Spotřebováno - listopad, prosinec 2014 + leden 2015

Úplně jsem se lekla, když jsem vzala tašku s prázdnými obaly od spotřebovaných produktů. Bylo jich nějak moc. Kupodivu jsem ale zjistila, že jsem minulé Spotřebováno psala před cca třemi měsíci, takže vlastně stále stejný časový interval. Jen produktů jsem asi spotřebovala víc.

Produkty na vlasy
1. Schwarzkopf - Gliss Kur Marrakesh Oil&Coconut - 200ml - můj nejskvělejší kondicionér z drogérky. Bohužel už mám jen jednu nebo dvě balení v zásobách. Je to smůla, nevím co budu používat pak. Ach jo. Dejte ho zas do prodeje, fakt mi uděláte radost :)
2. Schwarzkopf - Gliss Kur Ultimate Volume - 200ml -kondicionér, který jsem koupila proto, abych ho zkusila, že třeba nahradím Marrakesh Oil, ten hnědý. Nevím no, prostě normálka kondicionér, objem jsem nezaznamenala, na Marrakesh Oil prostě nemá. Ten byl peckový.
3. Freeman Papaya and Awapuhi volume Conditioner - 400ml k produktům na vlasy od Freemana jsem se na blogu už vyjadřovala. Mně nesedly ani jeden, prostě Freeman je dobrý na masky na pleť, vlasovku od nich už nekoupím. Ale zas se mi líbí jaký mají barevné obaly ;)


Produkty na čištění pleti
4. Rival de Loop Hydro gelové polštářky na oči - 6x2ks - psala jsem o nich zde . Asi si je koupím, ale není to nutnost, kterou bych musela mít doma.
5. L´Oréal Paris Dermo- Expertise Pure Zone-150ml - peeling proti černým tečkám. Perfektní peeling, doporučuji těm, kteří mají rádi peeling s hodně částečkami. Já nemám ráda peeling, kde jsou tři peelingové částečky v gelu a nic víc. Tenhle peeling pěkně vyčistí, trošku stahuje, ale já si vždy obličej hned mažu ,takže tohle až tak neřeším. Hezky voní, strašně dlouho mi vydržel. Bohužel jsem jsem teď někdy před vypotřebováním špatně zavřela vršek a zbytek mi vytekl :/ Nevadí, koupím na 100% zas. Doufám, že je ještě v prodeji, protože už ho mám fakt dlouho a nedívala jsem se po něm.
6. Garnier Skin Naturals Osvěžující odličovač očí - 125ml -  tento produkt je moje stálice na odličování očí, ve spotřebovánu byl asi už 150x a zatím jsem na něj nezanevřela, i když jsem minule řešila, že zmenšili obsah a zdražili ho. Zatím ho kupuji pořád a pořád dokola.
7. Rival de Loop Pure Skin kosmetické náplasti - 3ks - pro mastnou pleť, zjemňuje póry. Tohle jsou prostě lepící papírky na vyčištění pórů. Já je používám zejména na nos. Jsou perfektní, za docela dobrou cenu, tuším že do 100kč, fungují. Ano, budu kupovat zas, vlastně už mám dvě balení koupená.
8. Vichy Norma Derm čístící tonikum - 30ml - tohle byl vzoreček z nějaké sady. Nějakou dobu jsem na něj nesáhla, protože jsem si říkala, na co budu používat kosmetiku na aknozní pleť. Ale pak mě napadlo zkusit ho na mastnější T-zónu a super. Takže jsem ho dopotřebovala a koupila si velké balení. I když mi přijde, že vzorek fungoval lépe. Složení je stejné, tak nevím.

9. Bel Cosmetic - čistící tampony. Můj top mezi odličováky. Prostě co na to říct :D Pro někoho absolutně nevyhovující, pro mě super. Kupuji je ve velkém balení v Makru. Nechápala jsem proč mám takovou spotřebu najednou, pak jsem si uvědomila, že jsem si dost často dávala MF Skin Luminizer, takže na odlíčení jsem pak potřebovala mnohem víc tampónků než obvykle.

Produkty sloužící k očistě těla :)
10. Bourjois Paris - sprchový gel - 250ml - příjemný voňavý sprcháč. Bourjois sprcháče umí, takže není potřeba víc vypisovat. Záleží abyste si vybrali svou vůni. Kupovat zatím další stejné balení nebudu. Sprcháčů Bourjois mám nakřečkovaných víc než dost.
11. Bath&BodyWorks Crisp Morning Air -259ml - pěnové mýdlo na ruce. Perfektní vůně, perfektní obal s pumpičkou. Prostě doufám, že jednou, ještě než budu stará babička se k nám Bath&Body Works dostane. Doufám :)
12.Mary Kay Satin Hands - Hand scrub -220g - dostala jsem kdysi dávno tento peeling na ruce. Vypoužívala jsem ho asi do 3/4, pak se mi rozbila pumpička, tak jsem ho odložila. Nedávno jsem ho zas vytáhla s tím, že by bylo vhodné ho spotřebovat. Používala jsem ho na tělo a byl skvělý, nevím jestli ho ještě u MK mají, ale je fakt dobrý.

Dekorativní kosmetika
13. Essence Lash &Brow bezbarvá řasenka, používám na obočí. Je super. Akorát se brzo zakalí, ale to je tím, že se ráno namažu a pak přejedu štětečkem přes obočí, ten nachytá tu mastnotu a je to jasné. Takže jakmile už gel není čirý, řasenku vyhazuji.
14. Gabriella Salvete Infinite Definition Mascara - tahle řasenka mě totálně překvapila a můžu říct, že patří mezi mé oblíbené. Kartáček má prazvláštní, ale mým řasám sedí. Prostě pecka. Budu kupovat zas? Ano, už mám další balení. Recenzi jsem psala zde
15. No7 Extreme Length Waterproof Mascara - vzorek ze sady z objednávky z Boots. Tyhle mini řasenky mám ráda, používám je na líčení spodních řas. Tuhle jsem si teda dala bokem, že až vypotřebuji tu otevřenou, vezmu tuhle. No, chtěla jsem si ji tedy vzít a zjistila jsem, že je vyschlá a k ničemu, takže letí do koše, aniž bych věděla jaká je :D
16. Sephora Nano Eyes, odstín Silver Green - tužka na oči ze Sephory. Mám ji už delší dobu, možná už je ani neprodávají. Od první chvíle mě ta tužka štvala, nejde ořezat. Tedy ona se nevejde do normální dírky ořezávátka na kosmetické tužky. Ořezávátek mám asi 4 a prostě do žádného se nevešla. Tužka je pogumovaná a přesně to brání tomu, aby se vešla do struhadla. Strašně mě to vytáčelo, tužku jsem chtěla používat, tak jsem ji pižlala nožem, což bylo fakt úchvatné a hlavně to po tom povrchu kouzalo, obvykle jsem usekla půl tužky, no děs. Takže už na tužku nemám nervy a házím ji do koše. Bohužel.
17. Artdeco All in One Mascara - 6ml- řasenka ve vzorečku, jak jsem psala výš, líčím s nimi spodní řasy. Tahle mi max vyhovovala, jak barvou, tak i štětečkem. Bohužel už došla, chtěla jsem ji nahradit tou No7, ale víte jak to skončilo :)
18. Urban Decay Primer Potion Eden - vzorek 6ml, pomalu ale jistě vypotřebovávám báze pod oční stíny, které jsem měla u Naked 3. Urban Decay báze je pro mě nejlepší. Ano, budu kupovat znovu velká balení. Nějaká už mám doma.


Mixka
19. Vichy Aqualia Thermal Riche - 50ml - můj oblíbený krém od Vichy na zimu. Vichy mám hodně ráda. Na zimu dávám přednost verzi Riche. Vlastně někdy i v létě mi vyhovuje lépe než Legere. Psala jsem o nich zde
20. Narciso Rodriguez For Her - vzorek vůně 4ml. Netuším odkud jsem ji měla, ale byl nejvyšší čas ji spotřebovat. Vůně byla příjemná, hezky se rozvoněla, ale kupovat ji nebudu. Vůní mám teď hodně.
21. Bí Mât Cây Hand balm - nejlepší balzám na kůži kolem nehtů. Doporučuji všemi deseti :) recenze zde
22. Yankee Candle Sun&Sand vosk do aroma lampy - vosků jsem spotřebovala za vánoční období víc než jeden, ale tenhle je prostě super. Mám ho již v několikátém balení a stále mi krásně voní. Provoní velké prostory, doporučuji aspoň očichat.

Tak a to je konec popelnicového článku ☺

10 komentářů:

  1. skvělý článek :) aspoň člověk jen nekřečkuje a taky spotřebovává. Já jsem se dala víc a víc do spotřebování ale některý věci spotřebovat to je na dlouho .
    Zaujala mě ta řasenka Bourjois sprcháč , po tom se někdy taky podívám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D já taky křečkuju, mám všeho velké zásoby, ale v poslední době se snažím fakt dodržovat a spotřebovávat a nenakupovat hlavně. Snažím se, ale stejně jsem v pátek koupila zas dva sprcháče Palmolive a dalších 10 ve skříňce :D

      Vymazat
  2. Díky za článek, zrovna nedávno jsem se dívala po nějakém kondiškovi navlasy od Freemana, tak jsem ráda, že vím, že za to nestojí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mé vlasy žádná sláva a není to první produkt na vlasy od Freemana, co jsem měla. Ale netvrdím, že někomu jinému třeba nesednou.

      Vymazat
  3. Ja som ten tvoj kondicioner tusim videla v Rakusku este. Ked tam pojdem mozem ti ich par poslat ak chces. Ak ich budu mat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš ty jsi hodná, ale to nejde, to zas nemůžu takhle otravovat. Díky za nabídku :))

      Vymazat
  4. Mám stejný problém jako ty u čísla 16, koupila jsem si dvě tužky v Yves Rocher a ani jedna se mi nevejde do žádného ořezávátka (mám 3) pěkně mě to štve, tak že naprosto chápu.

    OdpovědětVymazat
  5. super jsou i odličovací tampóny z Tesca, jeden druh pod jejich značkou...jsou super jemné k pokožce a vůbec nechlupatí....

    OdpovědětVymazat
  6. 7. Rival de Loop Pure Skin kosmetické náplasti - zrovna mi došly moje, tuším od Nivei?, a říkám si že musím koupit nový,ale že by to chtělo nějaký levnější :-) ... Používám to taky na nos. Tak zkusím asi tyto - Rival mi vyhovuje :-)

    OdpovědětVymazat