. Samozřejmě realita je o chloupek jiná, než dokonalý obrázek na krabičce, ale taky to stojí za to. Budu se snažit, dát co nejdříve recenzi na jeden z mých odstínů.

NYX Ombre Lip Duo

9 komentářů:

  1. och no tak to se těším! :) byla jsem v neděli právě v Olympii a čučela v Douglasu i na tyhle...ale nějak mě nezaujaly, třeba to článek změní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Těším se na recenzi a hlavně, jak to bude vypadat na tvých rtech, protože na tvých je pěkný snad každý produkt na rty :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem zvědavá jak budou vypadat na tvých rtech, pořídila jsi si odstíny, které mám vyhlédlé, tak si pak potvrdím jestli jsem si vybrala dobře nebo ne :o))

    OdpovědětVymazat
  4. Slyšela jsem o nich právě dneska a celkem dost přemýšlím o koupi...Od Nyxu mám zatím tekutou rtěnku a jsem moc spokojená:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  5. Už se těším na fotky rtěnek na tvých rtech. Pak si možná nějakou taky koupím. NYX bych ráda vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  6. tak to sa teším na recenziu a fotky naživo :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat