Dove Invisible Dry

Předminulý týden mi přišel k otestování antiperspirant od Dove. Docela jsem se těšila, protože v těch vedrech, jsem po koupeli na sebe vždy něco nastříkala a pomalu se mi začaly tenčit zásoby.
Řada Dove Invisible Dry je pro všechny, kdo rádi nosí barevné oblečení. Jako jediný antiperspirant otestovaný na 100 barvách, Dove Invisible Dry zaručuje, že nezanechá nežádoucí bílé stopy na jakkoli barevném oblečení. Navíc poskytne až 48hodinovou ochranu před pocením a zápachem.

Co si budem říkat, léto je období, kdy nosíme barevné obleční mnohem častěji. Rádi/y vytváříme různé barevné variace a fakt mě dokáže naštvat, když si při oblékání zabarvím tyrkysovou halenku bílými proužky od antiperspirantu či deodorantu z podpaží.

Dove Invisible Dry můžete pořídit buď ve formě Roll-On (kulička), Deo-stick (tuhý deodorant) a nebo sprej.
Dove Invisible Dry
Pokud třeba budete po mé recenzi hledat v obchodě v regálu tyto antiperspiranty a nevzpomenete si na název, tak výrobky poznáte podle barevného čísla 100, které mají na obalu.
Dove Invisible Dry
Já jsem tedy zkoušela klasický sprej.
Dove Invisible Dry
Dove Invisible Dry
Asi není moc co psát o tom jaké je balení. Všichni víme jak vypadá sprej, plechový obal a rozprašovač. Sprej má obsah 150ml.

Vůně je taková... prostě Dove :) Je pudrová, jemná, nevtíravá, univerzální. Nijak mi nenarušuje vůni "parfému", který na sebe ještě dávám.
Produkty z řady Invisible Dry pečují o pokožku podpaží a to díky 1/4 hydratačního krému, který antiperspiranty Dove standardně obsahují.

Jak to vidím já: vidím to velice dobře. Tohle není můj první produkt od Dove, i když na blogu jsem tuhle značku měla v článku asi jen jednou a to už docela dávno. Spreje a sprcháče této značky, jsem používala dlouhou dobu, možná od začátku, kdy tahle značka přišla do ČR. Jo a tomu můžete věřit, už jsem cosi zažila :D
Jako antiperspirant funguje skvěle. Nebudu si vymýšlet, že jsem se jako zázrakem, ve 40°C, přestala úplně potit. To samozřejmě nejde, ale myslím, že určité zmírnění jsem pocítila. Rozhodně pokud se zpotíte, opravdu velice dlouho vás zachraňuje vůně spreje. Zátěžový test jsem prováděla v posilce, víte, že já jsem v posilce dřič a makám jako šroubek, do zničení těla :D
Taky jsem Dove brala k bazénu. Nevím jak vy, ale já si vždy k vodě beru nějaký sprej, protože mi příjde, že po koupání ze sebe cítím pořád chlor a nebo přírodní koupaliště, pokud jedu na přehradu a nejsou tam sprchy. A i když jsou, prostě ráda voním :)
Netuším jestli sprej funguje 48 hodin, jak je na něm napsáno. Lituji, ale nejsem schopná tohle vyzkoušet, obvykle se do 48hodin stihnu několikrát okoupat ;)
Co se mi moc líbí je to, že fakt funguje na ty barvy. Nezanechává bílé skvrny na žádné barvě, ani na černé, takže super univerzál.
Zkoušela jsem sprej na oholené podpaží - neštípe a myslím, že s tím krémem nekecají, když sprej nastříkám, třeba i jen na ruku, tak cítím, že je pokožka jemná, ošetřená, ale ne mastná!
Dove Invisible Dry
Sprej mi došel v docela velké obálce, říkala jsem si proč malý sprej v takovém obalu? V obálce na mě čekaly hračky :D
Ve čtvrtek 9.7. jsem vám dávala fotku na FB + odkaz na písničku od Cindi Lauper - Girls Just Want To Have Fun. To mi přesně prolítlo hlavou, když jsem studovala obsah obálky. Kdo písničku nezná, mrkne na youtube, je to docela stará písnička, tématicky sice o něčem jiném, než o Dove, ale název je přesný tomu, co se u nás dělo asi dalších 15 minut při focení a natáčení videa pro tento článek :D
Za odměnu jsem dostala barevnou látku - složenou z různých odstínů a k tomu plastovou cedulku s dvěma vyřezanými nápisy INVISIBLE? + návod jak si pohrát.
Samozřejmě šlo o to vyzkoušet,zda sprej dělá nebo nedělá fleky na barevném oblečení.
Dove Invisible Dry
Abyste mi věřili, tak jsem dneska natočila jako důkaz i video. Bohužel teď, když píši článek, mi nejde spustit, takže netuším jestli bude fungovat nebo ne. 
Zákulisní info - video jsem natáčela asi 5x na mobil, po pokusech, které jsem musela vymazat, protože mi buď spadl sprej na zem nebo pod okny projela tramvaj, jsem konečně natočila video, které jsem chtěla stáhnout do pc. Samozřejmě, že se stalo co? Video jsem si neuložila, takže jsem žádné z mobilu stáhnout nemohla. Potom jsem natáčela foťákem, doufám, že se nahrál i zvuk, protože byste měli slyšet, že látku opravdu sprejuji. Foťákem jsem nahrávala asi 3x, pak už jsem se naštvala a jednu verzi jsem stáhla do pc. Jak jsem pořád stříkala sprejem na látku, tak jsem si uvědomila, že si plýtvám sprejem a ok, sice mi to v pokoji hezky voní, ale to si můžu zapálit Yankee svíčku a bude mi to vonět taky :D

Takže video nefunguje ani po zveřejnění článku, tak jsem ho vymazala.

Závěr - sprej Dove Invisible Dry mohu v klidu doporučit. Já jsem s ním spokojená, posilku přežil taky, bílé značky na oblečení nedělá a to se počítá. Produkty jsou k dostání v drogériích, cena za sprej cca 86,90Kč. A viděla jsem teď v DM. že měli slevy na produkty Dove. 

12 komentářů:

  1. Jo Dove mám ráda, mají pro mě nejlepší sprcháče, deodoranty krásně voní a i tělové krémy můžu.. :) Já jsem si nedávno kupovala spreje v DMku v akci 2+1, tak byly i za pěknou cenu a zas mi to chvíli vydrží :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobrá akce 2+1, musím mrknout jestli ji ještě mají. Plno lidí má v létě narozeniny, koupím jim a ještě zůstane i pro mě :D

      Vymazat
  2. Dove mam rada, najradsej mam tu ich klasicku radu. Mne to velmi vonia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně voněla i okurka, jak sprej, tak sprcháč, na léto skvělé.

      Vymazat
  3. Dove nemám ráda od jedné sprchy, co jsem se osypala z jejich sprcháče... Ale asi zkusím být na chvilku nezaujatá a dám tomuhle deodorantu šanci :) Úžasná recenze a z s tím videem si nedělej nervy ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus a uvidíš. Já taky neměla důvěru k Pantene a jací jsme teď kamarádi, nejlepší šampon :D Takže možná se ti to stane s Dove. No to video mě naštvalo :/

      Vymazat
    2. tak jsem ho dneska hledala v Tetě, maj akci na Dove deodoranty...a nenašla jsem :/ kruciš... takže třeba příště :)

      Vymazat
    3. Tak tam asi ještě nedodali. Zkus v tom DM

      Vymazat
  4. Děkuji za super tip na antiperspirant. Po přečtení článku jsem si ho po cestě z práce koupila. Dneska je v tom horku k nezaplacení. A vůně mi moc vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  5. Práve ho používam. Ale! Dnes ráno som si ho chcela naniesť asi príliš zblízka, keďže ma akoby "popálil" :( Inak okej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak to mě nepálí, to mi dělají deodoranty v případě, že je dávám na čerstvě oholenou kůži.

      Vymazat