Nars levně, no levněji :)

Dnešní hláška, kterou jsem dala na Facebook, pomalu trhla návštěvnost. Tak si říkám, že je to pro hodně mých čtenářů zajímavá informace, tak vám ji dám i na blog. Aby náhodou někdo nebyl ošizen :)

Někteří to samozřejmě vědí, kdo ne, dozví se hned.
Pokud máte zájem o produkty značky NARS a nechcete je kupovat předražené v ČR na prodejnách. Je možné si je objednat online ze stránek www.narscosmetics.eu .

www.narscosmetics.eu

Přiznám se, že stránky znám už docela dlouho, ale zatím jsem neobjednávala. Navíc to byla úplná náhoda, šla jsem na nars.com a přesměrovalo mě to na .eu. Takže jsem do obchodu napsala a došla odpověď, že balíčky jsou posílány z Francie. Skvělé, nehrozí další výdaje v podobě cla.
Aktuálně mají akci nad 50euro doprava zdarma a sem tam mívají dárky k objednávce, minule to byla miniaturka tvářenky Orgasm. Mám ji doma z nákupů Sephora a můžu říct ,že tak malinká zas není.
Samozřejmě pokud nakoupíte jeden produkt a není poštovné zadarmo, tak tolik člověk neušetří, ale když se domluví víc kosmetických nadšenců, poštovné se rozpočítá, tak jsou ceny víc než dobré.

Pokud jste už někdo objednávali v tomto eshopu, napište mi komentář, jak jste byli spokojení/é :)

10 komentářů:

  1. Super tip, díky! To se rozhodně hodí :)

    OdpovědětVymazat
  2. NARS mi celkově příjde dost drahý, ale zase jsem od něj nikdy nic neměla, taže ta vnitřní touha tam pořád je... a třeba bych si vůbec nestěžovala na tvářenku v odstínu Sin :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, je dost drahý. Jako třeba u UD mi to přijde ok, u Narsu nevím, no mám dvě tvářenky a rtěnko tužku na rty, jako dobrý, ale celý sortiment nezkupuju. Sin jsem teď viděla u někoho na českém blogu a vypadá ten odstín fakt krásně.

      Vymazat
  3. Mně to líp vychází s 20% slevou do Sephory, co všude rozdávají. Alespoň na příkladu nového korektoru, dala jsem za ně 632,- a tady vychází aktuálním kurzem na 722, skoro o stovku víc. Ale těm, kdo shání nedostupný odstín Chantilly nebo něco, co je u nás vyprodané se tip určitě bude hodit.

    OdpovědětVymazat
  4. to je ake super! konecne!

    Inak pozyvam na Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Táákže už si sepisuju objednávku :).

    OdpovědětVymazat
  6. No takto provokačne po Vianociach, keď som sa vytrieskala z peňazí :D Každopádne budem mať v merku, vďaka za tip :)

    OdpovědětVymazat