Astor Big & Beautiful Style Muse Lash Sculpting Mascara

Minule jsem slíbila pokračování produktů Astor. Z těch tří, které jste viděli na fotce v minulém článku, zbývá už jen řasenka.
Astor Big & Beautiful Style Muse Lash Sculpting Mascara
Astor Big & Beautiful Style Muse Lash Sculpting Mascara
Řasenka Big & Beautiful Style je v moc hezkém rose-gold obalu. Opět je to docela cvalík, má 12ml. Jen pro představu, řasenka z řady Seduction Code, ta žlutá, měla 13ml, psala jsem o ní zde.
Astor Big & Beautiful Style Muse Lash Sculpting Mascara
Kartáček této řasenky je veliký, štětinky jsou po celé délce kartáčku docela dlouhé, špička je bez štětinek.

Astor říká: Řasenka Big & Beautiful Style Muse umožňuje řasenku vrstvit a vymodelovat si řas pro přiorzený i dramatický pohled. Dodávat vrstvy můžete i několikrát během dne a řasy stále zůstanou flexibilní a bez žmolků.
Astor Big & Beautiful Style Muse Lash Sculpting Mascara
Kartáček řasenky je zatočený, má tvar spirály. Když řasenku otevřete, na kartáčku zůstává docela dost barvy.
Při prvním líčení jsem zas měla nervy, protože se mi řasenka obtiskávala nad řasy, navíc jsem netušila, že řasenka schne pomaleji, takže jsem se podívala očima nahoru a šup, už jsem měla řasy levého oka obtisklé pod obočím :D První použití mě teda nepřesvědčilo, ale zkušenosti s řasnkami, mě naučily - nedej vždy na první dojem ;)

Astor Big & Beautiful Style Muse Lash Sculpting Mascara
Řasenku jsem tedy testla další den znova, už jsem věděla co a jak s kartáčkem, takže líčení šlo rychleji, a ani jsem neměla tolik obtisknuté nad horními řasami. Bohužel mně se tahle řasenka prostě nad horní řasy sem tam obtiskává. Naštěstí jsem měla v plánu fotit fotky s použitím linky ve fixu od Astor, tak jsem tečky od řasenky na stínu neřešila, říkala jsem si, to přetřu fixou.

Astor Big & Beautiful Style Muse Lash Sculpting Mascara
A takhle mé líčení dopadlo. Myslím, že efekt dělá řasenka docela dobrý. Řasy mi prodlouží, v rámci možností. Problém mi dělá nalíčit ty jemňounké řasy v koutku oka, tam se mi špatně dostává a když už se tam dostanu, tak je na kartáčku moc barvy, takže mi to vnitřní řasy nehezky slepí. 

Astor Big & Beautiful Style Muse Lash Sculpting Mascara on my eyes
Na líčení očí jsem použila:
Jako podklad na oční víčko - stíny v tužce Astor 24h Perfect Stay, odstín Chic Nude. Na něj jsem dala pigment od Inglotu, číslo 85. Na řasy jsem použila řasenku Astor Big & Beautiful Style Muse Lash Sculpting Mascara. A jako poslední jsem se snažila vytvořit linku linkovačem ve fixu Astor 24h Perfect Stay Style Muse.

Výsledek vidíte zde na fotce. Neptejte se proč mám na fotce jen půlku obličeje :D Myslím, že odpověď znáte. Na druhém oku se mi linka nepovedla, já byla naštvaná, že je linka křivá, ale nechtělo se mi odličovat a zas líčit a zkoušet zda se linka povede. Tak jsem vám prostě dala jen oko, na kterém se linka povedla. Doufám, že někdy v budoucnu sem dám obě oči a na nich krásnou rovnou linku s ocáskem ☺


11 komentářů:

  1. Aktuálne je táto riasenka u mňa maximálne používaná. Čím je totiž suchšia, tak tým je lepšia....:D Pekný dník!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Já jsem si to myslela, že je potřeba ji trochu nechat vyschnout. Ony ty řasenky, jak jsou nové tak se chovají jinak, obvykle o něco hůř a pak jsou skvělé.

      Vymazat
  2. já jsem z ní úplně nadšená nebyla, přišla mi jako takový průměr... nemám ráda tyhle překombinované kartáčky, které pak spolu s neustále mokrou náplní řasám moc službu neudělají :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a mrkni na Elin komentář, je potřeba ji používáním nechat trochu vyschnout a je super:)

      Vymazat
  3. Řasenku jsem nezkoušela, ale moc se mi líbí vzhledově;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, je moc hezká. Cokoli rose gold je pěkné :)

      Vymazat
  4. Já jsem taky na tvoření linek na oku beznadějná. Naštěstí existují fixy a nejen štětečky, těma to nezvládám vůbec. Fixami se sem tam nějaká linka podaří. Edita

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. :) Díky, ale blbě se mi fotí..mám je až za roh na hlavu a nevejdou se mi do hledáčku foťáku :D

      Vymazat
  6. Zrovna dnes jsem se nad touto řasenkou rozčilovala :-))), myslím, že mám snad celkem řasy, na kterých se toho až tak moc zkazit nedá, ale po aplikaci této řasenky, mé řasy vypadaly stejně jako kartáček řasenky, tj. zamotaná vrtule do bezvědomí :D. Nutno podotknout, že jinak mám "astoří" řasenky ráda....

    OdpovědětVymazat