Gerard Cosmetics Christmas Parcel

Loňské předvánoční období se neslo ve znamení balíčků a zejména zahraničních balíčků. Nars balíky byla kapitola sama pro sebe. Teda dvě kapitoly :D A v dnešním článku si povíme příběh o dalším balíku, ke kterému jsem se v loňském roce dostala.
Nevím přesně jak dlouho jsem na instagramu, počítám, že asi rok. Od té doby, co mám nový telefon. Sleduji zejména kosmetiku a kosmetické značky. Sem tam se zapojím do různých giveaways, ale co si budem říkat, je dost málo pravděpodobné, že zrovna já vyhraji celý stůl kosmetiky Too Faced nebo jinou nabušenou výhru věhlasných světových kosmetických značek. Ale nikdy neříkej nikdy, takže to zkouším. Záleží jak kdo má podmínky, ale vesměs většinou musí člověk  přeposlat fotku s různými štítky a pak se čeká na den D.
Pár dnů před Vánocemi měla na svém IG profilu soutěž značka Gerard Cosmetics. Tuhle značku sleduji, mají bezva rtěnky a lesky. Určitě znáte lesky se světýlkama :) Pokud sledujete zahraniční youtuberky, tak dost často recenzují produkty od Gerard Cosmetics.
Nevím zda na každý den spočívala soutěž v tom samém, ale v den, kdy jsem se zapojila já, tak hodili na IG obrázek a soutěžící měli napsat komentář k tomuto obrázku. Netuším zda měl být komentář vtipný nebo jak losovali výherce. Každopádně já se zapojila, napsala krátký koment a šla si po svých. Protože co si budem říkat,v konkurenci cca 350 odpovědí je dost těžké vyhrát.
Asi nemusím popisovat moje nadšení, když jsem druhý den zjistila, že jsem vyhrála. YES. Já vyhrála produkt na rty, rozjasňovač a sadu na úpravu obočí. Jupíííiii.
Jenže.... Podmínkou bylo ozvat se přes zprávu přes direct. Nikdy jsem zprávy neposílala, tak jsem googlila na netu, našla co a jak, stáhla jsem si do mobilu program a rychle jim odepsala. Čekala jsem den a něco a nikdo se neozval. Tak jsem si říkala, to je divné. Napsala jsem tedy pod obrázek, oni napsali ať to zkusím znova a zas čekám den a nic, nikdo se mi neozval. Mezi tím jsem zkoušela psát zprávy ILoveMakeUp a nebyl problém, všechny mé zprávy dostala. Tak jsem to zkusila jinak.Vím, že v mobilu se dá zpráva poslat nějak s fotkou, no neměla jsem nervy už na čekání, v práci jsem vyfotila jakýsi nesmysl a poslala jim třetí zprávu. A hele, tahle jim došla v pohodě. Dala jsem paní nebo slečně mail a ona se mi ozvala. Já jsem mezi tím měla čas vymyslet, že místo sady na obočí bych raději chtěla nějakou rtěnku. Jenže jsem si říkala, to je blbé ptát se, můžete mi vyměnit výhru? Ale pak jsem si řekla, kdo se nezeptá, nic nezíská. Když jsem Joy odepisovala na mail adresu, tak jsem se jí zeptala jestli je možné mi místo Brow Bar To Go poslat raději rtěnku, tu že využiji rozhodně víc :)
A přišla odpověď :
Co víc jsem si mohla přát :)
Tuším, že jsme si dopisovaly nějak 16.12.2014, takže jsem s balíčkem počítala až v dalším roce. Vzhledem k tomu frmolu na poště a s balíky před Vánocema vůbec. Pak nějak mezi svátky jsem Vám dala hlášku na FB zda znáte Gerard Cosmetics a to jsem vůbec netušila, že další den zazvoní pošťačka a balíček z USA mi doputuje domů ještě před koncem roku.
Asi zas nemusím popisovat tu radost, když jsem viděla na obálce razítko United States Postal Service. Bylo mi hned jasné, co balík ukrývá. Protože balíčky z USA nedostávám, neobjednávám kvůli clu.
Tuším, že balík mi asi dovezl z USA Santa, protože na obálce je napsané datum 16.12.2014, to šel balík z USA a pak je na štítku razítko České pošty s datem 24.12.2014. Fakt rychlovka.

Když jsem obálku rozbalila bylo v ní přesně to, co jsem si přála :) Byla jsem nadšená.



V dalších článcích vám ukážu jednotlivě produkty od Gerard Cosmetics. Už teď vám můžu říct, že jsou super a docela dost uvažuji o objednání dalších. Hlavně, když mají novinky, co se mi tak líbí ♥ Jediná chyba je, že to bude balík z USA a já nechci platit clo :(

16 komentářů:

  1. Páni tak z takové výhry bych byla taky nadšená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle se poštěstí teda jen málo komu, jsem ráda, že to fakt funguje a že opravdu nedělají nějaké ofrky, když to je někdo až z daleké ČR..Krásné kousky jsi vybrala!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně, že se jim chtělo to posílat až sem :) Ten rozjasňovač, ten je peckový

      Vymazat
  3. No woow, super :) Pěkné věcičky jsi vyhrála , já bych skákala asi 5 metrů vysoko :D :D užij si je :)

    OdpovědětVymazat
  4. to je nádhera :) taky bych měla radost moc gratuluji a těším se na recenze

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle značku vůbec neznám, ale výhra by mě taky potěšila :) Jsem zvědavá na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  6. Gratulujem k výhre a teším sa na recenzie :) vecičky vyzerajú veľmi luxusne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, zítra už jedna bude, snad se bude líbit :))

      Vymazat
  7. jééé já bych asi tančila oslavný taneček, to je super :))

    OdpovědětVymazat
  8. Pripoj sem tu viteznou fotku s kterou jsi do toho sla. Co tam bylo, zase tvoje rty? Ty totiz MUSELY vyhrat. Konecne si te nekdo vsimnul, mas je opravdu skvostne!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D k fotce se psal komentář. Reagovala jsem na jejich fotku :)) Nikdo si mě zatím nevšiml :D

      Vymazat