Nedělní tvoření

Nevím jak u vás, ale tady je dneska zataženo a deštivo. Ven se jít nedá, tak jsem se rozhodla, že konečně poupravím naušnice, které jsem nedávno koupila.  Na facebooku jste je mohli vidět zde . Na úpravu čekaly oba páry naušnic. Ty zlaté to byla rychlovka, sundala jsem jeden ten zlatý malý spojovací komponent, protože jsem je chtěla kratší.
U těch tyrkysových (jejichž barva je na fotce úplně jiná) jsem věděla, že nechci dole tolik těch cinkrlátek. Původně v obchodě jsem si říkala, že je sundám všechny a nechám si jen tu velkou tyrkysovou slzu, pak mi bylo řečeno, že to bude takové chudé, že si mám nechat aspoň tři ty visací části. Tak jsem to zkusila, nechala jsem krajní a prostřední a nevypadalo to špatně, ovšem když jsem si naušnice nasadila, nebylo to ono. Prostě nejsem typ na cinkrlátka. Tak jsem je sundala všechny dolů a jsem spokojená.
Takže z těchto naušnic:

Vznikly tyto naušnice, u kterých ještě přemýšlím, že ucvakám ta očka dole. No uvidíme, zatím mi tam nevadí, ale je fakt, že kdo trochu tvoří, tak pozná, že tomu něco chybí :)


A protože jsem měla dnes tvořivého ducha, tak jsem si řekla, že hned zpracuji "odpad", který po naušnicích zbyl. Tzn. ty plastové slzičky.
Takže jsem po vyzkoušení pár kombinací vytvořila tohle:

Ke světlým slzičkám jsem dala bílo-modrou kombinaci na zlatě. Moc se mi líbí.

K tmavým slzičkám jsem dala obyčejné modré a bílé korálky a dala jsem je na stříbro. V reálu vypadají hezčí:) Ty skleněné korálky hází odlesky.

Poslední kombinace, k tmavým slzičkám jsem dala modré praskačky na stříbro, z kombinace jsem byla nadšená, ale vůbec mi v uších nesedla :( No neva, už mají nového majitele :)

Myslím, že výtvory jsou vcelku povedené. Těším se na léto. Bižuterii v zimě obvykle nenosím, možná tak nějaký náhrdelník na rolák. Ale nepřeháním to.

12 komentářů: