Dermacol Irská káva, Angelash a soutěž

Na začátku měsíce posílala značka Dermacol blogerkám balíčky, které obsahovaly pár novinek. Byly to produkty z řady péče o tělo Aroma Ritual s vůní Irské kávy, plus novou řasenku Angelash. Asi jste si všimli, že počet produktů dostávaly blogerky podle ksichtu. Ha, ha, takže já dostala dva :D (ve smyslu, hnusný ksicht, tak JEN dva). Samozřejmě kecám, každopádně i z toho mála, vás na konci článku čeká soutěž. Prostě a jednoduše jsem pro vás nějaké kousky přikoupila a o ty si můžeme dát malou givku.

Řada produktů Aroma Ritual Irish Coffee - obsahuje kofein, který podporuje mikrocirkulaci v pokožce a dodává buňkám energii, povzbudí tělo i smysly a promění péči o vaše tělo v nevšední zážitek.
Řada obsahuje:
Tělové mléko, tělový peeling, sprchový gel a krém na ruce.

Nějak jsem zazdila, že je v názvu Irská káva a říkala jsem si, tak vůně kávy v kosmetice, to bude pecka. Doufám, že to nebude nějaká umělotina a bude vše vonět hezky po kávě. Pak jsem si ale uvědomila, že do irské kávy se dává whiskey a smetana, tak jsem si říkala. ok to by mohlo být zajímavé.
Nejdříve jsem šla testovat peeling.

Vůně je opravdu super, taková jemná, sladší. Nečekejte moc typickou vůni zrnkové kávy. Peeling má jemná zrníčka, nevysušuje.

Pokud by vás neuchvátila káva, můžete si vybrat z různých ovocných vůní. Cena peelingu 149Kč.

Po peelingu jsem použila tělové mléko. Co k němu dodat. Prostě tělové mléko, dobře se roztírá, dobře vsakuje, hydratuje. Cena tělového mléka 99Kč.

Aby byla řada celá, dokoupila jsem sprchový gel. Stejná jemná příjemná vůně. Gel má hnědou barvu, mléko bílou.

Řasenka Angelash Care&Length Volume - má 13ml, dodá řasám okamžitý objem, řasy vykreslí a prodlouží. Obsahuje panthenol a výtažky z bambusu, který řasy regeneruje a zabraňuje jejich vysoušení.


 Kartáček je středně velký a prohnutý. Barvu dodá sytou černou.

Mrkněme na testování řasenky na očích. Levé oko na první fotce s řasenkou, pravé bez. (bráno z pohledu čelem k pc). Jinak je to samozřejmě pravé oko s řasenkou a levé bez :D
Rozdíl je dost viditelný, ale to u mých světlých řas, po nanesení černé, je viditelný vždy. Musím říct, že prodloužení řas je super, no objem nevím. Co mě trochu štvalo, že řasenka řasy slepila a nahoře na řasách udělala takové kuličky malé. To fakt nesnáším. Prostě zbytky barvy. Ale jinak fajn. Problém nastal s tím druhým okem. Obecně vždy, když maluji oko pravou rukou do kříže, tak je to děs. Navíc mám v koutcích oka úplně jemné, řídké řasy. Namalovat je touhle řasenkou byla katastrofa, slepila co mohla. A musela jsem použít hustý kartáček z jiné řasenky na pročesání, a i tak to vypadalo všelijak.
Během dne řasenka řasy držela tak, jako při ranním namalování. Nedrolí se, neopadává. Náplň si myslím, že je dobrá, kartáček mě až tak neuchvátil. Ale asi to chce naučit se s ním pracovat. Jinak při malování řas, jsem neměla pocit, že by se barva obtiskávala na víčko nad řasy. Což je další plus u téhle řasenky.
Odlíčení probíhalo večer v pohodě, klasickým odličovačem na oči.
Cena řasenky 249Kč.


Tak a jedna malá soutěž nakonec. Soutěžíte o Sprchový gel a tělové mléko Dermacol z řady Aroma Rituals Irish Coffee.
Pravidla:
1. Sledovat blog veřejně přes GFC nebo sledovat FB ( u FB mi napište pod jakým jménem mě sledujete)
2. Zajímalo by mě jakou vůni u kosmetických přípravků máte nejraději, co vyhledáváte a čemu neodoláte.
3. Zanechat v komentáři mail, na který vás kontaktuji.

Soutěž trvá do pátku 25.3.2016 a ukončím ji komentářem, zde pod článkem, někdy večer.
Pouze pro čtenáře s doručovací adresou v ČR.

Hodně štěstí ☺

Výherkyní se stává:

34 komentářů:

  1. GFC Caroline
    kajush.01@centrum.cz
    Já mám celkově u všeho radši sladké vůně, které jsou něčím výrazné :)

    OdpovědětVymazat
  2. FB: Miroslava Škampová
    Vyhledávám citrusové, svěží vůně. Hlavně v létě ;)
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Hahaha, ten úvod mě pobavil :-D :-D Ta řasenka má na první pohled zajímavej kartáček, ale říkala jsem si, že asi bude slepovat. Já mám radši takové ty plastové hřebínky, ty neslepují nikdy.
    Sleduji jako Sedmikráska. V kosmetice mám nejradši asi "jedlé" vůně typu vanilka, karamel, čokoláda. U produktů na obličej jsem zase radši, když moc nevoní, nebo když, tak jemně a svěže. Nejhorší je mega parfémovaný odličovač :-D
    USedmikrasky zavináč seznam.cz.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj :-) Já tě sleduji na FB jako Martina Serafee Kolářová.
    Jinak u kosmetiky nikdy neodolám kokosové vůni a k této řade Irish coffee jsem čuchala v drogerii a je tedy taky bombová :-)
    kolarova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, sleduji jako Lenca. FB Lenka Klimova
    Já mám ráda vůně jemné, ne moc výrazné. Oblíbila jsem si proto i některé dětské výrobky, které jsou bez parfemace. Ale tahle 'příchuť' mě hodně láká.
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj sleduji te jako Jana Jana na fb a to moc rada.Mam rada svezi vune ale neodolam i ovocne. Tuhle radu jsem jeste nezkousela i kdyz me moooc laka,treba budu mit stesti a budu ji moc vyzkouset.vojtova.jana76@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Sleduji jako Kateřina Výmolová
    Miluji vůni vanilky, čokolády a bergamotu.
    vymolovak@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Fb-Eva Tomšovicová.
    Miluji vůní kokosu, ted mám sprchový gel od Nivea s kokosovou vůní a mam co dělat, abych ho nesnědla 😂😂jinak od Dermacolu miluji ten s vůní melounu a pistacie. Tento kávový jsem ještě nezkoušela, ale kamarádka říkala, že voní jako bejlís a to mám ráda 😉
    sugarrose@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  9. GFC i FB Tereza Hlínová
    Nejvíc asi vyhledávám kokos a mango, ale kávový sprcháč od YR miluju :-)
    05051988@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Sleduji, jako Erika Uchytilová, eriuchytilova@gmail.com
    Miluji vůni kokosu a vanilky. Tomu já neodolám a také vůní kakaa a čoklády. :-)

    OdpovědětVymazat
  11. gfc elizabeth greenova
    miluju vuni cokolada pomeranc od dermacolu jinak klasicka vune kvetin
    tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Mně neposlali žádný produkt, raději nepřemýšlím, co to znamená :-) sleduji jako Michaela Barthová. Mail: Siraelxy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj :-) sleduju tě všude :-D a neodolatelnou vůni asi nemám, bývala to vanilka ale té už jsem se mega "přejedla", mívala jsem ale oční krém, který voněl jako sušenky a ten jsem furt čuchala a chodila za mužem aby si taky čuchnul, ten byl skvělý
    kaisa.b()centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Super dárečky! Zbožňuju kávovou vůni kosmetických produktů, té nemůžu nikdy odolat. Často mi také vyhovuje jemná "pudrová" vůně a právě mám v oběhu meruňkový sprcháč a ten je teda úplně k sežrání. :)
    Sleduji GFC i FB: Ivana Ratajová (hezkakytka).
    Přeji krásné jarní dny! :)
    hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Poslední dobou mám velmi ráda vanilkové,kávové a čokoládové vůně.
    GFC slovakovairca95
    FB Irenka Slováková
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Tuhle vůni mám ze všech Aroma ritual nejradši :) sleduju tě všude, jak nějakej stalker, toho sis asi už všimla :) Prostě tvůj blog patří k mým nejoblíbenějším :) Ovšem sprcháč mám doma (tak aby ne, když ho miluju) a do soutěžě se nezapojuji, ať si v něm lásku najde jiná výherkyně :) A peeling jsem od nich ještě neměla, taky to budu muset prubnout :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, já mám ráda citrusové vůně... a v poslední době i překvapivě vanilku, kterou jsem dřív nemusela. Irskou kávu jsem od Dermacolu ještě nezkoušela. fb Laďka Jagošová

    OdpovědětVymazat
  18. Děkuji za recenzi a za soutěž:-)
    Dermacolí řadu Aroma Ritual mám celkově ráda. Nejvíce mi voní jejich Belgická čokoláda - snoubící v sobě sladkost čokolády a svěžest pomeranče. Obecně mám ráda sladší vůně - vanilka, kokos, čokoláda, skořice, bílá čokoláda a kávu též - jak v kosmetice tak i vnitřně :-)
    Přeji pěkný večer
    mishaoriflame@post.cz
    Blog i FB page sleduji (míša šikulová)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, opět krásná soutěž i super článek :o) Sleduji přes GFC i FB a mezi mé nejoblíbenější vůně patří meloun, mandarinka a levandule. :o)

    renata.novakova93@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, miliju vůně vodního melounu nebo hrušky. Měla jsem sprcháč Belgickou čokoládu, ta byla taky krásná. Pořád ale přemýšlím o řasence... Někdo píše, že je supr někdo zas že je špatná. Vůbec nevim. Mám řasy asi takový jako ty a co jsem četla, žádná sláva ani u tebe. Asi ji kupovat nebudu... Jsem ale ráda, že mám porovnání.
    Krásný den, Míša
    Michalka43@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Já teda neodolám oříškové a čokoládové vůni, po tom se můžu utlouct :) A na to že kafe nepiju, tak kávovou vůni mám taky ráda :). Sleduju jako Barbora Hápová, e-mail Barbora.Hapova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, sleduji tě na Facebooku jako Eva Řehi. Email evdusk@seznam.cz. Já mám nejraději svěží citrusové vůně, co naopak v kosmetice moc nemusím je vůně čokolády.

    OdpovědětVymazat
  23. GFC Lenka M.
    FB Lenka Měrková
    Oblíbenost vůně u kosmetiky u mě záleží na ročním období. Chladno - to jsou sladké vůně a teplo - svěží ovocné a květinové vůně.
    lenosek0506@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Sleduji jak pres gfc Lucik K tak i fb Lucka Kolkova
    nejradeji mam ovocne vune-meloun,hrusku,broskev, ale i kokos a vanilku :)
    jazzyka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. GFC Janka Banikova
    FB Janka Božiková Bániková

    Na leto milujem citrusové vôňe,maliny, jahody... cez zimu uprednosňujem vanilku, kokos, čo ma zahreje na duši :) ... ešte som neskúšala žiadne výrobky od Dermacolu a preto ma zaujala súťaž ...
    Máš krásne články, len tak ďalej, držím palčeky :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj,na Fb.tě sleduji jako Míša Lisová a moje oblíbené vúně jsou ovocné např.vůně malin,hrušky atd..misa.lisova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Sleduji jako Em. Nejraději mám vůně vanilky, kokosu a podobné :-) michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. fb - Terka Horáková
    terka.horakov@seznam.cz
    nemam urcitou funi, kterou bych vyhledavala..ale libi se mi ovocne ci kvetinove a potom cokoladova

    OdpovědětVymazat
  29. Nejraději mám všeobecně sladké vůně - prakticky celoročně, jen v létě většinou vyhledávám něco svěžího :)
    Tuto vůni od Dermacolu miluju a tento gel si kupuji poměrně často :)
    Fb, GFC: Petra Kalinová
    kali.petra@seznam.cz
    Time For Pé

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj,
    sleduji Tě jako Zuzana Oulehlová, zu.oulehlova@seznam.cz
    Nemám přesně vyhraněnou vůni, kterou bych vyhledávala, ale mezi moje nejoblíbenější patří vanilková a kokosová a pak svěží vůně, třeba melounová nebo malinová :)

    OdpovědětVymazat
  31. Sleduji Tě jako Kateřina Trnovská. ;) Od Dermacolu nejvíce ulítávám na vůni hrozny a limetka... už ani nepočítám, kolik prodůktů jsem s touto vůní měla..! Jinak obecně mám ráda vůni zeleného čaje a verbeny... k.trnovska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  32. SOUTĚŽ UKONČENA. DĚKUJI VŠEM. CO NEJDŘÍVE VYHLÁSÍM VÍTĚZE :)

    OdpovědětVymazat
  33. Jak to, že mi taková super soutěž unikla?! :D Každopádně bych chtěla vyzkoušet ten peeling, vypadá suprově! Až půjdu zase někdy do drogerky, tak se musim podívat :)

    OdpovědětVymazat
  34. Aroma ritual dělá i voňavé peelingy?! To mě naprosto minulo :D děkuji za typ :D

    OdpovědětVymazat