Freedom Makeup - rozjasňovač Diffused a tvářenka v odstínu Beyond

Tvářenky a rozjasňovače jsou moje vášeň. Tedy po rtěnkách. Nedávám přednost levným nebo drahým kouskům. Mám od každého něco a asi byste se divili, že ta nejpoužívanější, kterou mám, není ta nejdražší a ani ta s nejkrásnějším obalem.
Rozjasňovače jsou kapitola sama pro sebe, asi pořád kupuji stejný odstín - jemný, zlatý, ale je fajn mít každé ráno z čeho vybírat :D

Pojďme se podívat na mé nejnovější kousky, které jsem jako další dostala v balíčku od značky Freedom Makeup.


Freedom Makeup rozjasňovač DIFFUSED - je docela velký - 7,5g, jemně mletý rozjasňovač. Produkt se vám vleze do dlaně, je v pevném plastovém obalu. Na produktu vidíte reliéf a nápis Freedom. Víčko obalu je průhledné, takže vidíte produkt, který kupujete. Cena na eshopu Freedom Makeup je 149Kč.

Rozjasňovač nemá zrcátko, ani štětec. Nevadí, teda aspoň mně ne, rozjasňovač nanáším ráno na tvářenku a během dne znova neaplikuji. Barva rozjasňovače vypadá na mých fotkách víc studená, než ve skutečnosti je. V reálu je trošku do růžova. Na stránkách Freedom Makeup mají odstín zachycený lépe ZDE

Rozjasňovač je velice jemně mletý, skoro jako hladká mouka :) Nějaké velké třpytky neobsahuje.
Nanáší se velice dobře, dá se vrstvit, ale nepřeháněla bych to.


Vyfotit rozjasňovač na tváři, to bylo maso. Ale nakonec se snad povedlo. Zjistila jsem, že je potřeba ho fotit trochu zespodu. Na tvářích na fotce mám pouze rozjasňovač, tvářenku jsem nedávala.
Rozjasňovač na tváři vytvoří v jedné vrstvě jemný lesk. Samozřejmě můžete vrstvit, ale když to přeženete, tak rozjasňovač nevypadá vůbec hezky a nakonec může vypadat jako "bílá" šmouha na tváři. Rozjasňovač má výdrž cca 7 hodin, pak se někam vytratil. Za mě má malé mínus, zdá se mi, že mi zvýrazňuje póry.
Rozjasňovače Freedom můžete vybírat ze 4 odstínů.

Tvářenek není nikdy dost. Taky to tak máte? Před pár lety jsem tvářenku nenosila a říkala jsem, že nosit nebudu. Na co taky. Moje první tvářenka byla Chanel, Kupovala jsem v Douglasu a chtěla jsem něco nenápadného, co nepůjde vidět. No taky jsem to dostala. (tahle story už na blogu byla, já vím, ale pro nově příchozí, ať jsou v obraze). Tvářenka už dávno leží v šuplíku a vůbec ji nepoužívám .
Já už totiž chci, ať je tvářenka vidět, a proto jsem si z nabízených pěti odstínů tvářenek Freedom Makeup vybrala tvářenku se zlatavými odlesky v odstínu BEYOND.


Když budu chtít v rychlosti popsat odstín, řekněme, že je to styl Orgasm od Narsu. Prostě tvářenka a na ní zlatý shimmer, který dodá tvářím lesk a svěžest.
Když budu chtít tvářenku popsat déle, musím říct, že s Orgasm má společný maximálně ten zlatý lesk :) Víc mi odstín Beyond připomíná tvářenku od Sleeku Rose Gold.


Zlatý lesk v odstínu Beyond je nádherný na opálené pokožce. Toto je odstín tvářenek, který vyhledávám. Dodá vám šmrnc, je použitelný jak v zimě, tak i v létě.



Tady tvářenka na ruce na sluníčku. Nanesla jsem víc vrstev, abyste viděli jak odlesk, tak i barvu. Odstín je pod zlatým shimmerem růžový. Do tvářenky jsem rýpla nehtem, abych zjistila, zda je zlatý lesk jen nahoře nebo v celém produktu a je v celém produktu. Takže po celou dobu, kdy budete tvářenku používat, máte v ní i ten krásný lesk. Výdrž tvářenky celý den.
Co se mi na tvářence nelíbí, je ten obal. Ten prostě není nic moc. Tvářenka nemá zrcátko ani štěteček, ale zase mi to nevadí. Vzhledem k tomu, že drží na tvářích celý den, tak není potřeba opakovat aplikaci. Tvářenka je jemně namletá, žádné hrubé třpytky v ní nejsou.


Na tváře jsem nanesla tvářenku velice jemně. Ještě nejsem čokoládová :D Tvářenku koupíte na eshopu Freedom za 49,90Kč, takže za padesátkorunčeských. A to je super cena za 3,2g.

10 komentářů:

  1. Tvarenka je krasna za tu cenu. U nas maji freedom kosmetiku v jednom obchode s doplnky zitra tam zajdu. A musim pochvalit rtenku opet krasny odstin:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělá, za 50Kč suprová. Rtěnka je Makeup Revolution. Mám ji tady na blogu :) A moc děkuji za pochvalu.

      Vymazat
  2. Škoda, že mi odstíny Rosegold nesluší, roztrhl se s nimi teď všude pytel. Ale zaujal mě rozjasňovač :) Aaaa moc krásná recenze!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nesluší? Tak to je pech, já žiju jen na těchto odstínech a jim podobných :) Když ti nebude vadit, že je rozjasňovač použitý, mohu ti ho poslat. Jsi na mém blogu často, dokážeš napsat komentář, to oceňuji. Tak pokud tě to nějak nepohoršuje, napiš mi na mail.

      Vymazat
  3. Rozjasňovač je krásnej, já už jeden z této řady mám, ale plánuji si pořídit další, třeba tento. A teda překvapila mě tvářenky, mně se moc nelíbí ty jednoduché obaly, ale na obličeji je nádherná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten obal jí vůbec nesluší. Je to takový nic moc a myslím si, že by zasloužily lepší. Možná i kulatý, ale toto se mi nelíbí :) Jinak produkt velmi dobrý.

      Vymazat
  4. Krásná recenze, ten rozjasnovač je naprosto dokonalý :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Rozjasňovač je skvělý. Je vidět, že i za málo peněz, může být dobrá kosmetika.

      Vymazat
  5. Super recenze odstíny jsou krásné, moc se mi líbí ten první.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat