Spotřebováno říjen, listopad, prosinec 2015

Konec roku se blíží, tak jsem si řekla, že ho nebudu vítat s plnou taštičkou prázdných lahviček a obalů a ještě vám je ukáži na blogu. Je tu moje další spotřebováno. Článek, který někteří vítají, jiní se na něj dívají s hnusem v očích :D

Jdeme na něj, jako obvykle jsem produkty rozdělila do kategorií, teda snažila jsem se.
Dekorativka:
1. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion - nejlepší báze pod oční stíny, kterou jsem měla. Bez ní bych se zbláznila, protože by se mi stíny během hoďky na víčku slily. Věřte mi, mám to vyzkoušené. Kupovala jsem v zahraničí, ale teď koupíme UD už běžně u nás, takže pohodička. Cena báze něco přes 500Kč. Tohle byla myslím menší verze. Bohužel obal už nemám, bázi jsem rozstříhala, bylo v ní ještě zbytek produktu na 10dní používání. Taky stříháte? :D
2. Essence Lash&Brow - bezbarvá gelová řasenka, já ji používám na obočí. Myslím, že ve spotřebováno byla už několikrát. Kupuji v Rossmannu, tuším něco kolem 80Kč. Je perfektní, obočí zafixuje a drží.
3. Max Factor Masterpiece transform High Impact Volumising Mascara - řasenka s kartáčkem, kterého jsem se ze začátku lekla. Po pár použitích byla řasenka a mé řasy nej kámošky, používala jsem ji denně. Určitě si ji pořídím znova. Krátký článek, kde můžete kouknout na kartáček zde


Pleť:
4. Pleťová voda Lirene - čistící tonik 2 v 1 na obličej a oči, 125ml. Perfektní pleťová voda, jemná, nedráždí, nevysušuje. Výtažky z aloe a okurky, jemně voní. Já ji používala jen na pleť, na oči ne. Pleť vyčistila bez problémů. Dostala jsem ji k otestování a sedla mi. Teda přiznávám, vybrala jsem si ji z nabídky sama ;) Za sebe můžu doporučit.
5. GlamGlow maska - už jsem ji ve spotřebě měla, spotřebovala jsem další vzorek. Tahle černá verze s peelingem mi vyhovuje maximálně. Kdyby nebyla tak drahá, kupuji ji pořád.
6. Čistící tampony Bel - dokonalé, doporučuji. Vím, že je všichni nesnáší. Já spotřebovala 4 balení. Obvykle, když si dávám makeup na obličej, spotřeba odličovacích tamponů je větší.
7. Garnier odličovač očí - taky stálice na mém koupelnovém zrcadle. 125ml perfektního produktu. Neštípe, odlíčí.
8. Rival de Loop - čistící proužky na nos, čelo, bradu. Kupuji v drogerii Rossmann, jsou tři kousky v balení. Nečistoty vytáhnou dobře. Kupuji stále dokola.
9. Vichy Liftactiv sérum - vzoreček 3ml, asi jsem jej někde vyžebrala v lékárně. Příjemné sérum na noc. Vhodné pro starší ročníky, které potřebují lifting :D Já už pomalu začínám...
10. Ryor oční krém Koenzym Q10 - 30ml  - nějak nevím co k tomuto krému napsat. Neuškodil, že bych z něj padla na zadek taky ne. Mám v plánu koupit další krém na oční okolí. Tento už asi ne.
11. Uriage Isodense sérum na vrásky - vzoreček 3ml. Dobrý produkt, příjemně voní, pleť byla ráno hezká, jemná.


Tělo:
12. Dove Visiblecare Body Wash - vzorek sprcháče Dove 55ml. Super vůně, jemný sprcháč, vyhovoval mi. Kupovat nebudu, mám asi 100dalších sprchových gelů.
13. BBW Pumpkin Spice Latté - pěnové mýdlo na ruce s vůní dýně. Miluji, úplně mi bylo líto, že mi došlo. Ale tuším, že ILoveMakeUp říkala, že jí to její nevoní, že mi ho přihraje. Už se těším.
14. BBW Sunshine & Lemons pěnové mýdlo na ruce - opět super, ale slaboučká vůně.
15.Tetesept zdravotní sprchový gel Uvolnění - popravdě řečeno, mám pocit, že jsem tenhle sprcháč už ve spotřebováno měla. Nemůžu najít kde a taky mi přijde divné, že bych si nechala prázdný obal v taštičce. Obvykle jak o produktech píší, tak je házím do koše. Nevím, ale furt mám takový divný pocit. Každopádně mě neubyde, když to napíši znova. Sprcháč je perfektní, má skvělou vůni, vhodnou na léto i na zimu. Opravdu nemám co dodat. 250ml.
16. Crabtree&Evelyn Avocado krém na ruce - no dobrý no. Vůně mi moc nesedla. Nebudu kupovat znova. Ale jako krém na ruce je dobrý, ruce jsou vyživené.


Vlasy:
Ani vlasová kosmetika nebude překvapením, jedu si stále ty stejné produkty a značky, které mi sedí.
17. Gliss Kur - Ultimate Oil Elixir - 200ml , kondicionér. Byl fajn, mám teď jiný druh a nesedí mi tolik. S tímto se vlasy krásně rozčesaly. Takže ho příště koupím v Makru zas. Cenu si bohužel nepamatuji, ale drahý nebyl. A má krásnou vůni.
18. Aussie Aussome Volume Conditioner - 250ml - vlasovou kosmetiku od Aussie mám vesměs ráda. I tento volume kondicionér byl dobrý.
19. Aussie Luscious Long Conditioner - 250ml - co dodat, další Aussie kondicionér. Jemná vůně, možná mi vůní víc sedí taková ta typická Aussie, silná, ostrá. Jinak produkt opět super.
20. A bye bye musím udělat i gumičce na vlasy. To si tak jednou dělám culík, ze svých 20vlasů a rup. Bylo po ní. Ještě, že je v balení po 3ks. No přiznám se, že gumičky na vlasy doma pravidelně hledám. Pak jich najdu třeba 5 v jedné kabelce.



Ostatní:
Ve složce ostatní je vždy pár blbostí, dnes vůně do bytu.
21. Airwick vůně do rozprašovače - Life Scents Radostné léto - sladká, jemná vůně. Mám ji na chodbě, hodně provoní a je příjemná. Určitě koupím zas, pokud to nebyla limitka.
22. Vosky Yankee Candle  
Egyptian Musk
Madagascan Orchid
Sun&Sand
Serengeti Sunset
Village Candle Brownie Delight
Všechny vosky jsou nádherné. Můj favorit samozřejmě Sun&Sand, to je pohodová vůně. Doporučuji ji.
23. Airwick Touch of Luxury - opravdu luxusní vůně, vydrží hodně dlouho vonět.
24. Village Candle Egyptian Sandalwood - prvně jsem nebyla touhle vůní až tak přesvědčená, teď můžu v klidu napsat, že bych ji koupila znova. První recenze ZDE


 Vidím tohle spotřebováno jako poslední tento rok. Je šílené, jak to všechno uteklo. Doufám, že se všichni uvidíme i v dalším roce :)

4 komentáře:

  1. Moc hezky jsi uklidila.Krásné Vánoce přeju,pohodu a klid.

    OdpovědětVymazat
  2. Uvidíme se určitě :D Pěkný článek, odličovač od Garnier mám taky asi nejradši, masku Glam glow mám tu bílou ale ještě na ni nedošla řada, tak jsem dost zvědavá po všech těch recenzích :) Hezké Vánoce! :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je ale Vánoční úklid :) a já nestříhám, ale jak vidím, asi se to vyplatí a začnu :D

    OdpovědětVymazat
  4. Měla bych taky začít uklízet :-D spotřebovaných produktů mám hodně :-D . vosky Yenkee mám taky dostala jsem na Vánoce aromalampu tak budu pálit o sto šest :-D

    OdpovědětVymazat