Hyaluron 5Activ

Nedávno jsem na blogu psala článek na vůni od značky Charismo. Společně s ní jsem v balíčku měla sérum na vrásky Hyaluron 5Activ.
Hyaluron 5Activ
Hyaluron 5Activ je liftingové sérum, které obsahuje pět aktivních látek včetně kyseliny hyaluronové. Sérum pečuje o pokožku, omlazuje pleť a redukuje vrásky a jejich tvorbu.
Sérum je vhodné pro všechny typy pleti, zvlášť pro zralou, suchou, dehydrovanou a ochablou pleť, trpící známkami stárnutí. Zároveň je vhodné pro pleť s dermatitickými problémy a alergenní pleť. Sérum je vhodné i pro profesionální použití. Obsah 30ml.
Ověřené účinky séra:
  1. silné hydratační a regenerační účinky
  2. snadné pronikání do pokožky, zvýšení pružnosti pleti, tkání, vyhlazení vrásek
  3. hloubková hydratace pleti a redukce vrásek
  4. podpora vlastní tvorby kolagenových vláken a elastinu v pleti
  5. posilování mechanismů regenerace a přirozené ochrany pleti
  6. zlepšení celkového stavu pleti a její kvality
Sérum Hyaluron 5Activ vyrábí česká společnost a koupíte jej na stránkách značky Charismo zde
Hyaluron 5Activ
Hyaluron 5Activ
Obal séra je moc hezký. Je to jednoduchá skleněná lahvička s jasným, zeleným písmem a stříbrnou pumpičkou, která má příjemné oválné hrany. Potrpím si na pěkné věci na mé toaletce.
Hyaluron 5Activ
Samotné sérum má mírně gelovou, ale spíš vodovou konzistenci. Nijak nevoní. Na jedno pumpnutí dostanete dost produktu na celý obličej a krk. Sérum se dobře roztírá, skoro hned vsákne. Pleť po aplikaci není ulepená ani lesklá.
Hyaluron 5Activ
Já už jsem nějaké produkty s nápisem Hyaluron k recenzi dostala, už jsem je i vypotřebovala, takže jsem za tohle další byla moc ráda.
Navíc člověk může srovnat podobné produkty od různých značek. Stejně jak tomu bylo minule, tak i teď jsem se sérem spokojená.
Aplikuji na vyčištěnou pleť obvykle večer, než jdu spát. Myslím si, že u mé smíšené pleti mohu sérem nahradit noční krém. Ráno když se vzbudím, je pleť hydratovaná, neleskne se, což se mi dost často stává na T-zóně, pokud nedám žádný přípravek na obličej na noc. Sérum je v pohodě, nijak mou pokožku nedráždí.
Pleť se ráno zdá vyživená, hydratovaná. Jemné vrásky, které už kolem očí mám, mi samozřejmě do rána nezmizí, ale nevypadá to, že by se tvořily další. I když teda spočítané je nemám, samozřejmě :D
Občas a hlavně o víkendu si dám sérum i třeba ráno, tady na sérum dávám ještě krém, protože sérum dávám na pleť právě umytou vodou a naše voda mě šíleně vysušuje. Takže dám nejdříve sérum, chvíli počkám, pak dám krém. Obě složky bez problémů vsáknou, navzájem fungují, nedělají neplechu.
Já už jsem to tady psala několikrát, u těchto produktů je těžké říct, zda fungují na 100%. To neuvidím po dvou měsících používání. Ale myslím si, že jakákoli prevence je dobrá a pleť ji uvítá. Pokud vidím, že mi produkt neškodí, nevysušuje, nedráždí pleť, tak je pro mě dobrý a mohu jej doporučit dál.
Hyaluron 5Activ

1 komentář:

  1. Vypadá super a líbí se mi ten obal, zajímavý! Myslím, že sérum hodně žen nepoužívá a podceňuje jejich efekt, já jsem poslední dobou nějaké zkusila a jsem moc spokojená.

    OdpovědětVymazat