Medik8 Dark Circles Awakening Concealer

Produkty od značky Medik8 jsem na blogu měla už 2x. Tohle je můj třetí produkt, který jsem mohla vyzkoušet. Opět jsem sáhla po produktu na oční okolí.
Medik8 Dark Circles Eye Awakening Concealer
Medik8 Dark Circles Eye Awakening Concealer
Medik8 Dark Circles Eye Awakening Concealer
Medik8 Dark Circles rychle redukuje tmavé kruhy pod očima a otoky kolem očí. Účinné látky v tomto výrobku pomáhají cirkulaci krve, posilují pojivovou tkáň, snižují odbourávání kolagenu a elastinu a omezují škodlivou činnost volných radikálů. Lehká krémová struktura se velmi dobře roztírá a rychle se vstřebává. Díky obsaženým minerálním pigmentům má produkt okamžitý krycí efekt. Dark Circles je neparfemovaný a bez parabenů.
Je určen pro muže a ženy, kteří mají výrazné tmavé kruhy pod očima.
Bližší a podrobné informace o produktu najdete zde
Medik8 Dark Circles Eye Awakening Concealer
Dark Circles je v pevné plastové tubičce. Obsah je 15ml. Toto množství je zcela dostatečné, je to produkt pod oči, logicky si ho tam nedáváte tolik, jako krému na obličej. Já Dark Circles používám už skoro dva měsíce a nezdá se, že by nějak zvlášť ubylo.
Medik8 Dark Circles Eye Awakening Concealer
Produkt z tubičky lehce vytlačíte, tubička má zúžené hrdlo. Produktu stačí opravdu málo, já dávám malé množství - asi polovinu tic-tacu :D Nikdy u toho malého množství nevím k čemu přirovnávat. Toto množství mi stačí pod obě oči.
Medik8 Dark Circles Eye Awakening Concealer
Produkt má béžovou barvu. Dark Circles se používá ráno a večer na očištěnou pokožku očního okolí. Konkrétně pod oči na kruhy. Nedává se nad oči. Lze jej rozťupkat do postranního očního okolí, na takové ty jemné vějířkové vrásky, ve vnějším koutku oka.
Já krém aplikuji jen večer, před tím, než jdu spát. Ráno dávám na pleť krém a pod oči korektor, tak mi přijde zbytečné dávat ještě Dark Circles. Ale Dark Circles má i hydratační funkci, takže pokud máte suché oční okolí, doporučuji šupnout ho pod oči i ráno.

Jaké jsou moje zkušenosti?
Už jsem to několikrát psala, já mám kruhy hluboké a fialové. Tedy bývávalo. Od té doby, co používám produkty na oční okolí od Medik8, ty kruhy sice mám, ale ne fialové. Netuším co v produktech rozhání tu fialovou barvu, tuším, že fialová v kruzích pod očima, je zřejmě krev, která prosvítá pod jemnou pokožkou kolem očí. V popisu mají produkty na oči informaci, že stimulují mikrocirkulaci krve, což je zřejmě ono. Asi mě ani nezajímá jak to dělají, hlavně, že to funguje ;)
Nepřijde mi, že by Dark Circles měl nějakou obrovskou krycí schopnost. Je fakt, že večer když jdu spát je mi to jedno, ale ráno bych přes něj stejně musela dát korektor, takže jako korektor tento produkt nevyužívám.
Jak bylo napsáno v začátku recenze, textura je jemná, krásně se rozťupká pod oči, relativně hned vsákne, nenechává mastnou kůži. Je to spíš taková hydratační textura. Rozhodně nevysouší jemnou pokožku pod očima. Já jsem opět spokojená, myslím, že tohle je povedený produkt. Nemůžu čekat zázraky, já vím, že mně kruhy nezmizí, maximálně můžu jít tak na plastiku a nechat si tu kůži nějak vytahat, a našít za uši :D
Dark Circles používám teď každý večer opravdu poctivě. V budoucnu mám v plánu na střídačku kombinovat s Eyelift gelem, který pomáhá vyhlazovat vrásky kolem očí.
Medik8 Dark Circles Eye Awakening Concealer

8 komentářů:

  1. Jak vidím, tak tobě značka Medik8 opravdu sedla. Asi se nechám zlákat, když jsou tak dobré.

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s tebou, mám přesně tenhle korektor od Medik8. Dávám ho na kruhy ráno i večer a výsledky jsou vidět. Též mi nějak vyzmizíkoval tu fialovou v kruzích, nevypadám jak po boji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná recenze jako ostatně vždy, děkuji za ni, přesně něco takového teď hledám:)
    Jarmila

    OdpovědětVymazat
  4. Uz jsem o teto znacce hodne slysela, libi se mi, ze korektor neni parfemovany... Kolem oci a vubec na celem obliceji mi vetsina parfemovanych produktu dela samou paseku:-/

    OdpovědětVymazat
  5. Vidím tuto značku poprvé a taky bych něco pod moje oči potřebovala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. FB: Bára Zulkovská
    mám tak nějak pocit že přípravků na tmavé kruhy (ať už fungujících nebo ne) je všude hafo ale něco ro nás co trpíme po ránu na oteklé oči nikde nic moc

    OdpovědětVymazat
  7. Tiež mám problém s kruhami pod očami a zatiaľ som nenašla niečo, čo by bolo naozaj účinné :) Toto vyzerá ale zaujímavo :)

    OdpovědětVymazat
  8. Našťastie na kruhy pod očami netrpím, ale predsa mám hlavne vo vnútornom kútiku tmavšiu pokožku, ktorú chcem zosvetliť, no korektory to dokážu len na krátky čas alebo sa zhlukujú v jemných vráskach. To mi strašne vadí, preto hľadám niečo, čo sa celý deň udrží tam, kde to ráno dám :)

    OdpovědětVymazat