Voňavý domov s Village Candle II.

Mám pro vás pokračování voňavých postů se svíčkami Village Candle.
Po mých ódách na Spiced Pumpkin, bylo jasné, že nezůstanu pouze u jedné svíčky. Hned jsem si zagooglila a vyjelo mi se svíčkami Village pár obchodů. Obchod, který mě zaujal jako první byl Pěkný domov. Mají tam fakt pěkný sortiment,ale já šla po Village Candle a v obchůdku měli vosky. To je samozřejmě super, levnější varianta jak svíčky. Tak jsem vzala dva na vyzkoušení a do balíčku přihodila jednu malou svíčku.
Líbilo se mi, že nabízeli odběr zboží přes Zásilkovnu, tu mám docela blízko. Takže super, objednávka odeslaná, zaplacená a čekala jsem.
V pátek při mém lovu na balíky :D mi došel mail, že na mě v Zásilkovně čeká balíček z Pěkného domova.
Můžu vám říct, že takový pěkný balíček mi nedošel už dlouho. Teda myslím tak pěkně zabalený. Šlo vidět, že kdo ho balil, dal si záležet, aby eshop prezentoval jen pozitivně. Balíček byl zabalený v papíře s potiskem loga Pekný domov, na balíku byl provázek. Já vím, že jsou to blbosti, ale já to prostě oceňuji. Bohužel jsem balík nenafotila samostatně, jen s těmi dvěma ostatními balíky z pátku. Zpětně jsem nafotit nemohla, protože jsem se hned sápala do balíku :)


Objednala jsem tedy dva vosky od Village Candle a svíčku

Svíčka je malá, ale jak jsem psala minule, i ta malá velikost, je prostě velká :) Dobu hoření má 45-55hodin

Opět důkaz, že svíčka má dva knoty. Výhody dvou knotů jsou rozepsané na stránce Pěkný domov zde

Myslela jsem si, že vám popíšu vůni vosků. Hm, u Winter Wonderland nejsem schopná rozpoznat co ve vosku voní. Je to taková jemná, zvláštní vůně, nic mi nepřipomíná, ale je úžasná.

Tak co, odolali byste? :) Warm Apple Pie je prostě sladký skořicový koláček s jablky. Ke všemu i ten vosk je světle hnědý, jako nastrouhaná jablka se skořící, skoro máte chuť do něj kousnout ;)

Co se mi líbí na voscích, je to, že jsou ve vaničce, která zespodu vypadá jak zásobník na led a jednoduše si můžete vyloupnout kostičku a dát do aromalampy. Já dávám jednu kostku a stačí. Tady se pozastavím, nevím zda je to vůněmi nebo celkově značkou, ale vosky mi vydrží pouze jednu čajovku. Což třeba u Yankee, je u některých vosků na dvě, sem tam i na tři čajovky. Nedělám závěry, je možné, že to je vůněmi, které jsem vybrala, protože obě i v krabičkách voní jemně. Winter Wonderland je silnější.

Zapomněla jsem říct, že balík byl nejen pěkně zabalený, ale taky vnitřek krabice byl vystlaný bublinkami i nařezaným papírem, aby vosky dorazily bez úhony.
Když jsem hrabošila v papíru, vykoukly na mě nějaké další sáčky. Říkám si, co to? Byly to dárky navíc, dostala jsem koupelovou sůl a sáček máku plus vánoční pohled. Další detail, faktura a další info o obchůdku byly pěkně v obálce.
Co se mi ještě líbilo, tak to, že na faktuře byla jména všech, kteří se o zásilku starali, takže vím, kdo ji připravil, zabalil, zkontroloval a expedoval.

Jen chci podotknout, že balík jsem objednávala jako soukromá osoba, nikoli za blog, tato recenze není sponzorovaná. V eshopu jsem objednávala poprvé a velká spokojenost. Proto jsem se rozhodla na eshop a na tyhle produkty napsat článek. Balík mě potěšil, stejně tak všechny ty "maličkosti" a myslím si, že si malé poděkování si všichni z Pěkného domova zaslouží :) No a moji čtenáři si zaslouží tip na dobrý eshop. ☺

14 komentářů:

  1. Už teď mám dlouhý seznam Yankee Candles, které chci vyzkoušet... a díky této recenzi jsem začala vesele připisovat i svíčky Village Candles, protože prostě potřebuju vědět, jak voní třeba taková Padající hvězda. :-D Ach jo, ach jo... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Padající hvězdu netuším, ale přečti popis a trošku z toho vždy poznáš. Jo jo, seznamy to je mor :D

      Vymazat
  2. Ten e-shop vypadá skvěle! Kromě Yankee Candle a Village Candle bych zkusila objednat i něco od značky La Maison du Savon de Marseille. Třeba mýdlo, toaletní vodu nebo krém, ta kosmetika vypadá zajímavě. Děkuji za další parádní tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam mají nádherné věci, já bych vybrala desítky položek, ale to by mě pak položilo :D

      Vymazat
  3. No teď mám doma zásobu Yankee Candle, ale už mám na seznamu svíčky od Bath&Body Works, a teď už i ty od Village Candle :D
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Další seznamová ;) Já jsem ráda, že jsem na Village narazila a hlavně, že i přes net, jsem vždy trefila super vůně.

      Vymazat
  4. vyzeraju zaujimavo ja väčšinou kupujem sviečky z ikeii ale mama ma rada yeankee :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Ikey jsem taky kupovala, ale přišlo mi, že po zapálení nevoněly.

      Vymazat
  5. To je hezký, taky mám ráda, když má obchod úrověň. :) Jdu kouknou, co mají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni, ale varuji tě :D Já už mám na cestě další balík..

      Vymazat
  6. Hmmm musíš mať doma krásne voňavo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám, střídám Yankee s Village, vyloženě si to užívám :) Miluji vůně do bytu

      Vymazat
  7. Jsem moc ráda za tento článek. Protože Yankee postupně (nechápu) přestává vyrábět moje nejoblíbenější vůně, např. Winter Wonderland, Apple and Pine Needle, Red Velvet, Pink Lady Slipper, Sparkling Snow a tak bych mohla pokračovat :-( a naopak chrlí novinky, které voní jako wc dežodorant :/, začala jsem hledat jinde. Nedávno jsem viděla tyto svíčky v Plzni, ale nakoupit jsem se neodvážila, i když mne vůně lákaly už podle názvu. Takže děkuji za bezva tip, rozhodně si nějakou svíci Village Candle koupím :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajo a nemyslíš, že to taky je trochu tím, co za vůně dováží do ČR? Já když jsem okukovala svíčky v USA, tak mi šla hlava kolem. Prostě bomba výběr. Chápu, že ne všechno by se u nás prodalo, nejsme Amerika, ale wc deodorantních vůní jsem si taky všimla. Yankee budu kupovat dál, to je jasné, ale jsem ráda za Village. Zatím jsem měla na vůně štěstí i bez zkoušení, tak doufám, že to potrvá :)

      Vymazat