Jordana Eyeshadow A Classic + Urban Decay Naked 2 palette - líčení

V minulém článku jsem vám ukázala nový přírůstek do sbírky mých stínů na oči - mono stín v odstínu A Classic od Jordany. Abych nebyla jedna z těch, co si výrobky jen mažou na ruku, tak jsem v sobotu vytvořila líčení.  No vytvořila, já jsem přesně věděla, co pro vás nafotím, protože tohle líčení, tuhle kombinaci stínů mám velmi ráda. Nejdřív vám opět ukážu hromádky produktů a pak mrknem na to, co z toho vylezlo ;)
Použité produkty: (pokud sledujete blog delší dobu, popisky produktů se zřejmě budou opakovat)
Tvář: 

  • Vzorek makeupu od Clarins Extra firming foundation v odstínu 110Honey - jak víte zatím nenosím makeup, ale na focení mi přijde, že s makeupem vypadají fotky lépe, navíc teď v zimě, když jsem bílá a bez pih, mi dodá nějakou barvu. Tento vzorek není nijak cíleně braný k tomuto líčení, prostě vzorek, který jsem měla doma. Pokud můžu soudit, je dobrý, nevysoušel mě, nedělal mapy a neudělal masku na obličeji.
  • Sephora Blush Me Twice, duo bronzer+tvářenka, používám snad v každém líčení a vlastně každý den, zejména bronzer. Tvářenka je fajn, ale málo pigmentovaná.
  • Tvářenka Essence LE Cookies and Creme - je perfektní. Nejdříve jsem chtěla použít jinou tvářenku, ale tuhle jsem taky fotila jen na ruce, tak bylo záhodno ji použít na obličeji kam patří :)
  • Sephora Highlighting Powder in Rose Pink - další moje stálice jak na líčení na focení, tak na každý den. Doufám, že až ho vypotřebuji, tak nepřijdu na to, že ho přestala Sephora prodávat. Přemýšlím jestli koupit jeden do zásoby.
Oči: (berte popis s rezervou, protože moje znalosti biologie - popisu lidského oka, jsou asi ještě slabší než moje líčící schopnosti :D ) 
  • Urban Decay  Eyeshadow primer potion - nejlepší báze pod stíny, kterou znám. A že jich mám vyzkoušených fakt dost.
  • Urban Decay Naked 2 palette, ze které jsem použila nejdříve do ohybu nad víčko odstíny Tease a Bootycall aplikovala jsem štětcem Sigma E40. Pak jsem na celé víčko dala Verve štětcem Hakuro H70. Na vnější stranu víčka jsem štětcem Sigma E20 nanesla černočerný stín Blackout, který jsem pak štětcem Hakuro H64 vystínovala do ohybu a na víčku přes Verve.
  • Pak přišel na řadu stín Jordana A Classic, který jsem naťupala štětcem Sigma E55 přes místo, kde se spojoval stín Verve a Blackout. Pak jsem pokračovala mírně k vnitřní straně oka, prostě podle potřeby, aby to vypadalo přijatelně. Protože jsem z dřívějších líčení měla vyzkoušené, že někdy při aplikaci stínů přes stíny je pigmentace slabá, je lepší nanášet stíny prstem, hlavně ty drogérkové, ale vzpomněla jsem si na video, kde slečna něco stříkala na štětec, to něco bylo Fix cosi od MACu, což doma nemám, ona říkala, že stejným způsobem nám poslouží kapky do očí, které taky nemám, tak jsem jednoduše rozprašovačem stříkla na štětec vodu a stín A Classic jsem nanášela mokrým štětcem. Myslím, že je to přesně to, co jsem potřebovala. Měděný stín jsem  s použitím štětce Hakuro H64 rozstínovala, aby nešly vidět hrany a stín se spojil s těmi ostatními. I když na fotkách, to až tak vystínovaně nevypadá :(
  • Na spodní linku jsem dala stín A Classic, aplikovala jsem prostě zbytek stínu, který zbyl na štětci Sigma E55. Protože jsem ale nechtěla rudé šmouhy pod očima, přejela jsem pod spodními řasami tužkou Make Up For Ever aqua eyes v odstínu 21L. Je to šedá barva, myslím, že k tomuto líčení je lepší než černá. Tuhle tužku jsem taky dala jako vnitřní linku.
  • Na řasy jsem použila řasenku Lancome Hypnose Star a po té jsem kvůli efektu nalepila řasy od Ardell Babies Black, omlouvám se, že na společné fotce s produkty řasy v krabičce nejsou, ale produkty jsem fotila až po líčení, takže jsem řasy měla na sobě. To jsem nějak nedomyslela. Ale dám na ně odkaz kde jsou vidět v krabičce zde
  • Štětcem Sigma E15 jsem v místě, kde byly nalepené řasy udělala lehce linku stínem Blackout z Naked 2.
  • Kruhy pod očima jsem zakryla korektorem od Esteé Lauder Double Wear Concealer 01Light - bezkonkurenční na kruhy pod očima, sice jak už jsem psala, ty moje nezakryje asi žádný korektor, ale tenhle tu snahu má :)
  • Na obočí jsem použila produkty od Alverde
Rty:
  • Dermacol Longlasting Lipliner odstín 2
  • Chanel Rouge Coco - odstín 13 Gardénia, trochu jsem Chanel v poslední době zanedbávala, tak jsem vytáhla aspoň tuhle rtěnku. Já si nemůžu pomoct, pro mě jsou lepší stíny od UD než Chanel. 
  • Missha Luminous Color Lipgloss - odstín BE01



Štětce na fotce jsou rozděleny z vašeho pohledu - 6 štětců na levé straně jsou na oči, 3 na pravé straně jsou na tvář. Štětce jsou focené po líčení, proto jsou zabarvené od produktů.
Tvář:
Sigma F30 - na bronzer Sephora
Sigma F50 - na tvářenku Essence. Na tvářenky používám zkosený štětec od Sigmy, ale na tvářenky, které jsou hodně pigmentované používám tenhle F50. Prostě jen trošku poťupu produkt a pak na tvář a stačí.
Sigma F35 - na rozjasňovač od Sephory

Oči, použití štětců výše v popisu líčení.
Sigma E40, Sigma E15, Sigma E20, Hakuro H64, Hakuro H70, Sigma E55

Tak a simsalabim a zde je výsledek. Mimochodem kdybyste si říkali, proč jsou ty fotky do žluta, tak celý den bylo zamračeno, ve chvíli, kdy jsem šla fotit začalo svítit sluníčko, ale i tak jsem fotila. Taky chci připomenout, že nejsem žádný profík ani v líčení ani ve focení, takže nemám světla a ostatní propriety na focení. Fotky tady na blogu, tedy fotky mého obličeje, jsou vždy focené u okna, obyčejným foťákem, tak nečekejte extra kvalitu. Díky :)





13 komentářů:

  1. Pěkný make-up.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. :D ale tak zas takový luxus to není, mrkni na ILoveMakeUp :)

      Vymazat
    2. ta má dneska lesk, ty dneska boduješ víc =P mě se to prostě líbí a basta!

      Vymazat
  3. Moc hezké stínování očí. Jinak ten pracovní popis je dosti vyčerpávající :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Jsem si říkala, že kdyby náhodou chtěl někdo zkusit líčení, ale jdu si to ještě po sobě přečíst, jestli to není zmatené.

      Vymazat
  4. Velmi pekne :).... Tebe tieto farby pristanu :)... Neviem ci by to vyzeralo tak pekne aj na mne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chce to zkusit, já bych taky nikdy nevěřila, že si dám na oči takový odstín a budu se v něm cítit dobře :)

      Vymazat
  5. Fotky jsou krásné, líčení super, to, že jsou do nějakého odstínu fotky, to řeším také, pořád, štve mě to, ale co už.. Hlavně, když je blbé počasí, to je pak děs..
    Fakt moc pěkné líčení, zajímavé.

    OdpovědětVymazat
  6. veľmi pekné...a dokonca aj pekne nafotené...a na to, že je to fotené kompaktom, tak doslova úžas...ja snáď nikdy neprestanem obdivovať blogerky, ktoré dokážu svoje líčenia nafotiť úplne detailne a zároveň so sýtymi farbami

    OdpovědětVymazat