Tohle potřebuješ - Sefiros produkty do koupele a na pleť

V dnešním článku vám představím tři produkty od značky Sefiros. Do nedávna jsem tuhle značku neznala. Můžete mrknout, prodávají ji na Krása.cz
Asi před měsícem mi došel balíček s produkty tělové kosmetiky z Mrtvého moře. Od té doby jsem poctivě testovala, takže jdeme na to.
Na vyzkoušení jsem si mohla vybrat nějaké produkty. Prošla jsem nabídku, která je relativně bohatá, od štětců, přes kleště na řasy, houbičky na makeup a též zde najdete produkty na pleť a tělo. Doplňky jsem nějak míjela a pak mě zaujaly produkty s vůní granátového jablka. Ty mi teda nakonec nedošly, ale došly jiné. Tak jsem s nimi spokojená nebo ne?


Sefiros Minerální bahno z Mrtvého moře - masky z bahna z Mrtvého moře mám doma vždy. Přijde mi, že na smíšenou pleť s mastnější T-zónou je to zázrak. Nedávno jsem dopotřebovala tubičku bahna od konkurence, takže nové balení byla jasná volba.
Já vám teda něco řeknu: PEČLIVĚ ČTĚTE INFORMACE U PRODUKTŮ :D Když jsem vytahovala produkty z krabičky, říkám si, proboha co toto je, těžké a velké je to jak něco, to jsem si neobjednávala. Podívám se na štítek a Minerální bahno. Objem tohoto balení je 800g. Chápete to? Skoro kilo bahna. OMG, já jsem vždy měla takové tubičky se 125ml, takže jsem dala něco na nos a něco na čelo a snažila jsem se šetřit. Ale teď? Teď si dávám v pohodě bahýnko i na dekolt a jsem v klidu, zatím neubývá.

Na Minerálním bahně není nic zajímavého k popisu, doporučuji na všechny typy pleti, zejména teda je asi lepší na smíšenou a mastnou.


Popravdě nevím, co bylo nebo nebylo přidané v bahně od konkurence, ale mělo tendenci mi vysušovat nos. Jak vidíte na složení, v téhle dózičce je pouze a jenom bahno z Mrtvého moře.  Dřív jsem hned po použití bahna musela obličej mazat, protože mě stahoval. Toto bahno mě nevysušuje. Bahno čistí pokožku a póry. Že by póry byly staženější nepozoruji. Bahno nechávám působit tak 20 minut, někdy i možná déle, obvykle je to večer, před tím, než si myji vlasy.
Pokud sháníte dobrého pomocníka, za sebe tohodle obra doporučuji. Koupíte ZDE


Bahno má normální konzistenci, nevím jak ji popsat, prostě ani tekutá, ani hustá/zatvrdlá. Samozřejmě vůně není žádná.


Jestli se vám zdálo, že jásám u bahna, tak čtěte dál ;)
Tělový peeling se solí a olejem Citronová tráva - peelingy na tělo miluji. Sehnat dobrý peeling na tělo, který by mi vyhovoval velikostí zrníček, vůní a hlavně pocitem, který zanechá, byl v poslední době docela kumšt. Nějaké produkty jsem si koupila,popř. vyzkoušela a ano, některé sedly lépe, jiné hůř, ale pořád to nebylo ono.


Velkou konkurenci měly totiž v peelingu od značky Body Basics. Nevím kolik z vás tu značku pamatuje, ale měli jeden z nejlepších peelingů na tělo. Můj oblíbený Papaya a Macadamia body oil scrub. Byl taky olejový a zanechával pokožku jemnou a hebkou.
V popisku peelingu od Sefiros mě zaujal právě ten olej. Vzhledem k tomu, že je léto a já jedu ve sprcháčích na vlně citrusů a svěžích vůní, vybrala jsem Citronovou trávu.


Tohle chcete, tohle chcete, tohle chcete. Jestli jste plánovali od značky Sefiros něco vyzkoušet a nevíte co, tak vemte tento peeling. Na 1000% budete spokojeni.


Peeling má malinká zrníčka, ve složení je napsáno, že je to sůl z mrtvého moře, nevěřila jsem jim, lízla jsem si, no joooo, je to slané jako moře :D


Po použití peelingu je pokožka dokonale hladká, pěkně šťavnatá, peeling vám rozproudí krev. Za další krásně voníte a to i druhý den ráno. No a v neposlední řadě, tenhle peeling vás nevysuší, nemusíte po koupeli používat krém. Díky oleji, který obsahuje, vás jako by promastí a pokožka zůstane jemná a vyživená. Jste teda trochu mastní, není to extrém, ale asi bych nedoporučovala hupsnout do hedvábné košilky.
Peeling má obsah 300ml a koupíte ZDE

Relaxační koupelová sůl Rozmarýn a heřmánek - nebudu kecat, první dojem z této soli byl všelijaký. První dojem myslím čichací. Tuhle sůl jsem nelízala :D

Sůl jsem vzala kvůli heřmánku, říkala jsem si, že to bude fajn uklidňující, relaxační vůně. Při prvním přičichnutí, jsem si dokonale protáhla nosní dutiny. Strčila jsem nos do flaštičky a zhluboka natáhla. Vůně je v lahvi silná. Jak ale vím, u kosmetiky není dobré dělat závěry z prvního dojmu, takže jsem na sebe naplácala minerální bahno a nasypala jsem si relaxační sůl do vany. Odešla jsem z koupelny a když jsem přišla zpět byla jsem překvapena jak krásně se sůl ve vodě rozvoněla. Vůbec nebyla v kombinaci s vodou tak silná.



Pokud chcete relaxovat, tato vůně vás uvolní, úplně rozebere a hezky připraví na spánek. Pokožka nebyla po použití vysušená, nebyla asi ani nijak vyživená, ale to sůl nemá v popisu. Dobré je vydrhnout pak tělo peelingem s citronovou trávou.
Sůl má objem 500gramů a v nabídce je v pěti vůních. Koupíte ZDE


Tuším, že tohle nebyly moje poslední produkty značky Sefiros. Bahno sice nějakou dobu kupovat nebudu (je ho dost), ale peeling bude moje stálice a až ho vypotřebuji, tak asi koupím levanduli nebo eukalyptus a asi přihodím něco s granátovým jablkem.
Máte, znáte, doporučíte mi něco dalšího? ☻  ☻  ☻ = já s bahenní maskou

6 komentářů:

  1. Ježiš, tak to je pecka, to ráda čtu, protože aj mně Sefiros pečující moc vyhovuje. Takže až budu objednávat zase tne mangovej peeling, kterej je boží, tak zkusím něco z tohoto. Tak bychom mohl pak objednat spolu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus tento peeling, je dokonalý na léto. Jj, objednáme, ať neřešíme poštovné.

      Vymazat
  2. Peeling určitě vyzkouším, ale vše vypadá lákavě. O značce čtu prvně, líbí se mi!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuji, je opravdu skvělý. Já značku znala jen sem tam od blogerek.

      Vymazat
  3. O značce upřímně čtu poprvé, ale hodně se mi líbí ten peeling, ty já můžu. Jinak co se týče toho minerálního bahna, měla bych to tak na rok asi :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bahno je mazec, prostě skoro kyblík :D ten peeling skvělý, rozhodně si objednej, pokožka je po něm hebká.

      Vymazat