Voňavý domov s Village Candle I.

Při mé nedávné návštěvě obchůdku Le Charme v Brně na Jánské, jsem se jen tak ze zvědavosti zeptala na svíčky Village Candle, které jsem v obchodě sice zaregistrovala, ale nikdy jsem je neřešila, protože jsem do obchodu chodila zejména pro Yankee Candle.
Tak jsem očichávala a skoro všechny svíčky byly super. A pak to přišlo, uviděla jsem náhodou na jednom štítku, na svíčce na polici, název Spiced Pumpkin. Tak říkám, vy máte pumpkin? Dejte mi ji ovonět. Od chvíle, co jsem do svíčky zabořila nos, jsem ji pak nepustila z ruky. Prostě pecka. Já mám všeobecně ráda vůně svíček s dýní, bohužel u nás jich moc není. Řekla bych, že asi žádné. I když vím, že Yankee jich má v nabídce dost, asi jsou dostupné jen v USA.
Doma jsem Spiced Pumpkin od Village Candle zapálila a je to skvělá vůně. Vůně je silnější, pěkně provoní docela velké prostory.
Village Candle Spiced Pumpkin
Tahle svíčka od Village Candle je malá, má dobu hoření 45-55hodin. Já ji pálím skoro každý den a nějak neubývá.
Svíčka, i když je malá, má dva knoty.
Village Candle Spiced Pumpkin
Přiznávám, že jsem zatím nepročítala stránky Village Candle. Co jsem si všimla, tak na štítcích Yankee Candle mají napsáno Pure, Natural Extracts. Village to na štítcích nemá. Zatím to moc neřeším, protože Village Candles jsou teď můj favorit a prostě jsem Yankee, které miluji roky, za ně vyměnila :)

19 komentářů:

  1. Village candle mam jednu a nevidim ve vune oproti YC rozdil, provoni stejne.. Libi se mi ty dva knoty u male svicky, to je fajn

    OdpovědětVymazat
  2. No já vlastním zatím YC :-) Ty dva knoty jsou super ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) já vlastním oboje,ale Village teď vede. I teď je pálím, fakt super

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Asi jak kde, ale na netu malá od 295Kč, mám tu malou a je docela velká :) Prostě je jí hodně.

      Vymazat
  4. Tak to jsem zvědavá, jak s nimi budu spokojená já, protože až dopálím tu svoji sbírku YC, tak se na ně taky chystám :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně tady teď sbírka YC leží ladem. Ale zas se k nim vrátím, to je jasné :) Tak jsem zvědavá, zda se ti budou líbit

      Vymazat
  5. bath and body se zatím žádná nevyrovnala,..... yankee vosky jsem zavrhla... voní dvě hodiny a konečná =/ a na svíčce ohoří knot a pak sotva plápolá

    Loveliness By Tess


    OdpovědětVymazat
  6. To je ten obchůdek, který plánuju navštívit! Původně jsem tam chtěla jen kvůli YC, ale asi toho prozkoumám víc :) Děkuji za tip :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já chci taky nějakou velkou voňavou svíčku :D :(

    OdpovědětVymazat
  8. Nemohu si pomoci, ale od doby co jsem je viděla poprvé, mi hrozně moc připomínají Yankee Candle :) Jinak já na svíčky moc nejsem, ale teď jsem si jednu koupila, ale bohužel si nepamatuji značku :( Já poslední dobou soíš šetřím na tělové spreje od Victoria's Secret :)
    Cosmetics Is Our Life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svíčka jak svíčka :D Jj, spreje od Viktorky jsou taky super. Už máš vybranou vůni?

      Vymazat
  9. to vůůůbec neznám, jak je to možné? :))

    OdpovědětVymazat