OPI DS extravagance, DS 026

Konečně to vypadá, že máme léto a já si obvykle během léta hodně lakuji nehty. Přes zimu ne, to je pak dávám dohromady :D Ve čtvrtek jsem změnila svou oblíbenou kombinaci Rimmel Purple Addict+Max Factor Fantasy Fire za OPI DS extravagance, fotku čerstvě nalakovaných nehtů jsem dala na FB. Lakovala jsem večer, nesvítilo sluníčko a tak jsem nemohla ukázat lak v celé jeho kráse. Řekla no nic, mrknu na blog a dám odkaz. Jenže, mrkla jsem na blog a s hrůzou jsem zjistila, že jsem samostatný článek o tomto laku vůbec nikdy nedělala. Asi nějaký výpadek, protože tento lak je naprosto úžasný a nádherný a zaslouží si nejméně 150fotek. Navíc ho mám už pěkně dlouho, tak nechápu, jak to, že jsem ho nikdy na blog nedala. Lak jsem nafotila v pátek, jakmile jsem došla z práce, protože ještě svítilo slunko a na něm lak vypadá úplně dokonale. Vlastně všechny laky z kolekce DS vypadají nádherně. Odstínů je docela dost, od světloučkých, přes oranžové, modré až po fialové. Nevím jestli můžu říct, že jsou to laky holografické, ale efekt mají podobný, tak asi jsou.
OPI DS extravagance je malinová barva, někde píší, že fialová, ale já si fialovou představuji jinak.

OPI DS extravagance 
OPI DS extravagance 
OPI DS extravagance 
OPI DS extravagance 
OPI DS extravagance
Lak se lakuje velmi dobře, obsahuje miliony částeček, ale po uschnutí je hladký a velice dobře se odlakovává. Štěteček je příjemně široký, není tak široký jak má Rimmel, ale není ani úzký, nemám ráda úzké štětečky, protože nemám úzké nehty :) 
Výdrž laku je nic moc, teda nic moc pro mě. Komu nevadí lakovat ob den, tak bude spokojený. Bez nadlaku vydrží tak dva dny ok, pak se někde naloupne. Se Seche Vite mi vydrží tak tři dny s Astorem Already Dry, tak tři, čtyři dny. Záleží co dělám, jak často si ruce máčím. No jo, umývám nádobí bez rukavic. A nedávám spodní lak. Nejspíš proto, pak dávám nehty celou zimu dohromady po letním lakování.
                               
OPI DS extravagance na denním světle, foceno u okna. Lakovala jsem dvě vrstvy OPI DS extravagance + top coat od Astoru Already Dry!
OPI DS extravagance 
OPI DS extravagance na denním světle, foceno v místnosti
OPI DS extravagance 
OPI DS extravagance 
OPI DS extravagance foceno večer pod zářivkou, tady už ty třpytky jdou vcelku vidět a hrají všemi barvami
OPI DS extravagance 
OPI DS extravagance na slunečním světle, to je prostě pohádka ♥
OPI DS extravagance 
OPI DS extravagance 
Tady na té fotce je na prsteníčku vidět krásně ten efekt na slunci, ono ani foťák to úplně přesně nezachytí, nehty jsou ještě třpytivější.
OPI DS extravagance 
OPI DS extravagance 
OPI DS extravagance, koláž z fotek laku pod zářivkou
OPI DS extravagance

16 komentářů:

  1. ač na růžovky moc nejsem, tak toto je přesně barva.. kterou já můžu! ještě ten holo efekt k tomu.. je opravdu nádherný!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherna, tohle je teda barva! Moc se mi líbí. Akorát pro mě je to fialová :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D se mi líbí jak tu barvu vidí každý jinak, nahoře růžová, tady fialová ;)

      Vymazat
  3. to je podle mě ostružinová =P jinak OPI vydrží jako jediné klidně i týden...je divné, že tobě ne =/ ale je to krasavec!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo to by mohlo být, nebo višňová ne? :D mně nevydrží týden žádný lak. Nejdýl tak nějaký essence bez nadlaku ,ale teď s tím nadlakem Astor mi vydrží i 5 dní, to je rekord.

      Vymazat
  4. Ten je fakt krasny. Kde se prodavaji OPI laky a kolik stoji??? Ale sebehezci barvicka by nevynikla, kdyby jsi nemela tak pekne nehty, takze poklona nehtum. Pekne se o ne staras, mas je takove pevne, zdrave!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opi.cz nebo já kupovala na www.micky-nails.cz a ještě tuším, že modelaznehtu.cz mají taky nějaké kousky. Díky, právě, že o nehty se nestarám, a pak je po létě, po tom lakování mám k.o.

      Vymazat
  5. Je nádhernej !!! A moc hezky jsi ho nafotila. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Chjo tak po tomhle odstínu mám už taky chuť si nějaký ten OPI lak pořídit.. vypadá nádherně. :3

    OdpovědětVymazat
  7. vyzerá veľmi dobre, krásny odtieň s krásnym efektom

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkný odstín laku. Líbí se mi jeho efekt. Na sluníčku to musí být radost pohledět.

    OdpovědětVymazat