Miss Sporty Studio Colour Mono Eye Shadow in 114Hot

Tyhle hnědé stíny od Miss Sporty jsem náhodou koupila při návštěvě nově zrekonstruované Teta Drogerie. Odstínů měli hodně. Já jsem vybrala odstín 114Hot
Miss Sporty Studio Colour Mono Eye Shadow in 114Hot
Jak jsem rozmlsaná stíny od UD, tak na stíny z drogérky v poslední době moc nekoukám. Tyhle stíny se ale nedaly přehlédnout. Ten efekt je prostě efektní :)) Mně se moc líbí, vypadá to, že stíny jsou dokulata a přitom vůbec, ve stínu jsou dírky a je rovný, tedy myslím povrch stínu. Designér stínů věděl, jak přitáhnout oči zákaznic.
Hned po vyzkoušení testeru mi bylo jasné, že nějaký odstín chci. Konzistence stínu v testeru byla taková jemná, ne máslová, ale něco podobného a vůbec neprášila. V duchu jsem si říkala, doufám, že samotný stín bude mít stejnou konzistenci. Protože sem tam, mi přijde, že tester je ok, skvělá konzistence i pigmentace a pak donesete produkt domů a vyzkoušíte, tak je to děs a hrůza.
Nabídka odstínů je docela velká. A jaký jiný jsem mohla vybrat, než hnědo-zlatý nebo měděný :D Jiné snad už ani nekupuji.
114Hot vypadá v obalu jako hnědý, čokoládový. Ale na ruce, či víčku je krásně do měděno-broznova. Není úplně červený, ale není ani hnědý. Je to lesklý odstín, nemá žádné třpytky.
Výdrž na bází od UD je perfektní, vydržel mi celý den. Bez báze jsem nezkoušela, bázi dávám vždy. Pigmentace skvělá, na ruce o chloupek lepší jak na oku, ale dá se s tím pracovat. Popř. nanést prsty.
Jak vidíte obal je plastový, průhledný. Řekla bych, že docela pevný. Nevidím na krabičce gramáž, cena byla původně 44,90Kč. Já kupovala ještě se rtěnkou Rimmel. Netuším jestli měli nějakou akci k otevření zrekonstruované prodejny nebo co, ale vypadá to, že mě stíny vyšly na 12Kč. Tak to je dobrá cena. Nevím jak jsou na tom jiné odstíny Miss Sporty, tenhle odstín mohu doporučit.
A příště se těšte na Rimmel Lipstick.

10 komentářů:

  1. Ten design je fakt krásný!!! Na fb vypadali spíš do růžovo, příjemné překvapení =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  2. Co mam UD, tak jine stiny uz nechci, ale tenhle mne mozna zlaka....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. od té doby co mám stíny od UD a Sleek tak mě taky málo co nadchne =D Fakt jsme rozmazlené slečny =D

      Vymazat
  3. Ty vypadají moc hezky a za tu cenu? :) To asi zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Uz se tesim na rtenku, ukaz barvicku....

    OdpovědětVymazat