Max Factor, Benefit, Ardell, Flormar, Boots, Victoria´s Secret a další aneb co se objeví na blogu

Zdravím všechny v tom příšerném vedru. Dnes bych vám v pár fotkách chtěla ukázat, na co se můžete těšit v nejbližší době na blogu.
V červnu jste si v článku Max Factor Colour Elixir Lipstick 833 Rosewood asi všimli, že jsem se taky zapojila do soutěže Max Factor "Staň se ambasadorkou Max Factor".

Byla to soutěž pro blogerky, tak jsem musela zkusit své štěstí. No řekněte jak často se vám poštěstí být na půl roku zásobené novinkami Max Factor? Já se zapojila, protože kosmetiku Max Factor mám ráda a používám, na blogu jste se s pár výrobky již setkali. Když mi došel mail, že jsem byla vybrána, měla jsem velkou radost, bodejť ne :) Spolu se mnou byly vybrány další čtyři blogerky, takže holkám blahopřeji.
Do soutěží s kosmetikou se zapojuji ráda, je tady vždy šance vyzkoušet produkty, které bych si třeba sama nikdy nekoupila a navíc pokud je to soutěž, kdy jste vybráni na základě toho, jakým způsobem vedete blog, tak je to o to víc super. Je to dobrý pocit, že se váš blog někomu líbí. Nejsem typ, který sedí u pc a vypisuje maily eshopům, či kosmetickým značkám a žádá o spolupráci, takže pokud můj blog zaujme člověka či firmu jen podle toho jak vypadá, je to fajn pocit. Vyhraná spolupráce v soutěži je pro mě také cenná, zvláště pokud vybírá porota :) Soutěže na počet Liků na FB nemám ráda a nezapojuji se do nich.
Myslela jsem si, že novinky Max Factor začnou tak od září, no k mé a předpokládám i k radosti ostatních ambasadorek, nám včera došel balíček s první várkou produktů. Já už jsem je ukazovala na FB, doporučuji sledovat, dějí se tam zajímavé věci :D A hlavně je tam vše rychlé a jako první.
Max Factor CC Colour Correctors. Je jich celkem šest kousků, po důkladném testování vám je představím blíž. V obchodech je zatím nehledejte, až od srpna 2014.
Další značku, kterou na blogu najdete bude Benefit. Zase se budu opakovat, produkty od Benefitu mám moc ráda, i když teda jsou trochu dražší. Obvykle se snažím koupit je s nějakou tou slevou v Sephoře. V oblibě mám tvářenky a řasenku They´re real. Benefit nedávno došel s They´re real! Push up linerem a na facebooku byla aplikace kde jste mohli zkusit štěstí, zadat správný kód a pokud jste jej uhádli, vyhráli jste oční linku. V této hře jsem úspěšná nebyla, já neměla vůbec ponětí jakou kombinaci tam mám dát :D K mému překvapení mi pak došel mail, který jsem nejdříve chtěla hodit do spamu, protože mi přišel podezřelý vzhledem k tomu, že v něm bylo napsáno, že jsem vyhrála řasenky Benefit. Já přeci nesoutěžila o řasenky, no štěstí, že jsem ten mail neodfajfkla jako spam a slečně jsem odepsala. Začátkem týdne mi došlo toto ♥ Radost jsem měla jako blázen . Ráda bych dodala, že jsem soutěžila pod soukromým profilem, protože pod blogovým se do aplikací na fb nedostanu.

Řasy Ardell jsou mé oblíbené, kupuji v eshopu normazlin . Nedávno jsem objednala další, tak na ně mrkneme. Bohužel fotku vám nedám, ještě je nemám doma, objednávala jsem společně s ILoveMakeUp a balík je u ní :))
Dále se můžete těšit na produkty značky Flormar, nějaké se mi kupí doma a tuším, že pár nových přibyde.
Mimochodem, kdo máte poblíž prodejnu Flormar, právě frčí dobrá akce, do 20.7.2014

Ráda vám taky ukážu všechny mé vůně od Victoria´s Secret.
Jako poslední tu dnes mám balíček z britských stránek Boots.  Jůůj, tam se nakupuje. Objednala jsem pár produktů, bohužel vám je zatím nenafotím, protože jsou v balíku u ILoveMakeUp, takže si s dovolením půjčím její fotku, protože já ty produkty ještě neviděla :D


Pak mám ještě pár nových produktů na oči. Snad vás něco zaujalo nebo zaujme :)

7 komentářů: